Inlägg från: Pekkiisch4 |Visa alla inlägg
  • Pekkiisch4

    december brudar 2012, var är ni?????

    Men jag skulle föreslå att gör plats i något vardagsrum, hänger upp ett lakan och gör en studio och testa innan och se hur fotona blir :)

  • Pekkiisch4

    sätt upp ett partytält eller något över huvudet på en plats där ni vill fota, och sen testa, kan funka, se ut som snöstorm fast ni är fina :)

  • Pekkiisch4




    Här är våra inbjudningskort som blev klara ikväll ! :)
  • Pekkiisch4
    lycklig01 skrev 2012-06-04 14:13:14 följande:
    har köpt ring idag, är super nöjd! Vi skulle bara titta menjag blev förälskad och det var ingen idee att leta nå mera tyckte min m2b! så den kommer om 2 veckor och så har min tiara från kina kommit idag :) glädjerus :)


    Tack, där ser man :P
    Nice med ring :) jag har hittat min som ska beställas när skatteåterbäringen kommer ;) dessutom blev det ett spontanbesök på rusta, och där har dem 6 vinglas för 14.90 kr, Hittade även hårdiadem som är med pärlor till mina tärnor :) min tiara har jag haft sen jul :P man måste passa på när man hittar :)

    vinterfrost Tack tack :)
  • Pekkiisch4

    Tänk om jag hade haft en musikalisk familj :) Lite lyx med egna låtar ju, mer perfekt hade det ju inte blivit :)

  • Pekkiisch4

    Jag älskar att kolla vad alla ni hittar på , på er front till bröllopet, man blir liksom taggad :)

    Jag pysslar mycket just nu därför att jag inte har tid senare :P börjar heltid nu i 4 månader och så vips så är det bröllop ! därför är jag jätte glad att jag började så tidigt, trotts att vi haft många snubbeltrådar på vägen :),

    Däremot, dem där kilona hade ju inte varit fel att tappa, jag har ju extremt många sambokilo genom mina 5 år som sambo, :p som tur är kommer jag i min klänning som jag är eftersom det är snörning, men den sitter ju finare om jag börjar tappa, :)

  • Pekkiisch4

    Hindersprovningen gäller endast 4 månader, så blir ju i september :) och samtidigt som då skickar min blivande in efternamn, eftersom jag inte byter :D

    Festhäfte kommer vi ha, mer för att vi vill, tänkte ha info om t.ex. taxi o så

  • Pekkiisch4
    teddy skrev 2012-06-15 23:22:23 följande:
    Men då har jag en fråga! Hur gör ni me namnet på hindersprövningen?? Måste de inte vara samma namn på den och det han kommer heta? Jag e jätteförvirrad angående den biten?? fattar du va jag menar...?!
    Jag fattar det som att det gamla efternamnet ska stå på hindersprovningen, tex vi har ett väldigt speciellt namn, och finns ju inte den "namn kombinationen" förrän efternamnsblanketten kommit in,  :P

    Det finns exempel på skatteverkets hemsida :)

    Vigselhäfte ska vi ha, fast väldigt enkelt just för att jag som gäst på ett bröllop fick mer översikt av vad som kommer hända :)
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????