• Anjesckan

    Visa DIN brudklänning! :D

    Den här har just inhandlats i turkiet :) är så himla nöjd och glad, har väntat i ca en vecka och fick prova den idag och den satt som en smäck! nu ska jag bara få hem den till sverige också nästa vecka haha.

    Fick den skröddarsydd och personalen var så himla fina fast de knappt kunde nån engelska ;)

  • Anjesckan


    Nu så kom bilden, kvaliteten är dålig men det är blommor och spets + lite bling vid höften och vid bysten, + släp som ej syns :)
  • Anjesckan
    drömmer skrev 2012-05-30 19:12:41 följande:
    Helt underbart vacker!!! Man kanske skulle kika i Turkiet när man åker på semester
    Tack!
    Ja alltså det fanns såna otroliga klänningar där! en del var helt makalösa, stora som hus och rejält med tyg och bling :D
  • Anjesckan


    Här är en bild av oss i lördags, en helt underbar dag med fantastiska människor! Nu måste jag sälja min klänning och det känns faktiskt hemskt haha, men den ryms inte hemma ;)
  • Anjesckan

    Ja den är helt gudomlig! jag stod o tog på den igårkväll haha! Det är korsett så jag skulle säga att det är 40-44, jag drar normalt 40-42 men kunde både sträcka ut en strl och dra åt den rejält :)

    den är specialsydd i turkiet och jag ångrar mig verkligen inte ;)

  • Anjesckan



    Jag hade ingen där man riktigt ser alla detaljer, det är blommor på höften med bling :) ursprungligen fanns det ett axelband på ena sidan med matchande blommor och bling precis som på sidan, det finns kvar men jag tog av det :)
Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D