Inlägg från: Pekkiisch4 |Visa alla inlägg
  • Pekkiisch4

    december brudar 2012, var är ni?????

    Äntligen börjar den långa listan av saker att ta slut !! Börjar se ljuset ! :)

    Tårta, mat, hyrbil, naglar, pratat med prästen, m2bs klipptid bokad gjort på 2 dagar. Känns bra. :)

    Var i lokalen i fredags och kikade igen, vilket känns bra. På söndag är det möte med fotografen, ska ut och kika på den plats vi tänkt.

    Frågan är mer vad jag ska göra när bröllopet är över ! Kommer kännas super tomt ju !

    Lycklig1 : i stort sätt allt blev dyrare än vad vi hade hoppats på från början ! Typiskt, men snart är vi där ! Det går inte och bara färga om löshåret? Det brukar jag göra, ändrar färg ganska ofta :)

    Fremm : Vad fina ni är ! Ser lyckliga ut ihop ! :)

  • Pekkiisch4
    Fremm skrev 2012-11-16 09:05:43 följande:
    Va roliga ni är! :D Sitter här och småler... ja kontakten måste vi ju hålla tycker jag med... får börja med att starta en efter bröllopet tråd med massa bilder och berättelse om hur våra bröllop blev... sen har ni ju flera förslag på ämnen vi kan fortsätta diskutera om ;)... roligt!

    Jag har ju nyss fått reda på att jag går i väntans tider... så det kanske vore något att diskutera sen om fler kommer/har tänkt att göra det framöver... vi hade nog tänkt börja på riktigt efter bröllopet men det blev en liten tjuvstart innan och det va ju välkommet ändå, bara synd nu när man handlat så mkt gott i Tyskland och så får man inte ta del av det... typiskt! ;) Sen är ju kruxet hur jag ska hålla det hemligt, med möhippor och julfester med mera, vet inte ens i vilken vecka jag är i men ska få reda på det nästa torsdag...
    Åh grattis !! Vad avis jag blev, vill ju också ;D
  • Pekkiisch4

    Vi har välkomst glögg med pepparkakor, sen tar vi brudskålen när alla har anlänt :)


    vinterfrost skrev 2012-11-16 14:59:57 följande:
    ska ni ha något till tugg till brudskålen? som folk kan börja nalla lite på när de kommer till festlokalen.. Jordgubbar doppade i choklad är väl klassiskt men det är ju inte säsong för gubbar och det vore ju roligt med något ner passande årstiden.. Pepparkakor och ädelost funderade jag på. Fler förslag?
  • Pekkiisch4
    MatildaMattias skrev 2012-11-18 04:08:43 följande:
    Ja, det där är jag också orolig för. Lite feber eller fökylning går ju, men om man blir magsjuk!?

    Gällande att hålla kontakten här så kan jag lova att jag uppdaterar med bilder och info om vår dag, men ska jag avra ärlig så tar jag nog bort kontot sen. Jag ser liksom ingen anledning att vara medlem här när allt är klart, om ni förstår :)
    Ja, alla gör ju som man vill :) Jag kommer nog hänga kvar ett tag och läsa, kanske inte så aktiv, fast det är jag inte nu heller.. men tycker det är ett trevligt forum :)
  • Pekkiisch4

    Wohoo !! Träffat fotografen i eftermiddags och vi ska redan på torsdag fota våra bröllopspoträtt !! Kommer bli såååååå bra !! :D Jätte vackert och vid havet, eftersom vi bor i småland så är  vi inte garanterade snö så vi tar det som det blir och tar det nu på klipporna :) Väldigt sisigt väder vill vi ha dock, och det ser det ut att bli :D

    Sen har  jag orkat göra mycket som måste göras, t.ex, ta bort etiketter på karafferna och vaser och liknande och vikt alla servetter till maten ! Puh ! satt i går kväll i flera timmar, men som tur var fick jag hjälp av en tärna. :)

    I morgon blir det ett besök hos floristen och sen ett försök att klämma in min m2b hos frissan eftersom fotot blir tidigare än vi planerat. Fotografen hade en liten lucka nu annars så är han mitt uppe i värsta foto jobbet med modeller. Haha.

  • Pekkiisch4

    ... Och dem här förbannade bilderna!!!!! Förlåt språket men dem är ta mig fan överallt !

  • Pekkiisch4
    zoooda skrev 2012-11-18 18:50:19 följande:
    är helt chockad.. en kompis som e frisör ska fixa mig i håret.. hon har idigare sagt att hon gör det som vän till vän grej.. nu sa hon att hon vill ha 2500 för det!! är hel chokckad.. de ingår inte i mmin budget.. hade såkart tänkt ge henne något men inte så mkt..
    vad betalar ni för er uppsättning? 
    Men gud så knäppt !! Man får ju hålla vad man lovat även om man har ont om pengar eftersom julklapparna sväljer pengar ! 

    Hår och smink går på 2700 för min del, men då är det hos en salong och jag ska vara där i 5 timmar
  • Pekkiisch4

    Testade min klänning idag eftersom det blir foto på torsdag ! :) Dock ska det ju i löshår och grejer, me det ska vi testa i morgon. :) Ni kan ju ignorera att det ligger kablar och är rätt stökigt ;D + att banden ska av och lappar ska klippas :) dock är jag osäker på vad jag ska ha för halsband, har ett men tror det blir för mycket bling..



  • Pekkiisch4

    Var även hos floristen ! kommer gå på 1100 för min brudbukett, 2 tärnbuketter, 3 knappnålsblommor ! Superöjd !!

  • Pekkiisch4
    teddy skrev 2012-11-19 19:28:05 följande:
    Hej alla, som de e nu känns de knappt som man hinner va här inne o skriva! snart e de verkligen dax! 
    Vilka e vi nu som ska gifta oss "först"?? alltså 1 december?? Jag känner mig skitstressad minst sagt, hur går de för er andra?

    Och har ni hemma era klänningar än alla?? När jag ringde till butiken så sa de att den inte va klar men att de skulle höra av sig när den var klar o jag har än inte hört nåting!!! Jag vill ha den nu! Ska jag behöva vänta tills dagen innan eller?

    Pekkisch4, din klänning är jättefin! 
    Tack så mycket ! Fyndade den på blocket. En tjej hade ångrat sig .. Hon köpte den för 9500 och jag köpte för 2000 med undekjol och det är en Lilly. Jag är supernöjd med den eftersom den är väldigt stilren ! :)
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????