Inlägg från: vinterfrost |Visa alla inlägg
  • vinterfrost

    december brudar 2012, var är ni?????

    Halloj tjejer. Har varit lite off den senaste veckan. Ägnat mig 100% til barnen istället, hittade inte insperationen eller orken till något som har med bröllopet övh. dock börjar jag känna mig lite stressad det är ju bara 2,5 månad kvar! Så jag måste väl ta tag i det..

    Minuz, Vad fin klänningen var! Är du nöjd? Is this the ONE??

    Lycklig01, Vad fint pyssel du har gjort..

    Fremm, ja det här med vikten. det går åt H-vetet just nu! Hittar inte insperationen till o räkna PP varje dag. Har gått upp i vikt de senaste 2 veckorna så skärpning nu! Dock har jag kommit iväg och tränat en del

    Teddy och Smulan, Vilka bakslag ni har stött på! Hoppas det löser sig snart ♥

    * Vi var iväg igår och skule köpa skor till dottern så jag passade på och leta lite till mig själv men hittaden inget :(
    * Förra helgen var vi o titta på kostym till m2b. Köpte ingen men han har väl i stort sett bestämt sig, men ska väl gå igenom det med sina marsalker..
    * Hade tänkt bestäla ringarna förra veckan, men m2b ville fundera lite på inskriptionen i min ring. Vad skriver ni? I hans ring ska det stå "Mot stjärnorna till evigheten" (Hoppas bara det får plats :P)
    * Ska beställa underkjol i veckan tänkte jag, sen ska väl jag och syrran ta oss iväg o kika på lite underkläder och fortsätta leta skor.
    * Har även litat upp mönstret til manteln jag ska sy så nu ska jag bara hitta tyg til det
    * Velar fortfarande om stolsöverdrag.. Vill så gärna men budgeten är ju redan spräkt.. Samtidig köper man de begnat så kan man ju sälja de vidare sen så det blir ju ett utlägg men man får ju igen pengarna sen.. Suck vet inte.. Lokalen i säg är ju ljus och fin och stolarna är ju "okej" Vad tycker ni?





    Det blir ju givetvis vita dukar, ljus och dekorationer på borden..
  • vinterfrost

    Åh vad fina buketter ni ska ha. Vet på ett ungefär vad jag vill ha men har ingen bild på dt då jag "skapat" den i huvudet.. Vill ha en mossbas sen ska det var echiveria och julrosor och kanske något mer.. om vi får ihop det på något sett.. För att vara florist så kommer det vara ett ganska "blomfattigt" bröllop 

    Nu har jag och m2b beställt ringarna så nu kan man bocka av dem på listan



    Sambon får en lika fast utan stenar då o han hade "kommit på" en så fin gravering. "Hemma är där du är"
    Sen har jag köpt en underkjol på ebay, hoppas den passar bra
    Har även suttit och tittat på skor på nätet men hittar inget.. Är så kräsen :/
    Har kollat på barnens kläder med.. Vet ni när Lindex släpper sina julklänningar, de brukar ha så fina klänniingar till jul/nyår. Köpte en i november till dottern förra året som var så fin och skulle kunna tänka mig en liknande..
    Ska ni ha servettringar? Funderade på om jag skulle lära mig virka och virka små blommor men det tar ju lite tid alt göra små blommor alt så funderar jag på att stansa ut blommor i cenitlera och fästa på något sätt hmm..


     
  • vinterfrost

    Fremm, Jag förstår vad du menar med barnkalas känsla för det var detförsta jag tänkte när jag såg bilden.. Men samtidigt så har du ju rätt att servettringen gör sig bättre på den högra.. Kör på den högra om du inte hittar en annan vikning.

    Hallofrossa, krya på dig. Är själv på G och bli lite förkyld samt att sonen vaknade med feber i morse..

     

  • vinterfrost

    Minuz, hur har det gått med allt? Är klänningen de du hoppades på? Och lokalen? 

  • vinterfrost
    hallonfrossa skrev 2012-09-26 19:41:32 följande:
    En fråga......har ni tänkt ge era gäster någon liten present?? jag har köpt små askar jag tänkte ge till alla vis skålen, men vet inte exakt vad man kan ha i, det är ju så blandade åldrar och av båda könen så allt passar ju kanske inte alla.......hade först tänkt någon chokladbit, men finns det något annat alternativ?
    Vi kommer köra på chokladpraliner.. En av mina bästa vänner (o vår toastmaster) är konditor och chocolatier så jag ska få komma till honom och få göra praliner att ha i :)
    Jenny121212 skrev 2012-09-26 14:56:42 följande:
    Min klänning kom just:) tyvärr måste jag ha hjälp att prova den, men hoppas jag får det ikväll:) spännande
    Bilder bilder bilder!!! :)

    Köpte nya nummret av BröllopsGuiden så den ska jag lägga mig och läsa ikväll
     
  • vinterfrost

    Om någon vill läga till mig så vore det snällt 8e i Rosersberg annars gör jag det när jag kommer hem o sitter vid datorn

  • vinterfrost

    Teza, Tack jag har lyxen med att mina barn är ganska duktiga på att sova Klockan är halv åtta och de sover ännu.. Fast det är ganska utmattande och vara hos mormor o morfar

  • vinterfrost

    Ojoj här händer det mycket. Har varit och latat mig hos mamma o pappa i helgen

    Ang möhippa o svensexa så har både min syster (tärna) och en av m2b marsalker kontaktat mig ang möhippa och svensexa. Så något blir det. får se vad bara. Sen frågade syrran mig om våra grannar var bjudna (vilket de inte är, de får ju givetvis komma på vigseln om de vill men inte till festen) för hon hade kontaktat henne o frågat om det blev någon möhippa. Hon frågade vad jag tyckte.. Vad tycker ni?

    Ang följe så har jag varit med om både med och utan. Vi kommer ha en tärna (min syster) 2 marsalker (barndomsvän och studiekamrat) samt 2 näbbar (våra barn, sen får vi se vilket humör den stora är på kan ju inte tvinga en 3 åring o gå i kyrkan och sonen som kommer vara 10,5 månad sitter nog hos mormor om inte syrran bär honom fram :-.) )

    Har nog fixt med bil från kyrkan.
     Syrrans bil haha. 

    Måste börja fundera på vad vi ska ha för mat till buffen. Känns som jag får hjärnsläpp varje gång jag börjar tänka på det.. Vill ha något man kan förbereda gärna i förväg.. Inte bara kall mat men inget som tar lång tid i ugnen då det bara finns 2 ugnar där vi ska vara.. Åh vad svårt. Kollar man på buffer så är det mkt "sommar" mat känns det som.. jaja vi får väl sätta oss ner och fundera på det..

    Sen har jag en fråga ang hindersprövningen som vi nu fått så står det att anmälan om efternamn har inte gjorts, MEN det pappret skickade vi ju in samtidigt (i samma kuvert) varför står det så? Det var adresserat till min sambo kan det vara för att han inte skulle byta namn eller? Gha behöver jag ringa och fråga?

    Ska försöka koma iväg och klippa mig iveckan med men har sån ångest över håret :( Har normalt typ page med ganska uppklippt nacke, men har sparat ut ett tag nu så man kan ha i lite hårförlägning och få lite frisyr. Håret har varit ganska fint under graviditeten och en tid efter. men nu är det katastrofalt!! Känns som jag kommer behöva klippa av allt jag sparat och lite till :( Åh vet inte alls vad jag ska ta mig till :(

    Så klart vi måste lägga upp bilder på helheten sen! Det är ju det man ser fram emot nu när vi har följts åt så länge

     

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????