• Beccastina

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi skall gifta oss 12-12-12 vilket faller sig väldigt naturligt då vi blev tillsammans 12/12-06 :)

    Kyrkan är bokad, Tärna och Bestman är utsedda och de har tackat ja, nu återstår "bara" resten!

  • Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????
  • hallonfrossa
    teddy skrev 2012-09-30 18:14:13 följande:
    Angående svensexa så blev min fästman svensexad för ungefär en månad sen! :) Hans bröder/marskalker fixade så bra ,så jag gjorde inget alls! ...bara hjälpte till att få upp honom på morgonen me e liten lögn, hehe! ;) Han e jätteglad o nöjd! :)
    Själv vet jag inte vad som väntar för egen del, men jag vet att nåt väntar...! Mina tärnor/systrar håller på o fixar har jag förstått... :P Spännande! ;)
    så spännande!!
    jag vet att ett datum är bokat, men inget mer, det är nästan lite läskigt man vet ju aldrig när dom kan dyka upp, vilken helg som :)

    kul att din m2b blev nöjd med sin och hoppas att du blir lika nöjd :D 
  • Fremm
    Hjärta Bröllopslista Hjärta

    1/12 2012 - Hallonfrossa, Nyköping
    1/12 2012 - Teddy, Skåne
    1/12 2012 - lycklig01, Boden
    8/12 2012- vinterfrost, Rosersberg
    8/12 2012 - DecemberVals,
    12/12 2012 - jonnagoransson, Thailand
    12/12 2012 - Pekkiisch, Oskarshamn
    12/12 2012 - Jenny121212, Falkenberg
    15/12 2012 - Jennifer, Uppsala
    16/12 2012 - Bea, Skåne
    29/12 2012 - Smulan8118, Linköping
    31/12 2012 - Teza, Eskilstuna
    31/12 2012 - Fremm, Småland

    Oj oj oj här har det hänt grejer under helgen när jag varit med familjen på Skördefesten på Öland i helgen :).

    Som brudfölje har vi våra barn, det blir en tärna en marskalk och en näbb. De har fått ett varsitt uppdrag, näbben ska strö blommor längs med gången, marskalken ska ansvara för ringen och tärnan får hålla brudbuketten vid ringväxlingen... de ser fram emot detta jättemycket! :) Förresten har vi beställt tärnan och brudnäbbens klänningar idag (från Jenjenhouse) blir spännnde att se när de kommer! :)

    Vad gäller möhippa och svensexa har jag hintat lite till min syster som är en del av värdparen att det vore kul med en möhippa (kontrollfreak yes I am ;)) tror nog att de hade tänkt det i alla fall men ändå... sen eftersom min m2b varit gift tidigare och blivit svensexad så förväntar han sig inte att bli det igen men jag nämnde för henne att det vore kul om han blev det i alla fall så hon skulle reda lite i det med min svåger och min blivandes svåger... de som är värdpar... vi ska ge dem en lista med gästerna och deras nummer och så får de själv kontakta de och se vilka som vill vara med... :)
  • hallonfrossa

    Åh jag är så nyfiken på hur allas bröllop kommer att se ut!! Lova mig att vi fixar en efter tråd sedan men bilder :D
    Skulle vara så kul! Solig 

  • Fremm
    hallonfrossa skrev 2012-09-30 22:09:26 följande:
    Åh jag är så nyfiken på hur allas bröllop kommer att se ut!! Lova mig att vi fixar en efter tråd sedan men bilder :D
    Skulle vara så kul! Solig 
    Åh jag håller med, det skulle vara jättekul att se hur allas vackra bröllops blev sen - det måste vi göra... efter allt planerande till bröllopet så lär det ju kännas lite konstigt efteråt - vad ska man göra av all tid ;) inte för att jag tror det blir problem men det vore ju kul att leva på bröllopsbubblan ett tag till efteråt och hänga här lite till även om man gift sig... :)
  • vinterfrost

    Ojoj här händer det mycket. Har varit och latat mig hos mamma o pappa i helgen

    Ang möhippa o svensexa så har både min syster (tärna) och en av m2b marsalker kontaktat mig ang möhippa och svensexa. Så något blir det. får se vad bara. Sen frågade syrran mig om våra grannar var bjudna (vilket de inte är, de får ju givetvis komma på vigseln om de vill men inte till festen) för hon hade kontaktat henne o frågat om det blev någon möhippa. Hon frågade vad jag tyckte.. Vad tycker ni?

    Ang följe så har jag varit med om både med och utan. Vi kommer ha en tärna (min syster) 2 marsalker (barndomsvän och studiekamrat) samt 2 näbbar (våra barn, sen får vi se vilket humör den stora är på kan ju inte tvinga en 3 åring o gå i kyrkan och sonen som kommer vara 10,5 månad sitter nog hos mormor om inte syrran bär honom fram :-.) )

    Har nog fixt med bil från kyrkan.
     Syrrans bil haha. 

    Måste börja fundera på vad vi ska ha för mat till buffen. Känns som jag får hjärnsläpp varje gång jag börjar tänka på det.. Vill ha något man kan förbereda gärna i förväg.. Inte bara kall mat men inget som tar lång tid i ugnen då det bara finns 2 ugnar där vi ska vara.. Åh vad svårt. Kollar man på buffer så är det mkt "sommar" mat känns det som.. jaja vi får väl sätta oss ner och fundera på det..

    Sen har jag en fråga ang hindersprövningen som vi nu fått så står det att anmälan om efternamn har inte gjorts, MEN det pappret skickade vi ju in samtidigt (i samma kuvert) varför står det så? Det var adresserat till min sambo kan det vara för att han inte skulle byta namn eller? Gha behöver jag ringa och fråga?

    Ska försöka koma iväg och klippa mig iveckan med men har sån ångest över håret :( Har normalt typ page med ganska uppklippt nacke, men har sparat ut ett tag nu så man kan ha i lite hårförlägning och få lite frisyr. Håret har varit ganska fint under graviditeten och en tid efter. men nu är det katastrofalt!! Känns som jag kommer behöva klippa av allt jag sparat och lite till :( Åh vet inte alls vad jag ska ta mig till :(

    Så klart vi måste lägga upp bilder på helheten sen! Det är ju det man ser fram emot nu när vi har följts åt så länge

     

  • vinterfrost


    Så det var kanske bättre.. Ingen speciell bil så men den det lite lyxigare ut än vår volvo haha
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????