Inlägg från: Beccastina |Visa alla inlägg
  • Beccastina

    december brudar 2012, var är ni?????

    nu har jag beställt hem brudkronan!! :D

  • Beccastina

    usch hjälp mig nu!! jag kan verkligen inte bestämma mig för om bröllopet  ska vara stort (50pers) eller litet (max 20 pers), just nu är jag bara irriterade på dom som redan vet om det som inte tror dom kommer kunna skaffa barnvakt eller "rätt" sorts kläder..

    känner mig bara så ledsen och uppgiven just nu.. jag sköter nästan all planering då min m2b arbetar kväll och just nu känns allt bara skit!!!

  • Beccastina

    Detta står vi mellan:

    Stort (ca 50 pers) vigsel kl 12.00 - middag och fest 15-23.00

    litet (ca 20-30pers) vigsel 12.00, middag 15-19.00 och sen en liten bröllops weekend till newyork (ingen fest men en trevlig middag som slutar vid 19.00 så resturangen får in ett julbord efterråt.)

    Är nog mest sugen på ett mindre just nu men sammtidigt så vill jag inte ångra mig senare om att det inte kommer finnas någon fest...

  • Beccastina

    hur går det för er alla??

    som det ser ut just nu så gör vi såhär.

    Vi har vigseln kl 12.00 på onsdagen den 12 dec efter det så blir det en lättare fika där gästerna får mingla, skriva i gästboken, sätta sina handavtryck på en tavla m.m. medans vi fotograferas.

    på Lördagen den 15 dec så kommer vi ha middagen och festen, där kommer även att tavlan/tavlorna med allas handavtryck finnas tillsammans med det dom skrev i gästboken :)

    Nu har jag även gått ifrån alla mina egna principer om barn på bröllop, min sambo vill absolut inte att vissa barn i släkten inte ska få komma då dom reser hit från norrland samt canada (om dom nu tackar ja) och reser dom så långt skall givetvis alla få komma på både vigsel och fest och då får ju alla andras barn med komma så nu är vi ute efter en annan lokal som är mer barnvänlig. så nu sitter jag även fast i dilemmat om jag ska ha brudklänningen båda dagarna elelr om jag ska ha en annan klänning på festen..

  • Beccastina

    ja så kan man ju med göra, nu kommer jag köpa kina klänning för vi har valt att lägga de större utgifterna på ringarna samt på middagen så jag har en budjet på 4.000 för just klänning men för det får jag två klänningar från kina ;) en till långklänning till onsdagen och en knäkort till lördagen :)

    va ska ni andra ha för modell på era klänningar??

    dessa är jag ute efter just nu men först måste några kilon till bort ;)

    Vigseln



     


    Middagen/festen


  • Beccastina

    teddy

    GUUD va fin den va!!

    Memsan

    Ja vi har med långväga gäster (canada) så vi ska skicka STD kort här nu innom kort så hoppas vi innerligt att dom kan komma hit :) Det där med klänningar är svårt, jag har en budjet på 4.000 på klänningen och om man beställer via kina sidorna så kan man få två för det priset, finns en jätte bra tråd här på BT som heter "kinaklänningar och gaffeldär imellan" där kan man få massa tipps samt de finns länkar till de sidor som dom i tråden använt sig av/vet om. finns även lite trådar om bilder på just kinaklänningar så man får se hur dom ser ut :)

  • Beccastina

    vi har inte bokat hotell ännu och kommer nog vänta med det ett tag till, idag beställde vi Save The Date korten, bordsplaseringskorten samt tackkorten :) nu börjar man känna av att det är verklighet.

  • Beccastina

    vi ska iväg på lördag och kolla där vi ska ha middagen + festen, dom har bröllop då så vi ska dit och ställa lite frågor + kolla när dom dukar upp :)

    måste erkänna att jag är jäkligt glad att vi lejer bort allt som har med maten att göra :)

  • Beccastina

    Jenny121212
    va roligt, själv velar jag fram och tillbaka till tusen ang vad jag ska ha för klänning och tärnan och mannens bestwoman har jag verkligen ingen aning om hur jag vill att de ska vara klädda!!

  • Beccastina

    För oss går det såhär.. just nu är allt på is tills jag får reda på om jag ska börja jobba nu igen efter att ha varit hemma med yngsta sonen, skulle ha början nu 2maj men det verkar inte bli av..

    Löser sig alt med jobb så är vi tillbaka på banan och då har vi fixat detta.

    Kyrka - Bokad
    Lokal - prel bokad (ink blommor och tårta då det ingår i priset per kuvert)
    Tack, STD samt bordsplaceringskorten är här hemma redo att användas.
    eventuella huvudbonaden inför vigseln är införskaffad..

    ja längre än så har vi inte kommit..

  • Beccastina

    Hej tjejer! hoppas att allt går bra för er, som jag misstänkte så står jag nu utan arbete när min mammaledighet är över så just nu ligger bröllopet på is, vi kanske viger oss 12-12-12 ändå men då blir det utan fest och bröllopsresa :(

  • Beccastina

    okej tjejer det vi funderar på just nu är.

    Vigsel kl 12.00 den 12 december.
    Kak/tårt buffe i den intill liggande kyrkstugan (tar ca 45 pers)

    då vill vi ex bjuda på bröllopstårta, tårtor, cupcakes, winerbröd, eclair, cakepopps och lite frukt till detta serveras kaffe, tee, läsk, saft, och gärna om vi får så vill vi servera mossernande vin (ex azti)

    Klädkod: finare klädsel gärna med hatt/flor, handskar och stora smycken. (jag funderar på att ha en klänning i tea length.)

    va säger ni?? låter det ok??
    då kan vi dra ner kostnaderna från ca 80.000 till 20-25.000 (utan resa då givetvis) och det borde vi kunna spara ihop om vi kämpar på.

    Hade ni uppskattat ett sådant bröllop??

  • Beccastina

    jo att det är mitt i veckan det vet vi men vi kan inte tänka oss att byta datum så folk får snällt ta ledigt eller så missar dom det roliga :)

  • Beccastina

    Hej tjejer, tyvärr så måste jag lämna tråde, i släkten så har vi många av våra äldre som åker in och ut på sjukhus samt ett cancerbesked + ett dödsfall idag! så vi flyttar fram vårt bröllop för att hoppas att några av de äldre hinner vara med och dela våran dag!

    Lycka till nu allesammans! inte långt kvar nu, tiden går fort!!!

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????