• aniara

    Visa DIN brudklänning! :D

    FruSSE skrev 2012-05-23 21:51:11 följande:
    Idag var det äntligen dags att få prova MIN klänning. Som jag har längtat! Och efter att kunna posta den här, i min favorittråd :D (ansiktet fastnade inte på bild idag dock :P Vågade inte ha smink på mig när jag provade den, haha!)


    Men nu behöver jag hjälp att tycka! Med eller utan axelband? Bolero eller sån där "spetstop" över? Större underkjol? (Jag står på en pall på bilden så det är därför den ser lite svävande ut).
    Tyvärr fick jag ingen bra bild på klänningen bakifrån, men där finns i alla fall en stor rosett (klänningen heter "Justin Alexander 8502" så om ni är nyfikna och orkar så finns bilder på rosetten på google).
    Give me your thoughts, please! :D
    Jag tycker att du ska ha axelband. "Alla" kör axelbandslöst idag så jag tycker det är kul med klänningar som inte är det (min klänning har ett axelband) och det är fint med de smala banden. Jag tycker du kan ha en något större underkjol men inte så att det blir allt för puffigt. Det är i alla fall en supersnygg klänning och den passar dig superbra!
  • aniara

    Jag håller med om att urringningen hade kunnat vara lite djupare men INTE om att flytta bandet. Det sitter helt perfekt! Jag har sett så många klänningar där bandet sitter precis under bysten och gör så att bäraren inte ser ut att ha någon midja. Jättefin och söt klänning, och skorna passar absolut till!

  • aniara
    thean skrev 2012-06-20 22:04:31 följande:

    Min vackra prinsess klänning som jag bar 2/6 i år, den är en Mark Lesley och satt som en smäck hela dagen, kvällen och natten! =)



    Den klänningen provade jag i butik, det var en av mina favoriter, men den satt MYCKET bättre på dig. Superfint! Och grattis! :)
  • aniara

    Mark Lesley-klänningen finns/har funnits på Söders högtidskläder på Hornsgatan i Stockholm.

Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D