• FruSSE

    Visa DIN brudklänning! :D

    lisskulla: Jättefin! Åh, den påminner mig om min klänning, det är så fint när de "klockar" sig lite sådär :)
    Tycker att Jane hade bra input, men sen är det alltid lite skillnad innan finputset är klart. Tror det blir toppenbra! 

  • FruSSE

    Åh jag älskar den här tråden! Blir alldeles lycklig av att se alla förväntansfulla och fina i sina klänningar :D

    Min klänning ska komma in i maj, då får jag fota den. Längtar! 

  • FruSSE
    Fröken Freijd skrev 2012-04-26 21:04:06 följande:


    Här är min klänning! Hjärta
    Den är ju som ni ser lite lång, men så fort jag får hem den (i slutet av maj) kommer jag ta med den till sömmerskan och lägga upp den och göra lite övriga justeringar. Vad tycker ni?
    FIN! 
    Blev än mer paff när du skriver att du får din i maj - för då är ju det där provklänningen. Ser ut att vara gjord för dig!
    Ser ut som Ramonas förresten :) En göteborgsbrud kanske? 
  • FruSSE

    Idag var det äntligen dags att få prova MIN klänning. Som jag har längtat! Och efter att kunna posta den här, i min favorittråd :D (ansiktet fastnade inte på bild idag dock :P Vågade inte ha smink på mig när jag provade den, haha!)



    Men nu behöver jag hjälp att tycka! Med eller utan axelband? Bolero eller sån där "spetstop" över? Större underkjol? (Jag står på en pall på bilden så det är därför den ser lite svävande ut).
    Tyvärr fick jag ingen bra bild på klänningen bakifrån, men där finns i alla fall en stor rosett (klänningen heter "Justin Alexander 8502" så om ni är nyfikna och orkar så finns bilder på rosetten på google).
    Give me your thoughts, please! :D
  • FruSSE

    Tack tjejer! :) Det är såå bra att få höra lite objektiva åsikter för man står där och vet inte riktigt vad man ska tycka. 
    Tyckte klänningen såg så nedåt-tyngd (eller vad man ska säga) ut utan axelbanden. Synd att jag inte tänkte på att ta en bild på det. Men det där kan ju också bero på att jag aldrig annars har tub-toppar så jag är kanske bara inte är van helt enkelt... 

  • FruSSE

    Åh, tack tack tack! Jag blir alldeles rörd över att ni orkar ta er tid att skriva så snälla saker :)
    Jag ska nog i alla fall testa med en större underkjol.
    Kanske att det "faller på plats" då :) (och vem vet, lite sol så kanske man känner sig bekväm utan banden om det skulle vara så med :P) 

  • FruSSE

    Tack! {#emotions_dlg.flower}

    Fannyterez: Jag köpte den på Ramona Design i Göteborg för 19 500 kr.

  • FruSSE
    Grodan134 skrev 2012-05-24 17:10:13 följande:

    Så såg min klänning ut. 


    Vi gifte oss den 19 maj 2012!
    I lördags alltså :)
    Jättefin! Och vilken härlig bukett!
  • FruSSE
    chrpe skrev 2012-05-24 20:55:12 följande:
    Frusse. Utan band tycker jag. De är så smala, om du skulle ha med band ska de vara bredare. Min åsikt. Är det den klänningen som har en stor rosett på sniskan i svanken? Tror jag har provat den. Sååå fin. Min klänning påminner mycket om din. :)
    Ja, jag tror att jag tycker så med gällande banden. Har kollat lite på någon inte-så-hysterisk-spets-bolero men det känns som att det kommer att ta bort det där lite "svala" intrycket eller vad man ska säga. Jag vill ju att den ska vara klassisk, stilren, elegant. 
    Det låter absolut som samma klänning :) Rosetten har jag ännu inte bestämt mig för heller. Tänkte höra med sömmerskan om man kan sätta den rakt istället och så att båda banden pekar nedåt.

    Vad blev det för klänning för dig?  
  • FruSSE

    Vet ni tjejer, idag skulle jag hämta min klänning och passade på att prova den igen. I onsdags när jag provade den (då jag la upp bilderna) kände jag att det var 95%. Det var någonting som inte var precis perfekt så att jag kunde komma upp i de där 100 procenten.
    Så jag frågade er och ni hjälpte mig att se vad det var!

    Nu har jag varit och provat den med en större underkjol och utan axelband och jag började nästan gråta! Allting föll på plats, rosetten fick plötsligt helt rätt proportioner. Allt kom mer till sin rätt.

    Jag är så så tacksam för att ni hjälpte mig! Jag ska tänka på er alla när jag står där i klänningen och känner mig fin den 14/7 :) 

    TACK! Hjärta 

Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D