Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????

    arioso skrev 2012-06-09 17:57:28 följande:
    Hej!

    Jag måste bara skriva: Idag har jag köpt min klänning!!!
    Det var fjärde (!) gången jag var iväg och provade, och idag föll det på plats. Så härligt!

    Det blir en elegant, hellång Nixa-klänning som matchas med lååång slöja och spetsbolero. Nöjd!
    Extra bra att de hade den i min storlek, så, jag behöver inte beställa. Så den hänger i Degerfors och väntar på mig.

    Bli lite stressad av att ni kommit så långt, bestämt sånger och grejer... =P Jag känner att nu kan vi gå vidare och ta tag i annat, jag har iaf en klänning, haha!

    åh jag vill också :) Ska gå ner mina sista kg sedan blir det att fira genom att åka och prova klänning :)


     

  • lycklig01

    jag ser det här som insperation och någon att dela tankar, frågor och ideer med :) vi planera alla olika, gör saker i olika ordningar och olika fort! Jag själv älskar att planera och pyssla! är mammaledig och hemma så jag har rätt mycket tid, även om nu sonen tar väldigt mycket tid också! Jag känner även att det är skönt att göra lite saker då och då, så jag inte behöver stressa med allt de sista månaderna, men som sagt vi är ju alla olika och gör det som passar bäst för oss själva :)


    Vi har ju tur att December inte är högsäsong för bröllop så vi behöver nog inte känna oss lika stressade och pressade med att fixa allt som behövs innan någon annan bokar upp det som vi har tänkt, som de som gifter sig under tex sommaren behöver!


    De flersta jag har pratat med har sagt att det löser sig för det är ju inte högsäsong presic, så man får välja och vraka och behöver inte känna att någon har hunnit före ;)


    Det här ang vikten, jag håller själv på att gå ner från graviditeten, har gått ner 6kg och har 6 kvar, min motivation var att jag ser framför mig när jag tar på mig den vita klänningen och kommer känna mig skitsnygg och att den sitter jätte bra! Känner mig lite stressa över de sista 6 kg och den här veckan har varit lite slarvig, så nu är det bara att tänka på klänningen och skärpa mig igen! Jag gik med i viktväktarna, tycker det var jätte bra för då kan jag inte fuska på samma sätt som om jag hade gjort det hemma själv, nu väger man sig ju 1 gång i veckan med en konsulent, blir lite mera skämigt om jag fuskat och gått upp! Mitt tips är att verkligen hitta det något som du kan visualisera framför dig som ett mål, något du verkligen vill, annars kommer det nog aldrig funka, tyvärr, eller så är ajg i alla fall, vill jag verkligen inte till 100 procent, fungerar det inte för mig!

  • lycklig01

    hur går det tjejer? Varit lite dött här inne!


     


    Själv beställde jag lite nya tårtverktyg igår från ebay, då jag ska göra bröllopstårtan själv! (det är bra att ha något att skylla på då man vill shoppa ;)

  • lycklig01
    SkövdeSophie skrev 2012-06-13 07:23:56 följande:
    Vi skickade ut inbjudningarna förra söndagen, dvs de kom fram till de flesta i förra måndagen, för 1 1/2 vecka sedan. Jag är så förvånad över att det är så många som inte har hört av sig och sagt grattis. Trodde nog flera av våra vänner skulle göra det... Hur har det varit för er? Ha folk grattat när det fått inbjudan?

    jag vart också förvånad! trodde fler skulle ring och säga grattis! men man kanske inte brukar göra det? Har själv inte fått inbjudan till bröllop sedan jag vari tonåren så jag vet inte, min pappa gifte sig för några år sedan men de skickade inte inbjudningar utan sa bara till alla!


    De som ringde vara våra föräldrar, en moster till min m2b, 1 av våra vänner (4 av våra närmsta vänner visste redan) min lillebror och min andra lillebrors flickvän

  • lycklig01
    teddy skrev 2012-06-13 14:04:54 följande:
    Idag har vi fått ihop en tillräcklig serveringsstaff haha! Så nu kan jag checka av den biten på att-göra-listan! :) Har fyra duktiga tjejer nu som kommer hjälpa oss, känns jättebra! :)
    Annars har jag tänkt att snart prova på att göra de där silkespapperspompomsen som det talas om lite här o där... har dock inte fått tag i nåt billigt silkespapper än, panduro e ju rätt dyrt... Va på Ullared häromdagen o hittade massor av roliga grejer, men inget silkespapper, hehe...

    vad skönt, vi har 3 st som ställer upp gratis, vänner till blivande svärmor! de har en överenskomelse att de serverar på varandra barns bröllop! jätte bra för oss :) måste dock fixa en som står i köket!


     


    Pompomsen skrev jag ju om i det andra tråden, jag ska också göra såna och jag hittade tyvärr bara billigt på ebay! men lycka till med letandet :)

  • lycklig01

    Filmningen är svår, vet inte heller vem som ska filma!? Men någon måste göra det på vigseln i alla fall, tror att det blir svårare på festen! kanske får ta något utifrån som gör det?


     


    Jag känner också att det är så mycket att göra på kort tid, tror inte att det är problem med att hinna klart allt men vill gärna vara ute i god tid och inte stressa med allt sesta månaderna! sommaren går så fort och helt plötsligt är det höst!


     


    Jonna1983; Ebay är verkligen farligt, det är billigt men jag hade kunnat shoppa hur mycket som helst där ifrån!

  • lycklig01
    teddy skrev 2012-06-14 12:33:53 följande:
    Vinterfrost, angående att sjunga i kyrkan tycker jag personligen de e en toppenidé, och jag funderar i de banorna jag me, men... jag som själv har mycket erfarenhet och sjunger på både det ena och det andra är inte helt säker på att jag rent känslomässigt kommer klara det! Så känn efter det först! :) Att bli rörd och klämma fram en liten tår e ju ingen fara, de e ju bara fint, men att inte alls kunna genomföra tänkta låt och halsen knyter sig e inte så roligt... då e de bättre att överlåta det till någon annan så man kan släppa det möjliga orosmomentet! :P

    haha på sonenesdop för några månader sedan sjöng min lillebrors flickvän oc hjag stor grät, så jag vågar inte sjunga själv för jag lär ju vara nog känslig ändå!


     


    Mitt projekt nu är att hitta ett namn som min sambo kan tänkas byta till, och det är inte lätt


     


    Beställt favor boxar från Ebay idag, hade inte tänk ha favors men jag kunde inte låta bli! hihi :)

  • lycklig01

    yey! Vi skulle inte ha något liveband på festen utan bara köra på spotify för budgeten täckte inte det, men nu har svärmor pratat med oss om ett band och säger att hon vill betala det :) Känns faktiskt riktigt roligt med ett band, för stämningen kommer bli så bra, kommer ändå dela upp mycket under kvällen så att man gör lite lekar och sånt också och så tänkte jag att när det blir senare efter 12 kanske man tar spotify! Det är dock inte helt klart ännu, för hon ville såklart höra med oss om vi tyckte att det kändes bra innan hon bokade upp dem! :)

  • lycklig01

    en annan fråga, ska ni ha vigselhäfte? Tänkte göra det ,men funderar mer och mera på att skita i det! Tror ju knappast att gästerna bryr sig!?

  • lycklig01
    Pekkiisch4 skrev 2012-06-15 22:49:25 följande:
    Hindersprovningen gäller endast 4 månader, så blir ju i september :) och samtidigt som då skickar min blivande in efternamn, eftersom jag inte byter :D

    Festhäfte kommer vi ha, mer för att vi vill, tänkte ha info om t.ex. taxi o så
    Missförstod du mig? Jag menade vigselhäfte! festhäfte ska vi ha, det är självklart för mig :) Eller så kanske du svarade på någonannans fråga?
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????