• KhiraLii

    Visa DIN brudklänning! :D

    Så äntligen kan jag visa upp min underbara klänning. Bilderna är kraftigt beskurna för att visa just klänningen. Det är svårt att få med alla detaljer på en klänning när man fotar utomhus så om ni vill ha detaljerade bilder på tyget etc, se till att komplettera med några inomhus.





     

  • KhiraLii
    StockholmBride2012 skrev 2012-06-14 21:00:44 följande:
    Liminka: underbarnklänning! Var har du köpt den?
    Om det är mig du menar så är det en Rivini ifrån Kleinfelds New York. Om man inte har vägarna förbi USA så har Maggie Sottero en i samma typ av tyg och den finns med eller utan halterneck
    www.maggiesottero.com/dress.aspx&page=0&pageSize=16&priorityGown=1&keywordText=
  • KhiraLii
    Imke1977 skrev 2012-06-15 08:35:54 följande:
    KhiiraLi: Hade ni oxå regn? :-P
    Nej faktiskt inte. Det var mulet när vi fotade och sedan när vi anlände till festlokalen sprack det upp och var solsken resten av kvällen.
  • KhiraLii
    repsara skrev 2012-06-22 07:45:02 följande:
    KhiraLii - Precis en sådan klänning söker jag! Otroligt vacker är den, och du i den såklart =)
    Undrar vad för slags modell det är, alltså om det är en a-line eller empirie?
    Såg att den inte fanns att köpa i Sverige, så måste ju försöka sy upp en någonstans!
    Originalet är i gränsfall att vara sjöjungfru. Den jag köpte var en storlek för stor men valde att inte sy in den lika mkt runt höfter som midja. Slutresultatet blev en rätt rak modell som man brukar kalla sheath eller column.

    Klänningen är köpt i New York och den närmaste varianten jag sett i Sverige är Maggie Sotteros Karena och Karena Royale. Tyget är heltäckande alencon spets och det är svårt att hitta någonstanns där man kan köpa sådant på metervara. De flesta kinaföretag som försöker kopiera denna typ byter ut spetsen mot billigare alternativ eller gör den inte heltäckande. Man kan dock säkert få riktig alencon om man betalar extra.
Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D