Inlägg från: jagheterellen |Visa alla inlägg
  • jagheterellen

    Visa DIN brudklänning! :D


    Har postat i annan tråd också, men lägger upp detsamma här.


    Bild på klänningen från andra provningen, den är axelbandslös från början men de på butiken har nu sytt på axelband och tunna, skira ärmar. På bilden testade vi lite med tunt tyg (inte riktigt samma tyg som det tillslut blev, det på bilden är lite för "stelt" så att säga). Hämtade ut den färdiga klänningen igår och jag ääälskar den :) 3 veckor kvar till den stora dagen!


    Har inga skor på mig på bilden, så den kommer bli lagom lång sen. Baktill är det snörning samt ett litet släp som kan sättas upp med hjälp av en knapp under kvällen när man inte vill att nån ska trampa på det På bilden ser man inte detaljerna så bra, men det är en hel del pärlor upptill och under midjan. Samt pärlor i "vecken".


    Detta måste vara den lättaste klänningen ever, tack vare allt tyll.


    På bilden hade jag heller inte rätt underkjol, så den blir lite, lite vidare med den underkjol som jag tillslut valde. Är supernöjd och i butiken har de varit fantastiskt duktiga och hjälpsamma!


    Ps. Ignorera min fina min tack.

  • jagheterellen
    Goabullen skrev 2012-08-26 00:08:08 följande:
    Här kommer min klänning från min bröllopsdag för två veckor sen  Visade den för ett tag sen när jag inte kunde bestämma mig mellan denna och en annan. Nu är den lite ändrad - lite insydd och ärmen som var från början togs bort. 

     


     


     


     


    Ber om ursäkt för bildbombningen..
    Mycket vacker klänning! Sen älskar jag den första bilden på er, så annorlunda och så vacker! Vi ska åka ut till kyrkan där vi ska vigas veckan innan, för att kika lite på bra platser att ta kort på. Fotografen kommer till kyrkan efter vigseln så om vädret är ok så kommer vi ta bilder någonstans i närheten, är det tänkt. Jag hoppas att det kommer fungera nere vid vattnet :)
  • jagheterellen
    drömmer skrev 2012-08-26 12:22:29 följande:

    Jag tror, nästan helt bestämt, att det blir denna klänningen för mig. Är dock osäker på de mörka pärlorna upptill och tyvärr fanns inte just denna klänningen med vita pärlor.... Vad tycker ni?? Ursäkta mitt snygga försök till anonymitet, vill inte någon ska känna igen mig .


     


     


    Kommer behålla längden baktill på klänningen för att få ett litet släp, men sy upp den framtill och sy in den vid bysten där den är lite för stor. Annars satt den såå bra och den kändes verkligen helt rätt !!


    Jag tycker att den var hur fin som helst :) med pärlorna! Vad är det egentligen för färg på dem, beige? Vad ska du ha för accessoarer och färger i buketten? Fast det kanske du inte vet ännu? Tänkte på matchningen bara, om det passa ihop med pärlorna.
  • jagheterellen
    drömmer skrev 2012-08-26 21:59:18 följande:
    De är nog mörkare på bilden än i verkligheten...lite gråaktiga var de.
    Buketten kommer vara vit och rosa, mest vit tror jag . Och som accessoarer vet jag inte. Vill ha klänningen kar först, men ett enkelt vitt pärlhalsband samt pärlörhängen kanske passar bäst så det inte blir för mkt bling?
    Det blir säkert bra :) Jag kommer nog skippa smycken helt, är mest inne på att köra tiara i håret och då tycker jag nästan det blir lite för mycket med tanke på att det är en del pärlor i klänningen också. Men kanske ändrar jag mig i sista stund
  • jagheterellen
    Goabullen skrev 2012-08-26 22:27:20 följande:
    Tack jagheterellen! Bra att ni kollar ut platser innan! Vi var där en vecka innan också och valde ut flera platser som vi ville fotas på. Bl a tog vi ute på ett fält med korn (?), vid en sjö och vid ett stort uråldrigt träd. Blev jättebra! Kul att nyttja naturen i fotona - kan bli riktigt maffigt! Vid vattnet går det ju att få jättefina kort! Håller tummarna att ni får bra väder Men vår fotograf sa att man kan få riktigt fina kort även vid regn - köp två vita paraplyn bara så ni inte förstör kläder och frisyr
    Ja, vi ska definitivt åka dit och kolla innan. Dock bor vi utomlands så vi har inte kunnat kolla innan, men nu till veckan så. Imorrn beger vi oss mot Sverige :) Om en vecka är vi gifta och festen är igång! Hihi.
  • jagheterellen
    emzerus83 skrev 2012-08-28 16:59:27 följande:
    Dena här klänningen ska jag ha :)



    Åh så fin den är :)
  • jagheterellen
    SannaV skrev 2012-08-28 20:58:11 följande:

    I lördags blev vi äntligen man och fru. :) Det var en helt fantastisk dag! Kände mig verkligen som en prinsessa. :)


    Eftersom jag tydligen bara kan lägga upp en bild åt gången och inte har nån lust att bildbomba er så lägger jag istället in en länk till ett bildspel som vår alldeles fenomenala fotograf har satt ihop. :)



    ">

    " target="_blank">



     


    ååh, fick nästan tårar i ögonen. Så fina bilder, fint ihopsatt med musiken och så fina ni var :)
  • jagheterellen
    BettyBoop skrev 2012-08-29 00:36:49 följande:
    30e Juni gifte vi oss. Här är min klänning. Glad




    Oh, superfin klänning :)
  • jagheterellen
    polkapinne skrev 2012-09-01 21:19:30 följande:
    25 aug gifte vi oss och äntligen kan jag visa klänningen.

     
    Underbar klänning, underbara bilder :)
  • jagheterellen

    Några halvbra bilder i väntan på dem från fotografen :)



  • jagheterellen
    Mars skrev 2012-10-01 08:05:04 följande:


    Den här handbroderade italienska klänningen skall jag bära om 10 veckor..
    Uh vilken fantastiskt fin klänning!! :)
  • jagheterellen
    daniiel skrev 2012-10-01 12:48:41 följande:
    Klänningen, och du, ser väldigt fin ut :) Visa gärna fler bilder sedan, när ni fått bilder från fotografen :)
    Tack! Det kommer, absolut :) De är lite försenade tyvärr, då fotografens dator gick sönder...men de är på g!
  • jagheterellen

    Här kommer ett par bättre bilder på klänningen. Fotografen har äntligen skickat oss bilderna :)




    Fast det syns inte lika bra på småbilder, som på de stora originalen, tyvärr!

Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D