• teddy

    december brudar 2012, var är ni?????

    vinterfrost skrev 2012-08-15 15:56:23 följande:
    Haha jag har ju redan beställt en :D
    Tack! Då ska jag göra det :) 
    Ja, är hon också bjuden så skriv hennes namn också :)
  • teddy

    Jonna1983, jag tror att en potatissallad egentligen hade varit de bästa o enklaste om ni nu ska ha kall buffé, vilket även vi kommer ha, o även om du säger att du inte är så förtjust i det så kan man ju variera den på så många vis, så du kan säkert hitta nån som du skulle tycka om! :)
    ...o våra inbjudningskort håller vi på att skicka ut nu precis, men september blir nog också bra! Vi har osa i slutet på oktober så... :) 

  • teddy

    ...Dock kom jag precis på att jag nån gång ätit någon slags "potatistårta" i en kall buffé! De kanske kan va nåt! :) Vet inte säkert nu hur de va de gjort den eller så, men googla på de så kanske du kan hitta nåt spännande!

  • teddy

    MatildaMattias, jag tycker definitivt tårtan me snöflingor! Så fin! Sen om ni sätter nåt slags brudpar på toppen blir de ju toppen, hehe! ;)
    O kul att även ni ska ha silverkulor som bordsplaceringar! De kommer bli så himla snyggt! :) Min "svärmor" håller på o kalligraferar allas namn på kulorna hihi! :)

  • teddy

    Åhh va roligt när det händer massa saker i tråden! :) Har inte varit inne på några dagar o nu bara sprutar de haha! De låter som om alla kommit in i någon slags racer-tid då mycket blir gjort! haha!

    Ang psalmer ska vi ha 411, gud har omsorg, och 297, härlig är jorden. 297 är för mig en julpsalm o typ den enda psalm min blivande kan, så den var given i sammanhanget! :) och 411 är både min o min pappas favorit, o de e pappa som ska viga oss så de e ju kul! :)
    Vi har inte bestämt utgång än men vår ingångslåt är denna, på orgel
     
    ">

    ">The Legend of Zelda Theme - YouTube

     Solosånger är en låt min mamma har gjort och come what may och kärleksvisan! :) De e visst populära här förstår jag, hihi! :) Men det är så kul att kunna använda en sång som mamma har skrivit, de blir lixom lite extra fint då på nåt sätt! :) det är mina systrar/tärnor som ska sjunga... :)

    O det är roligt att läsa att vi är några stycken som ska ha silverdetaljer på klänningarna för att det känns lite vintrigt, ska jag me! :) Jag ska in och testa min klänning imorgon, e så spänd! Hoppas hoppas hoppas den passar fortfarande, hahaha! Har inte testat den sen jag köpte den i oktober förra hösten! :P

    Sen är det ju det här me efternamn o så som ni nämnt lite här ovan...  Kan man fixa hindersprövningen o sen skicka in om de nya efternamnet?? Minuz, hur tänker ni göra me efternamnspappren o hindersprövningen? 

    Har förresten varit och möblerat i vår festlokal idag! Efter mycket om och men fick vi det att funka! Är en rätt liten sal o vi kommer bli rätt många, men som sagt, de gick! :) Va trötta o nöjda efteråt haha!

    Kram alla och hoppas alla planer går som planerat! :) 

  • teddy
    Pekkiisch4 skrev 2012-08-23 17:45:41 följande:
    Ja, Teddy, här gäller det att hänga med ;)

    Hindersprövningen kan man skicka in innan ! Där är det ju era nuvarande namn som gäller :) ni kan lämna efternamnsblanketten till vigselförättarn innan ni vigs som senast ;)

    Tycker det är superkul att vi är så många som är aktiva här inne nu ! :)

    Superfina klänningar ! Ville också haft silvrigt, men mina pärlor är champange färgade,  men det får gå ;)

    Det har börjar trilla in svar nu från inbjudningarna ! och som vi trodde så ringer dem anvående nya flickvänner.. men som jag sagt skulle något hända vill jag veta det fort ! så vi kan räkna bort igen.

    Kram !
    ja! de där me nya flickvänner/pojkvänner har jag också tänkt på! Har fått lite frågor om det vi med... hur gör ni?? vi har lixom inte plats till fler...
  • teddy

    Woho, frisör kan numer checkas av på listan! :)
    Va precis hos frisören o de kommer bli jättebra! :) En sak mindre att oroa sig för hihi!

    O nu ska jag strax iväg o prova min klänning igen, vilket jag inte gjort sen i oktober förra året! Iiiiiiihh! :) 

  • teddy

    En undran till er alla...
    ska ni va baraxlade i kyrkan o ska ni ha slöja??

    Jag har själv lite problem med hur jag ska ha de o vill höra hur ni tänker! 

  • teddy

    Först och fremmst! ;)
    Fremm, du ser sjukt fin ut! :)
    Klänningen kanske är en aning stor som du säger men de kan man väl sy in... Sen tycker jag de va fint nertill me de skira tyget o att de ligger lite över liksom... :) 

    Sen angående bara axlar och slöjans vara eller icke vara...
    jag frågar för att jag själv inte vet hur jag ska göra?! Har hela tiden tänkt ha en spetbolero över klänningen och ingen slöja, men nu har jag hört från ett par håll att jag INTE ALLS kan ha en spetbolero till min klänning, att det inte passar rent stilmässigt! ...Och att en slöja till, o då bara axlar, skulle va de finaste! ...Men som sagt vet jag inte själv hur jag vill ha det?! 
    Jag vill ju gärna ha nåt över axlarna i kyrkan, men ingen sjal... o nu, efter att folk sagt sitt så tvivlar jag på om de ens e snyggt me en spetbolero?! O varför jag e tveksam till slöja beror på att den frisyr jag vill ha inte fungerar me en slöja så i så fall får jag tänka om lite ang. friyren! 
    SVÅÅÅRT! ...Har ni några kloka ord att ge mig?

    Ang nåt gammalt, nåt nytt, nåt blått, nåt fått (eller lånat som man också kan säga) är ju det nya inge svårt, allt e ju i princip nytt hehe! Jag ska låna/få en gammal brosch från min mamma så den kommer passa in i två kategorier. Sen ang det blåa, har lite svårt för blått nämligen, så tänker jag ha nåt blått som inte syns så att säga, typ måla tånaglarna blå hihi! :P

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????