Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????

    hej tjejer! Känns som att jag bombar den här tråden med frågor!


     


    Hur ska ni ta er från kyrkan till festlokalen?

  • lycklig01
    vinterfrost skrev 2012-06-18 09:56:24 följande:
    Det är väl det tråden är till för? Bland annat iallafall ;)
    Har oxå funderat på hur vi ska ta oss mella kyrkan och lokalen. Eftersom vi har ganska tajt budget så känns det som att den utgiften inte får kosta allt för mkt. Hade varit mysigt med häst o vagn, men jag vet inte någon av mina hästvänner vars häst man kan köra (eller jo men de är små shettisar och i så fall vill jag ha en stor häst) Pappa har ju annars en fin bil som vi direkt hade valt om vi gift oss mitt i sommaren men jag vet inte ifall han får köra den mitt i vintern tyvärr.. Får se vad vi hittar för lösning i "värsta" fall så får vi väl åka volvo ^^

    häst och vagn blir lite långt för oss om det är kallt!


    Tänkte också att de gamla fina bilarna vill nog ingen köra med under vintern


     


    De är inte lätt det här


     


     


     

  • lycklig01

    haah samtidigt så är det så mörkt å det kanske inte spelar så stor roll vad man åker i! Vi har också rätt så tajt budget eftersom vi igentligen skulle gifta oss till sommaren men ändrade oss och ville gifta oss tidigare! vi har ju trots allt varit tillsammans i 7 år nu :)

  • lycklig01

     


    Jag håller på att bli tokig ang efternamn, min m2b har ett väldigt vanligt efternamn och för många år sedan lovade jag att ta det då vi gifter oss, och han vill inte ta mitt som är lite mera ovanligt! han har gått med på att byta om jag hittar ett fint nytt eller släktnamn, men jag hittar inget som duger åt honom! Vill att vi ska heta samma hela familjen, vill inte heta olika! hur har ni gjort ang namnbyte?

  • lycklig01
    teddy skrev 2012-06-19 09:47:09 följande:
    Guuu, när du säger de sådär i dagar blir jag sjuuuuukt stressad! Aaahh!
    hahaha...
    hahah jag med, det är mycket som ska fixas och ordnas!
  • lycklig01

    åh vad skönt för er som inte har tjuriga män som vägrar ta ert! mitt är inget namn som bara vi har men det är inget son namn och det är hans! Det viktiga är att jag får gifta mig med mannen jag älskar men man vill ju vara nöjd med namnet också för man ska ju sedan heta det resten av livet

  • lycklig01

    haha jag har försökt med det! Westerberg och Johansson heter vi, men tyvärr inte hittat något bra! Om ni kommer på nå bra får ni gärna säga till :)

  • lycklig01
    Minuz skrev 2012-06-26 11:27:09 följande:
    Idag ringde jag äntligen till pastorsexpeditionen för att höra vilken tid vi har vigseln inbokad.

    *CHOCK* *CHOCK* CHOCK*

    Prästen hade glömt att boka in vigseln!!!!!!!!!!

    Men dagen fanns ledig som tur var! Så det blir 1/12 kl 16.00

    Så nu ska jag göra inbjudningskorten klara och skicka ut dem......

    oj vilken tur att tiden finns kvar! det där är sånt som inte får hända, tur att vi itne gifter oss då det är högsäsong för bröllop, då hade dagen likaså kunnat vara uppbokad redan!


     


    Vi kommer gifta oss exakt samma dag och samma tid :)

  • lycklig01

    känner nästan också att jag måste ringa och kolla så att det verkligen blev rätt allt! shit, nu blev jag uppstressad över det!

  • lycklig01
    Chicky skrev 2012-06-26 16:09:46 följande:
    Hej,

    vad roligt, jag hakar gärna på här!

    Har inte läst igenom tråden helt, men är det några som ska gifta sig 12-12-12? Funderar på om detta datum är värt att gifta sig på. Det är ju bara magiskt i år... kommande år när vi ska fira bröllopsdag så är det ju vilken dag som helst 12 dec. Varför itne 13 dec på Lucia istället? Då är det ju alltid garanterat mysig stämning i Sverige varje år.

    Vad säger ni?

     


    Hej och välkommen! Tror att ni ska gifta er den dagen som känns bäst för er! Vi gifter oss den 1december och det känns jätte bra för oss! Inte för nära julafton heller så man känner sig stressad över det också! Men som sagt, ni ska välja den dagen som känns rätt för er :)

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????