• majemma

    Visa DIN brudklänning! :D

    Jag ska ha den här. Bandet kommer att vara det bredare men i en annan färg. Funderar på mörkbrunt eftersom det är en del av vårt färgtema eller om det ska vara något ljusare. Snörningen kommer att vara i samma färg som midjebandet. Har inte bestämt mig ang slöja ännu.


  • majemma
    fruwesterlund skrev 2012-05-17 10:27:13 följande:
    Jättefin!  Märke?
    Tack! Det är en Forever yours har jag för mig. Pris 6700 kr.
    daniiel skrev 2012-05-17 11:35:41 följande:
    Vad roligt, flera nya klänningar här och alla är så fina! :)

    majemma - Klänningen blev väldigt fin med det bredare bandet. Jag skulle satsat på mörkbrunt :)
    Jag ska testa ett mörkbrunt när jag ska dit och prova ändringarna de gjort om ett par veckor. Jag tror att framförallt snörningen kommer att bli himla läcker med en mer kontrasterande färg. Glad
  • majemma

    Var och provade min klänning idag. De hade plockat bort all strass som jag ville och nu håller vi på att prova ut färg, bredd och placering på bandet. Vad tycker ni? Knytbandet i ryggen kommer att ha samma färg som midjebandet.
    Det jag oroar mig mest över är att den ska vara för kort. Den är nedlagd så mycket som går och jag har skor på mig på bilden. Är den för kort?


  • majemma

    Här är min klänning igen. Var på provning igår och ska dit om ett par veckor igen. Jag känner mig mer och mer nöjd. Snörningen i ryggen kommer att ha samma färg som bandet i midjan. Är det något ni tycker behöver justeras?


        

Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D