Inlägg från: Pekkiisch4 |Visa alla inlägg
  • Pekkiisch4

    december brudar 2012, var är ni?????

    Nu är vi gifta och börjat få ordning på allt, tillbaka lämnng av saker och så vidare :)

    Vi har haft det så underbart !! tänkte berätta lite om vår dag :)

    Började med att jag gick upp 06.30 för att duscha och åka till frissan så jag var där till 8, började med håret som blev perfekt är supernöjd, efter det anlände min ena tärna och blir lika fin hon ! Dock var vi inte nöjda med sminkningen så det blev omsmink 2 gånger.. men träffade en till som skulle gifta sig samtidigt som vi så vi satt och pratade ett bra tag !

    Under tiden jag blev fin hade min stackars man fullt upp. Efter han lämnat mig vid 8 åkte han till maxi första gången och köpte extra bröd, vidare iväg och plockade upp min vän ur serveringspersonalen och hämtade hybil, tillbaka till maxi och plocka upp mat och tårta, vidare till floristen och hämta blommor, för att levera dem till tärna nr 2, vidare till lokalen och lämna all mat för att sedan hämta upp marsalkerna för att sedan ta det lugnt med lunch !

    Efter frissan åkte vi vidare hem till tärna 1 där vi drack bubbel skåla och berundrade oss själva, min bästa killkompis Martin fick även ha komma på besök så vi luncha alla 4 och bara myste innan klänningen knöts, och det sista piffet kom på.

    Klockan 14.20 blev vi uppplockade av vår bröllopschaufför för färd mot kyrkan ! Vi fick verkligen smyga in och där möttes vi upp av min man, hans marsalker och präst. Fick stå i ett rum precis vid ingången med fördragna dörrar, men självklart lämna vi en glipa för att tjuvkika vilka som kom !

    Vigslen var helt underbar, lugn och snabb, vacker och mysig ! Dock stog jag där lugn som en filbunke ! Varit cool-lugn hela dagen !! Vi sjöng gläns över sjö och strand, och Vi lyfter våra hjärtan.

    Efter vigslen åkte vi alla till lokelen som en lång orm genom stan, vi sist, och det var så mysigt när vi kom dit med alla facklor som brann och var verkligen vackert. Det bjöds på glögg och mingel, sen brudskål och sen blev det middag med många oväntande tal och lekar, massa mys och pussar ! Vi hade verligen fått till perfekt serveringspersonal ! allt flöt på och gick så snabbt, jag njöt av varje minut.

    Vi hade ju tänkt sova hemma på natten, men så hade min bror smusslat med våra kompisar och bokat in oss på ett 4 stjärnigt designhotell med bröllopssvit !! Värsta lyxen !!

    Kärlek till alla dem !

    Ska försöka ladda upp lite bilder med ! :)


     


     


     

  • Pekkiisch4

















    Avsutar med en härlig bild från möhippan + en spontan linedanceuppvisning ;)
  • Pekkiisch4

    Här är bara några av bilderna jag lyckats fånga från facebook och liknande :)

  • Pekkiisch4

    Tack så jätte mycket alla ! <3 Själv har jag redan åkt på och jobba.. och väntar in julen, dags och handla mat kanske ?

     Sitter även och finular på tack-kort och så ska vi framkalla våra digital-foton gästerna hade roligt med :) I morgon är det en hel vecka sen vårt bröllop varit ! Känns lite tomt nu i efterhand ! Får väl börja ett nytt projekt, renovera kök :p
    Tycker också det är tråkigt att det är ganska tyst i tråden, men alla har nog fullt upp just nu. :)

    Hoppas alla får en trevlig jul ! :)

  • Pekkiisch4
    hallonfrossa - Tack så jätte mycket ! Det känns bra faktiskt, dock är jag rätt rastlös då jag alltid vill ha ett projekt på gång ;D Än har inga papper kommit hem, men ränkar inte med dem förrän efter nyår och liknande. Just nu funderar jag mest på vart resan ska gå :) lutar åt cran canaria :)

    vinterfrost -  Ja luften gick ur mig med lite, i 3 dagar efter bröllopet lät jag bara allt vara och åkte in till storstan och shoppade kläder ! :P Ville bara komma ifrån det lite,men kom mamma och hjälpte mig stäa allt i vår lägenhet som var inslängt, Behövligt !  Hoppas du får jobbet ! Har också ett på gång ! jobbar bara som vikariat här och där nu tyvärr.

    Minuz - Vad fina ni var ! och vilken bamsebukett !!

    zoooda -  Vilka härliga bilder ! blir ju alldeles glad av och titta på dem !!
  • Pekkiisch4

    Grattis till alla som är sist ut i morgon !! Spännande ! Själv har jag varit julledig ett bra tag men jag som känner mig fortfarande som en punkterad ballong !! Det är väl dags för tackkort och boka in bröllopsresan så är allt över sen :) börjat sälja av en massa och måste besöka kemtvätten också. :)

  • Pekkiisch4
    vinterfrost skrev 2013-01-09 15:58:12 följande:
    Vi beställde dem och fick dem i fredags :) Jättefina! Kan lägga upp bildsenare :) Så nu ska vi bara skriva dem
    okej härligt :) Jag beställde mina färdiga igår, ska bara skrias adress och på med frimärke ! :)
  • Pekkiisch4

    Fremm: vi kände ju fotografen, så det var inte dyrt för oss, sen hade vi en hobbyfotograf i kyrkan och resten av kvällen. Innan visste ju inte jag hur min riktiga bukett se ut, så vi köpte konstrosor som såg väldigt äkta ut men har inte samma i kyrkan, det syns men inget jag / vi bryr om oss :) dessutom ägde vi ju klänning och kostym, så de var lätt. Frisyren gjorde min vännina och hade liknande eftersom jag visste vad jag ville ha :) kan man acceptera att bilderna kommer bli lite olika eller annorlunda tycker inte jag att det spelar någon roll. :) på tal om glimten i ögat så kan man få fram bubblorna igen ! :) tänk mer på varför ni gifte er och vad det är ni älskar hos varandra :)

  • Pekkiisch4

    Alt när att ni tar om på er årsdag eller inför i alla fall :) ta om och då är ju fina bäbis ute med :)

  • Pekkiisch4

    Hej tjejer ! Idag kom vår foton från fotografen, tänkte bjuda på några :)











  • Pekkiisch4

    har även sisådär 300 till och gå igenom från vår andra fotograf :p
    har inte riktigt orkat ta tag i det faktiskt, men nu afår jag väl göra det och framkalla lite :)

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????