• Beccastina

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi skall gifta oss 12-12-12 vilket faller sig väldigt naturligt då vi blev tillsammans 12/12-06 :)

    Kyrkan är bokad, Tärna och Bestman är utsedda och de har tackat ja, nu återstår "bara" resten!

  • Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????
  • lycklig01

    har inte ens funderat på det där med att de kan bli trötta och griniga! håller absolut med dig om att man kommer få svårt att slappna av! Måste ta och fundera på hur vi ska lösa det här, men kanske han får vara med på midagen och sedan får han ha barnvakt! Måste bara fundera ut vem det skulle vara! jaja man har ju ett halv år på sig att hitta någon och få barnet tryggt med den människan :)

  • teddy

    Vi har också funderat fram och tllbak angående bar på festen... har själva inga barn men finns barn i släkten o så. Vi kom fram till att vi inte ska ha ett barnfritt bröllop utan de som har barn får ta me sig dom i så fall och får själva på bästa sätt fixa det. Lokalen där vi ska vara är ganska liten o de kommer inte finnas plats för ett barnrum eller en barnhörna, men vi tänker som så att vi bjuder in alla och sen får de själva lösa det praktiskt! Och har de frågor o så till oss får ed höra av sig helt enkelt så ska det nog lösas... :)

    Angående underkläder kommer jag nog inte få plats med en korsett eler liknande under klänningen, mn nån snyg bh som pushar upp mina behag får det nog bli. min klänning är lite stor över bröstet för mig, eller nja... jag e väl lite för liten över brötet helt enkelt... men jag ska försökahitta en bra bh som trycker upp de jag har så klänningen kan passa, haha! 

  • Pekkiisch4

    Vi har bara 2 st som har barn, min m2bs systrar, och jag fråga dem rätt ut om dem ville ta med sina barn eller ej, och båda var helt överrens om att dem får stanna hos farmor och farfar :P så det var skönt :)

    Jag får inte heller plats med någon korsett för mina behag är lite för stor för klänningen egentligen, men klämma i sig blir det :P som tur är har jag snörning så jag kan reglera lite :)

  • Jonna1983

    Jag tror  att jag gör så också, bjuder man in med barn så får de människor som har barn bestämma själva. Sen kan man ju vara lite snäll och ha förberett för barn. Ska bli så roligt!

    I helgen var jag och m2b på bröllop. En härlig tillställning med mycket dans (och ett alldeles för långt tal från brudens föräldrar...) och trevliga människor. Blev alldeles lugn i mitt inre, de hade gjort det väldigt enkelt men fint. Saknade dock både brudvals och bröllopstårta, det tycker jag hör till! Även m2b hade åsikter om detta och gjorde klart att vi både ska dansa vals och bjuda på tårta (av någon sort), trots att han inte gillar sockerkaka. Jag tror att vi kommer få ett minst lika bra, om inte bättre, bröllop om nu snart bara 7 månader! Extra roligt att få vara jättehemlig och låtsas som att det inte alls pågår febril aktivitet i huvudet. :)

    Hur tror ni att Vistaprint ställer sig till att man beställer visitkort från dom, men utan att skriva företagsnamn och massa telefonnummer, utan istället göra ett save-the-date-kort? :) Pysslade lite med det idag och det kan bli jättefint! Det kan ju vara värt ett försök... Kanske inte riktigt gillas.

    På prioriteringslistan står nu: färgtema, gästlista, save-the-date-kort och att titta på den ring jag har sett ut så att jag måste leta efter någon annan om den inte alls är så fin i verkligheten.

    Hoppas att ni hade en fin pingsthelg i solskenet!

  • Pekkiisch4

    ooh vad roligt och gå på bröllop innan sitt egna, och sno idéer :) jag försökte det samma men det jag gick på bevisade bara saker jag INTE ska göra. tyvärr.

    Jag själv var och storhandlade på Ikea i fredags och köpte hem alla glas och karaffer till bröllopet. :) Känns mer verkligt nu faktiskt. Min lista börjar betas av väldigt fort nu tycker jag, det enda jag skulle behöva är att besöka lokalen igen och räkna om tallrikarna då jag glömde anteckna..

    Dessutom besökte jag en bröllopsbutik och blev så illa bemött att jag blev förvånad. Tänkte fråga angående en cape/jacka och en väst med cravatt,  men dem var inte särskillt hjälpsamma och då var det knappt några kunder inne, så jag vände på klacken och gick ut !

    Tyvärr är det bara så att jag får åka ganska långt till nästa butik med troligen mer värt det..!

  • Jonna1983

    Ja, det var roligt att se att ens bild i huvudet faktiskt är fullt genomförbar! Och att man med små medel kan få saker och ting väldigt bra. Har fått min m2b att börja tänka nu också, blev alldeles glad idag när han kläckte ur sig "jag tänker på det mest hela tiden". Härliga tider!

    En tur till IKEA kommer det absolut att bli. Ska försöka komma fram till färgtemat bara. Vinterbröllop passar ju bra med mörkblått och silver. Är lite sugen på att ändå blanda in lite rosa. Får se vad A tycker också, nästan viktigare att han känner att han är nöjd. :)

    Vad trist med tråkig bröllopsbutik! Det är ju verkligen en sån grej man vill ska kännas bra.Hoppas att du hittar en bättre affär! Jag har två att välja på, får se vilken som känns bäst. Cape har jag också tänkt på, tittar lite på Ebay men hittar bara kortärmade boleros, jag skulle vilja ha en riktig Rödluvan-huva. .)

  • lycklig01

    Nu är inbjudningarna klara och skickas ut idag till de närmsta, där av texten till höger (Har fått hjälp av en snäll själ här på bt) och sedan skickas resten ut på fredag! gud så spännande, ska bli kul att höra vad alla säger, synd att man inte kan se våra föräldrars reaktion :)


  • vinterfrost
    lycklig01 skrev 2012-05-30 10:21:51 följande:

    Nu är inbjudningarna klara och skickas ut idag till de närmsta, där av texten till höger (Har fått hjälp av en snäll själ här på bt) och sedan skickas resten ut på fredag! gud så spännande, ska bli kul att höra vad alla säger, synd att man inte kan se våra föräldrars reaktion :)



    Jättefint. Min ögon tårades när jag läste texten :) Jätte fina kort! Du har gjort samma vikning på korten som jag har tänkt göra

     
  • lycklig01

    tack :) fick ju mall på vikningen från en här på bt, kanske du också fått? :)


    vinterfrost skrev 2012-05-30 17:30:24 följande:
    Jättefint. Min ögon tårades när jag läste texten :) Jätte fina kort! Du har gjort samma vikning på korten som jag har tänkt göra
  • teddy

    lycklig01: jättefina! :))
    du får berätta om reaktionerna sen! :) 

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????