• Cesia

    Visa DIN brudklänning! :D

    Här kommer min klänning, jag hade beställt en annan från Kina som såg ut jag vet inte vad...gick ut på stan sent en fredag efter jobbet och hittade denna och blev SÅ kär! Den kommer från Phase Eight, finns på NK i Stockholm men även på nätet vet jag, ett stort tips för er som gillar denna stil och inte vill lägga en förmögenhet på en klänning!

    Här har vi lekt lite med frisyrer och ville bara testa till klänning och med de örhängen jag köpt till, det är även ett filter (ganska uppenbart...) på bilden men klänningen är gräddvit! Skrattande 



     
  • Cesia
    iurochskur skrev 2014-03-27 00:27:44 följande:

    Cesia: Var den du beställde från Kina i liknande stil? Tänkte beställa något liknande men de kanske inte blir så bra... Denna ser jättefin ut, gillar verkligen känslan och färgen.


    Nej den var "typ" en kopia av en Anna Cambell klänning, ganska olik denna. Jag har hört vissa som beställt och den varit perfekt och andra som jag blivit väldigt besvikna, jääääättesvårt att veta!

    Det som var största problemet var att materialet kändes otroligt billigt (klänningen VAR så visst) och jag kände mig utklädd, så det är en risk och beställa över nätet. Men är du beredd på att den kan bli fel och har god tid på dig så absolut. Jag sålde min på Blocket som jag inte gillade och det var inga problem.


  • Cesia
    Tossen skrev 2014-03-27 08:26:57 följande:

    Cecia, underbar klänning! får man fråga vad den kostade?


    Klänningarna från detta märke går på mellan 5000-9000 kr, men man kan även hitta på rea. Min kostade 9000 kr men är helt slutsåld!

    Här är länken till dera klänningar, helt fantastiska, jag får inte gå där längre känner jag! ;)

    www.phase-eight-fashion.com/fcp/categorylist/wedding/weddingdresses

    Här har du även länken till deras reeeeeeea på brudklänningar!

    www.phase-eight-fashion.com/fcp/categorylist/eu-sale/weddingdresses&productsPerPage=25

    Det är brittiska storlekar, vet inte om du köpt det tidigare men det går lätt att kolla mått, det äsom är så br amed min är dock att den är stretchig och superbekväm! :D
  • Cesia
    Tossen skrev 2014-03-27 15:36:39 följande:

    Cesia, tack! Ska kika! Jag har också beställt en på nätet som liknar Anna Campbell men blev lite orolig nu när du skrev att din inte var bra. Vet du vilken säljare du beställde från? Har du någon bild på hur den blev?


    Oj, ja det finns ju en del, flera hundra. Men min hette typ high-five 2013...ja jag kanske borde ha ryggat här, men den hade bra feedback och jag testade!

    Lycka till med din klänning i alla fall, när ska du få den och har du ingen bild elller länk du kan visa, du kan ju skicka den direkt till min inbox här?
  • Cesia
    Tossen skrev 2014-03-27 15:36:39 följande:

    Cesia, tack! Ska kika! Jag har också beställt en på nätet som liknar Anna Campbell men blev lite orolig nu när du skrev att din inte var bra. Vet du vilken säljare du beställde från? Har du någon bild på hur den blev?


    Kan man skicka bilder via inboxen? Då kan jag i såna fall skicka en till dig, eller om du inboxar mig och ger dig din mail så kan jag skicka, då kan du få se vad jag beställde och hur den blev.
  • Cesia
    iurochskur skrev 2014-03-27 23:20:42 följande:

    Cesia: Har också funderat på att beställa en Anna Campbell-kopia men har misstänkt att de inte alls ser ut så. Tänkte istället beställa en Inbal Dror-kopia och modifiera den lite och de jag sett som är riktiga bilder är ju jättefina. Jag har tid på mig så jag tänkte chansa och är väl inställd på att det kan bli jättefint likväl som det kan se hur lustigt ut som helst :D


    Ja men som sagt, har man tid på sig så ser jag ingen fara i det och bara för att jag hade otur betyder ju inte att du kommer ha det! :) Har inte sett några klänningar från den designers som du nämner, har du ingen länk du kan visa på?

    Du får visa den här sen med! :)
Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D