• Beccastina

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi skall gifta oss 12-12-12 vilket faller sig väldigt naturligt då vi blev tillsammans 12/12-06 :)

    Kyrkan är bokad, Tärna och Bestman är utsedda och de har tackat ja, nu återstår "bara" resten!

  • Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????
  • Beccastina

    usch hjälp mig nu!! jag kan verkligen inte bestämma mig för om bröllopet  ska vara stort (50pers) eller litet (max 20 pers), just nu är jag bara irriterade på dom som redan vet om det som inte tror dom kommer kunna skaffa barnvakt eller "rätt" sorts kläder..

    känner mig bara så ledsen och uppgiven just nu.. jag sköter nästan all planering då min m2b arbetar kväll och just nu känns allt bara skit!!!

  • Memsan

    Det kommer gå bra Beccastina. Lite problem på vägen som lätt kan lösas. Vad vill ni helst ha? stort eller litet bröllop?

    Vi kommer som sagt ha ett större bröllop men redan nu får vi höra "mitt i veckan? den och den kommer inte komma då" "barnfritt ja då kan inte vi komma." Mitt svar på alla dom kommentarerna är. Vill man verkligen så fixar man det. Det är för fan flera månader frammåt. Man hinner fixa "rätt" sorts kläder- det är flera reor som kommer komma nu. Att fixa barnvakt? gå in på grannar.se och hitta en!

    Illa att göra brudparet ledsna bara för att man är lat imho.

    Så. Det kommer att bli fint hur du än gör- frågan är bara hur många gäster ni orkar med.

  • teddy

    Ja precis, Beccastina, hur vill ni själva helst ha det? Gå på det som känns bäst för er!

    Och underbart vacker krona! Passar ju perfekt för ett vinterbröllop! :) 

  • Beccastina

    Detta står vi mellan:

    Stort (ca 50 pers) vigsel kl 12.00 - middag och fest 15-23.00

    litet (ca 20-30pers) vigsel 12.00, middag 15-19.00 och sen en liten bröllops weekend till newyork (ingen fest men en trevlig middag som slutar vid 19.00 så resturangen får in ett julbord efterråt.)

    Är nog mest sugen på ett mindre just nu men sammtidigt så vill jag inte ångra mig senare om att det inte kommer finnas någon fest...

  • teddy

    Jag vet folk som haft ett litet bröllop me närmsta vännerna o sedan, långt senare, haft en bröllopsfest... de e ju inget vanligt alternativ, men de e ett annat alternativ :)
    ...om du skulle ångra att ni inte haft fest lixom... 

  • decemberbrud 12

    Nu äntligen har vi bokat kyrkan och frågat en släkting om han vill vara vigselförättare!! kul!! dock måste vi fixa det juridiska i rådhuset några dagar före för det var för länge sedan han arbetade som pastor... men det är det värt för att få en personlig känsla i kyrkan!

    vi blir många (tyvärr) men jag klarar inte att sålla bland alla mina! släktingar... dock har vi inte hittat ngn festlokal ännu, bör vi vara stressade?

  • Beccastina

    hur går det för er alla??

    som det ser ut just nu så gör vi såhär.

    Vi har vigseln kl 12.00 på onsdagen den 12 dec efter det så blir det en lättare fika där gästerna får mingla, skriva i gästboken, sätta sina handavtryck på en tavla m.m. medans vi fotograferas.

    på Lördagen den 15 dec så kommer vi ha middagen och festen, där kommer även att tavlan/tavlorna med allas handavtryck finnas tillsammans med det dom skrev i gästboken :)

    Nu har jag även gått ifrån alla mina egna principer om barn på bröllop, min sambo vill absolut inte att vissa barn i släkten inte ska få komma då dom reser hit från norrland samt canada (om dom nu tackar ja) och reser dom så långt skall givetvis alla få komma på både vigsel och fest och då får ju alla andras barn med komma så nu är vi ute efter en annan lokal som är mer barnvänlig. så nu sitter jag även fast i dilemmat om jag ska ha brudklänningen båda dagarna elelr om jag ska ha en annan klänning på festen..

  • teddy

    Beccastina: jag tycker er idé låter jättebra! :)
    verkar som ni fixat de bra utifrån era förutsättningar, önskemål, viljor m.m. :) 

    o de där me brudkläningen... just nu sitter jag o tycker de e jättetråkigt att jag "bara" kommer få ha den där vackra skapelsen en enda gång, så jag hade lätt valt att ha den båda gångerna haha! dra ut på njutningen lixom! ;) 
    du kan ju också göra som så att du den 15e har klänningen under middagen men byter om till en annan klänning under kvällen till festen... :) 

  • Beccastina

    ja så kan man ju med göra, nu kommer jag köpa kina klänning för vi har valt att lägga de större utgifterna på ringarna samt på middagen så jag har en budjet på 4.000 för just klänning men för det får jag två klänningar från kina ;) en till långklänning till onsdagen och en knäkort till lördagen :)

    va ska ni andra ha för modell på era klänningar??

    dessa är jag ute efter just nu men först måste några kilon till bort ;)

    Vigseln



     


    Middagen/festen


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????