• LillaC

    Visa DIN brudklänning! :D

    Vilken bra tråd, och vad fina klänningar alla har! Här kommer min. Axelbanden ska kortas och så måste jag hitta en rejäl underkjol så jag inte visar trosorna Glad. Jag ska gifta mig litet och enkelt inför närmaste familjen, totalt ca 10 pers så jag ville ha en enkel klänning. Hade egentligen tänkt korta den men igår när jag provade den för första gången i rätt färg så kändes det så sorgligt att kapa den... blir det för överdrivet att ha långklänning på ett så pass litet bröllop?



  • LillaC

    Tack för svar Chicita! Jo jag behåller den nog lång, har nog inte hjärta att kapa den . Och den faller så fint när den är lång. Bra idé att färga den sedan, har dock ingen aning om tyget går att färga eller inte...är inte så hemma på sånt

  • LillaC

    Men åh vad du är smart! Skrattande Det var ju en jättebra idé. Den är alldeles för lång, även om jag inte har skor på mig på bilden så kommer det nog ändå bli tyg över. Så det ska jag absolut göra.

  • LillaC

    Linsan: Tack, vad glad jag blir . Det är en Party-Line modell 6.1157, har köpt den på en fest/brudbutik i Örnsköldsvik.

  • LillaC

    Annalyn Claire: Tack, vad kul att du tycker det!
    Bridetobe 2013: Tack för dina kloka ord, jag ska släppa det där om att jag inte kan ha långklänning nu
    Durrasflikka: Tack! Ja jag får kolla upp det där med färgning om och när det blir aktuellt. Och Chicitas tips om att färga en provbit var ju jättebra.
    M040812J: Åh tack! Din klänning är fantastiskt vacker. Älskar spets och knappar i ryggen. Och den passade dig perfekt.

  • LillaC

    Jag har lagt upp min klänning här tidigare men slänger in en från den stora dagen också (19:e maj).



    Och alla ni andra, fortsätt lägga in bilder på era klänningar, det är så roligt att se oavsett om man letar inspiration till sin egen klänning eller redan är gift och bara vill titta på fina klänningar på "riktiga" människor. Riktigt bra trådinitiativ Daniiel!
  • LillaC
    viplanerar13 skrev 2012-05-27 20:36:52 följande:
    Skit så vacker klänning, enkel men så himla fin. Precis en sån klänning skulle passa perfekt till vårt vinterbröllop i februari. Vart har du köpt den?
    Tack! Det är en Partyline som jag har köpt på en brud/festbutik. Jag kan inte modellnumret utantill men jag tror att jag har skrivit det tidigare i den här tråden. Välj citera endast så ska det finnas där, tror inte att jag har skrivit alltför många inlägg i den här tråden . Klänningen är förresten lite genomskinlig i kjoldelen men jag tyckte att det fungerade bra med en vanlig enkel hudfärgad underkjol från Lindex. Lycka till i jakten på drömklänningen .
  • LillaC
    Josefin521 skrev 2012-05-28 11:37:14 följande:
    Är så kul att få se "riktiga" klänningar på riktiga brudar så jag får även dra mitt strå till stacken. Beställd från Milly och är enligt mig väldigt välgjord. Har tyvärr ingen bakifrånbild för tillfället men det kan säkert ordnas nästa gång jag får besök för m2b får ju inte se klänningen innan den stora dagen :)


    Vilken fin klänning, spetsen ser jättefin ut.
Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D