Inlägg från: Pekkiisch4 |Visa alla inlägg
  • Pekkiisch4

    december brudar 2012, var är ni?????

    Jag gör själv häfterna, för inga av mina vänner är så pyssliga :P

    Jag har välkomst text, meny, ordningsregler, onödig fakta, Konversationstips, pyssel, roliga texter, tester,  och tack-text,

    däremot har jag noll fantasi vad man ska skriva om sina gäster, och sen har jag läst att folk haft hemliga uppdrag till sina gäster som tex ligger under tallriken, har ni något sånt och vad för uppdrag i såna fall?

  • Pekkiisch4
    vinterfost skrev 2012-05-20 22:07:25 följande:
    Pekkiisch4 Det är ditt fel att jag plockade en massa kottar på kvällspromenaden M2b började fundera på om jag hade gått vilse :-P

    Skönt o läsa att det är fler som har en tajt budget. Bra tips med Maxi det ska jag kolla upp. Imorgon ska jag till Ikea, får se om jag hittar något där.. 
    haha :P det tror min varje gång jag är ute med hunden ;)
    Jag ska till Ikea på fredag, eftersom jag har långhelg :D ons-sön :D
    Ska köpa vitvinsglas, champangeglas, karaffer, sugrör, knoppalakan :) Hoppas bara det finns på lager :P
  • Pekkiisch4
    arioso skrev 2012-05-21 23:28:49 följande:
    Hej alla vackra brudar (...och brudgummar?)

    Jag vill hemskt gärna hänga på i er tråd! För vår del blir det bröllop den 29 december i Värmland.
    Temat är natur& skog, med färgerna vitt, mossgrönt och mörkbrunt. Grenar, kottar, lingonris... Typ så.

    Vi har bokat kyrka, lokal, catering (dock inte menyn), florist (en god vän).
    En nära vän är pastor så vi hoppas att han kan, men det vi inte förrän om typ tre veckor.
    Fotograf blir troligen min bror, han är nånstans på gränsen mellan amatör och proffs.
    Hoppas en släkting (som är konditor i grunden) kan göra tårtan...

    Inbjudan har vi filat på i flera veckor, men i torsdags pysslade vi ihop alla 85 och de gick på lådan IDAG. Wiiie! Bröllopet är hemligt tills de kommer ut, så det ska bli väldigt skönt imorrn när vi kan börja prata om det med folk. 150 personer blir vi om alla kommer.

    Nu har jag lite panik för klänningen. Har provat vid tre tillfällen och de har sagt "beställ i juni" Vilket är snart. Jösses... Har ni klänningen fixad?
    Välkommen arioso, Roligt med fler :)  Min klänning har varit klar sen i mars :)
  • Pekkiisch4
    Decemberbrudar 2012

    121201

    121208
    Vinterfrost, Rosersberg (Norra Stockholm)

    121212
    Memsan, Norrköping
    Pekkiisch4 Oskarshamn

    121215

    121222

    121229
  • Pekkiisch4
    Minuz skrev 2012-05-22 08:56:13 följande:
    Pekkiisch4 - Oj då! Bor vi bara ca 3 mil ifrån varann?!
    Yes we do ! :)
  • Pekkiisch4

    Vi har bara 2 st som har barn, min m2bs systrar, och jag fråga dem rätt ut om dem ville ta med sina barn eller ej, och båda var helt överrens om att dem får stanna hos farmor och farfar :P så det var skönt :)

    Jag får inte heller plats med någon korsett för mina behag är lite för stor för klänningen egentligen, men klämma i sig blir det :P som tur är har jag snörning så jag kan reglera lite :)

  • Pekkiisch4

    ooh vad roligt och gå på bröllop innan sitt egna, och sno idéer :) jag försökte det samma men det jag gick på bevisade bara saker jag INTE ska göra. tyvärr.

    Jag själv var och storhandlade på Ikea i fredags och köpte hem alla glas och karaffer till bröllopet. :) Känns mer verkligt nu faktiskt. Min lista börjar betas av väldigt fort nu tycker jag, det enda jag skulle behöva är att besöka lokalen igen och räkna om tallrikarna då jag glömde anteckna..

    Dessutom besökte jag en bröllopsbutik och blev så illa bemött att jag blev förvånad. Tänkte fråga angående en cape/jacka och en väst med cravatt,  men dem var inte särskillt hjälpsamma och då var det knappt några kunder inne, så jag vände på klacken och gick ut !

    Tyvärr är det bara så att jag får åka ganska långt till nästa butik med troligen mer värt det..!

  • Pekkiisch4

    Jag kommer fota mina poträtt någon dag innan på dagen då det är ljust, sen kommer ju självklart bilder från kyrkan och så och tror det blir väldigt mysigt med mörkt bakom. Men jag är väldigt så att mina poträttbilder ska vara dag på :) dock har ju vi en proffsfotograf, som älskar och exprimentera med ljus så för han var det inga problem :)

    Dock testade jag min klänning igår igen, och jag tycker om den för att den är klassisk, enkel och inte en massa lull lull, och det jag tycker är lite roligt är att jag aldrig tänkt gifta mig i en traditionell klänning utan en mer rockig för det är ju mer jag, och jag hade tänkt ha svart vitt och rött tema, men nu blir det rött vitt och silver :P tänk vad man kan ändra sig...
    Tror jag ändrade mig mer för att det är ett vinterbröllop och vill inte ha en kort rockabilly kjol mitt i vintern ;) men jag är ändå så nöjd med mitt traditionella bröllop med klassisk stil :p

    förresten, mina inbjudningskort är också nästan klara :) ska bara orka besöka min bror för och sno skrivaren :P Jag är jätte nöjd med dem :) bild kommer så fort det går :)

  • Pekkiisch4
    teddy skrev 2012-06-03 12:06:15 följande:
    Eller hur! Grejen me vädret e ju att man inte kan va säker någonsin... inte nån tid på året kan man säkert veta att det blir bra väder... som denna helgen... kallt o regn som du säger... o de e i juni! troligtvis är det samma väder som det kommer vara i december hahaha! så, man få bara be att vädergudarna är med en! ;)

    men alla ni decemberbrudar.... va har ni för backup-plan om ni inte kan fotas utomhus??? för vår del börjar just den punkten bli en panikpunkt! 
    Jag e lite sådär och säger att det får min fotograf sköta, han e ju trotts allt proffs ;)
  • Pekkiisch4

    Det blir så att i värsta fall gör vi en studio av min mors hem, eftersom han är en vän i vår familj så blir det så.

    Nackdelen med att ha en vän som fotar annars och inte betala en fotograf är ju oftast att man har just ingenstans att ta vägen, ett proffs har ju oftast en studio man kan fota i.

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????