Inlägg från: Pekkiisch4 |Visa alla inlägg
  • Pekkiisch4

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi ska bara ha hallon och vanilj, :) Prinsesstårtor 5 st, fast med hallon istället för jordgubb :)

  • Pekkiisch4

    Förresten hade vi vårt sista O.S.A igår och det slutade med att vi blir 35 st med oss inräknade istället för 42. Känns ändå bra för dem vi mest umgås med kommer :). Så nu kan jag sätta mig med bordsplacering och liknande. Beställa mat, tårta och hela den biten, men framförallt kanske vi ska bestämma oss för vilka ringar ;P Det börjar ju närma sig som sagt. Tur att vi har tråkigt väder här hemma så man kan sitta inne och fixa och dona det sista :)

  • Pekkiisch4
    Fremm skrev 2012-10-13 22:19:27 följande:
    Pekklisch4, skönt att de "viktigaste" eller kanske ska jag skriva närmaste, kommer :) Skönt oxå att kunna göra färdigt allt sånt man inte kan göra före osat.

    Vi har OSA 1 nov, vi har 79 hittills som sagt ja av 94, ingen som sagt nej... men några är lite konstigt att vi inte hört från än men vi får väl se - de (om det blir några) som inte hört av sig alls får man väl helt räkna bort... skulle dock tycka att det va väldigt dåligt om det är några gäster som inte alls hör av sig oavsett om de kan eller inte när det gäller bröllop...
    Vi fick tyvärr jaga såna vi tyckte var självklara.. t.ex. svärmor.. haha, men det känns skönt att ha ändå 2 månader på sig :) Så igår satt jag och gjorde placeringstavla och placeringskorten färdiga :)

    ang smycken har en kompis gjort dem åt mig. Jag är ganska kräsen men dem här tycker jag om :)
  • Pekkiisch4
    Fremm skrev 2012-10-14 11:24:39 följande:
    Ja det är väl lustigt, men sånna kanske tror att de har sagt det eller att de tar för givet att man fattar att de kommer? Min farmor och farfar är väl de jag tycker är märkligast att de inte hört av sig... men det är lite typiskt dem på sätt och vis ändå... tycker att de borde ringt och tackat för inbjudan direkt - det gjorde min älskade mormor... men mina far och morföräldrar är lite som natt och dag tyvärr så ibland kan man bli lite besviken när man tror att de ska bry sig lite mer om sina barn och barnbarn men det enda som är intressant är Nadall på tennisen på tvn... ;)

    Ja några får man väl jaga kanske då, det är ett annat kompispar eller egentligen min blivandes kompis, som vi bjudit - jag tycker att jag funkar med de flesta människor men hon (hans fru) är nog den mest ja jag vet inte vad jag ska kalla henne. Hon går med näsan i vädret, hälsar inte när vi stöter på varandra på stan - bara på min m2b fast hon träffat mig flera gånger, hon pratar bara om sig själv och frågar aldrig eller vill aldrig veta något om någon annan, så jag va inte jättesugen på att ha med henne på bröllopet men samtidigt förstår jag min m2b att han vill ha med sin kompis så det fanns inte så mkt att välja på... hade tänkt placera henne långt ifrån oss i af men nu verkar det ju inte ens som om de kommer? Tror att hon har något emot mig, om det är avundsjuka eller något annat vet jag inte men tror inte att det är så att de inte kan komma isf utan att hon inte vill... nåja det är spekulationer från min sida... :)

    Annars tror jag att så gott som de flesta som vi verkligen vill ha där kommer, ett kompispar från min sida och en killkompis som jag väntar svar på som jag gärna velat ha med men vi får se vad de säger..
    Min mamma har alltid varit med sen vi började och varit stort stöd då hon är väldigt  noga och att det blir rätt :) min kom ihåg ;D, dock ringde min svärmor här om dagen och sa att hon ville vara mer delaktig i bröllopet.. Liiite sent och komma med det nu när det är mindre än 2 månader liksom, dessutom har väl inte vi så gott öga åt varandra heller, men hade hon kommit och sagt något i januari hade jag säkert hittat något hon kan göra. Men hon bestämde sig för och flytta 13 mil här ifrån så.. blev lite less :p
  • Pekkiisch4

    Förrsten, sitter med vår spellista till middagen, men min m2b kommer inte bli glad när han kommer hem.  Det är nu alla tonårskärlekssånger kommer ;) Westlife, Ronan Keting t.ex ;) Visste att jag skulle ha nytta av det någon gång ;)

    Faktiskt fruktansvärt fina texter, som man inte tänkte på då :) Kommer bli mycket snyft känner jag ;)

  • Pekkiisch4
    teddy skrev 2012-10-14 17:03:59 följande:
    Hahahahaha! :)

    Vi ska ha julmusik som bakgrundsmusik till middagen, hehe! ;) 
    Hahaha ! Hade vi haft julmusik hade min m2b gått hem tror jag !

    Jag får knappt ha julgardiner uppe efter julafton ;D dem brukar åka ner den 27 ungefär, och sättas upp runt den 21. Haha
  • Pekkiisch4

    Vad ska ni ha för tårtdekoration? om ni ska ha någon ?

    Vi vill inte ha klassigt brudpar, mer som svanar eller liknande, jag hittar inga till bra pris som vi vill ha. Vi är ganska kräsna. Tycker brudpar kan bli ganska tråkiga och alla som har något extra, är inget intresse vi har eller humor :)

  • Pekkiisch4

    Jag är inne på någon glasängel bara och ha på tårtan, för jag är inte så förtjust i dem vanliga :)


  • Pekkiisch4
    zoooda skrev 2012-10-15 06:20:50 följande:
    nu bllir jag såå trött!!! har bakat massa  cakepp som sagt var.. för att ha et godisbord vid tårtorna.. inga allergier är anmälda! jordnöter visste jag om sen innan så det uteslöt jag.. men eftersom det inte är samma allergi som haselnöter använde jag glatt nutella i degen..
    igårkväll kommer min bllivande svägeka o säge att hon utöver jordnötsallergi har en allvarlig allergi mot hasselnötter.. hon kan inte vara i samma rum.. enligt henne själv.. deta hade vi ingen aning om... men ligger det inte i ens egna intresse att berätta detta när man osa:r?? nu är x-antal timmar kastade i sjön då vi ite kan äa det jag bakat till 130 gäster...
    jag är sjuuk frustrerad!! varför säger man inte sånt här innan!!!
    Demon 
    Men Gud så irriterande !!

    Dock är jag själv allergisk, men då får man väl klämma ut det innan !!
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????