• BettyBoop

    Visa DIN brudklänning! :D

    LaKatiiX skrev 2012-05-02 00:23:47 följande:


    Skall sys in lite sen blir den perfekt!:)
    Jättevacker klänning och jättevacker du!! Blir alldeles glad när jag ser bilden. Glad
  • BettyBoop
    Juli2013 skrev 2012-08-30 17:34:45 följande:
    Jag gillar verkligen din klänning, var den Kinaköpt? vad var det för tillverkare och modell?? (om du vill dela Glad)
    Superfina var ni i alla fall!!
    Tack än en gång. Jo den är Kinaköpt men nog inte så lönt att jag delar med mig av ritningen över hur den skulle se ut - dvs bilden jag skickade in för det blev ganska fel och ser inte ut som den bilden. Tack och lov så hade jag en sömmerska här i stan som kunde fixa till klänningen och det blev ju fint i slutändan även om det var "fel".  Sömmerskan blev dyrare än klänningen i inköp men men, fortfarande biligare än motsvarande här hemma och slutresultatet blev som sagt jättefint.

    Klänningen är från Landy bridals. Har funderingar på att sälja den så hör av dig om du är intresserad. :)
  • BettyBoop
    daniiel skrev 2012-09-04 05:58:04 följande:
    BettyBoop - Nu blev jag nyfiken, kan du inte visa bild i kinaklänningstråden på hur klänningen skulle se ut och bild på resultatet innan det blev omsytt? Vad tråkigt att du behövde lägga ut så pass på att fixa den, men resultatet blev jättefint :)
    Jo jag kan lägga ut bilder där men har inga bilder på hur det såg ut innan det blev omsytt. Var alltför upprörd för att ens tänka på foton. Boleron jag har är tex gjord i Sverige av sömmerskan. Det största felet med känningen är ju dessutom sådant som inte direkt syns. Skulle vara en mjuk rak klänning utan korsettliv.. men klänningen har ett rejält korsettliv även om det är utan snörning. Sedan en del annat. Slutresultatet blev vackert men det  var ju fortfarande "fel" så att säga. :)

    MEN jag är glad och nöjd ändå. För när det väl var dags så hade jag kunnat haft mysbyxor på mig! Känslostormen var så stor så det sista jag tänkte på var faktiskt hur klänningen såg ut. =D
Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D