Inlägg från: jonnagoransson |Visa alla inlägg
  • jonnagoransson

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi gifter oss 121212 nere i värmen i Thailand, så jag planerar för fullt för ett strandbröllop.


    Vi har också mörk lila som tema och det är inga problem att hitta saker! Rekomenderar alla ebay, köpt massa grejer därifrån som inte alls är dyra om man jämför med priserna i Sverige. Där finns mycket som är mörklila också!

  • jonnagoransson

    121201
    minuz Mönsterås
    Lycklig01, Norrbotten
    teddy, Skåne :)
    Hallonfrossa, Nyköping

    121208
    Vinterfrost, Rosersberg
    Jonna1983, Dalarna (Vi fick byta datum för att fina lokalen var ledig då, tur kyrkan forfarande fanns!)

    121212
    Memsan, Norrköping
    Pekkiisch4 Oskarshamn
    Jenny121212 Falkenberg
    SkövdeSophie Skövde
    jonnagoransson, Koh Lanta

    121215
    sajenthi, Uppsala

    121222

    121229
    Arioso, Värmland
    decemberbrud 12, skåne
    Smulan8118, Linköping
    Blivandebrudsuzette, Örebro

    121231
    Teza, Torshälla
    Fremm, Jönköpings län (vill inte precisera mig mer än så ifall det finns känningar här inne) ;)

  • jonnagoransson
    Thailand 121212 skrev 2012-08-15 16:07:39 följande:
    Vi med Jonna! Vart ska ni gifta er? Har ni anlitat nån som hjälper er med planeringen?

    Vi kommer att gifta oss på Klong Nin på ett ställe som heter Lanta Round house. Vi har bytt koordinatorer några gånger nu, hade ett bolag som la ner, fick en ny och den personen insåg att de inte hade tid att genomföra det, så nu är vi på de sista =). Har ett super trevlig par från Sverige som bor där nere, de har aldrig haft hand om bröllop innan men vi litar på dem till fullo! =) Så allt känns toppen!


    Vart ska ni gifta er och vem hjälper er?

  • jonnagoransson
    Thailand 121212 skrev 2012-08-17 19:45:33 följande:
    Vi kommer att gifta oss på Klong Nin på ett ställe som heter Lanta Round house. Vi har bytt koordinatorer några gånger nu, hade ett bolag som la ner, fick en ny och den personen insåg att de inte hade tid att genomföra det, så nu är vi på de sista =). Har ett super trevlig par från Sverige som bor där nere, de har aldrig haft hand om bröllop innan men vi litar på dem till fullo! =) Så allt känns toppen! Vart ska ni gifta er och vem hjälper er? Det blir Phuket för oss. En liten mindre strand som ligger i närheten av kamala. Vi har väl ett par att välja på så vi kollar nog upp det när vi kommer dit. Vi har kontakt med ett ganska nystartat företag som heter bröllop i Thailand. 2 gulliga svenska tjejer så vi hoppas å tror att det blir bra! Hur gör ni? Blir ert bröllop giltigt eller får ni köra en borgerlig variant hemma oxå? Kul med fler som väljer Thailand iallafall. Vårt bröllop är lite hemligt, det är bara de som ska med som vet om det så för alla andra blir det en överraskning. Hur länge stannar ni? Vi kommer vara på lanta över jul.

    Hejsan!


    Vårt bröllop kommer att bli giltigt samma dag, så vi behöver inte göra det hemma också, så det känns kul för det är ju lite de som är grejen med 121212 tyckte vi =). Vi kommer vara nere mellan den 28/11 tom 5/1 så vi kommer också vara på lanta över jul och nyår, vi ska iväg lite i mellan dagarna och innan jul, men kommer tillbaka till koh lanta den 22 och åker igen den 27. Vi kommer befinna oss på long beach på ett ställe som heter Funkey Fish, så kom gärna förbi där, vi är alltid där =) Hur länge kommer ni bli där nere?

  • jonnagoransson
    Thailand 121212 skrev 2012-08-22 17:42:09 följande:

    Hej igen!


    Vi hittade ingen (svensk arrangör) som kunde lösa det "på riktigt", så för oss blir det en cermoni men vi kommer ändå räkna det som vår bröllopsdag även om vi för göra det borgerligt hemma innan eller efter.


    Vi kommer vara i Thailand 7 december - 2 januari men vi kommer åka runt lite, så vi kommer vara på Lanta mellan 21-28 december och vi kommer bo på Goodays Lanta Resort, oxå det på Long Beach, kul, då kanske vi kan ses!


    Hur går det med planerna annars för er? Hur många blir ni? Hur gör ni med mat å tårta osv?


     


    Hej!


    Nej men vad säger du? Var alla uppbokade lr vad? Det brukar ju finnas hur många som hellst! =).


    Ja men gud vad skoj!! Vi hänger alltid på long beach så vi kommer ju vara där samtidigt! =)


    Kan du inte skicka din mailadress till mig på BT så vi kan skicka lite uppgifter till varandra! Så att vi kan ses som nygifta på koh lanta =)


    Vi blir ca 50personer och vi kommer köra en thailändsk buffe, en tårta som bakas på ett tyskt bageri så den kommer att smaka gott =) Thai tårtor är av erfarenhet inte super goda! =)


    Hur kommer ni att ha det? Super nyfiken på hur andra som gifter sig i Thailand ska gå till väga! =)

  • jonnagoransson
    vinterfrost skrev 2012-08-28 13:41:31 följande:
    Åh vad jag var nära på att börja grina i morse, jag fick ett sms från våran toastmaster att jag har skrivit fel i hans e-mail. och givetvis samtidigt med det så häller dottern ut hela sin yogurt på sig och i hela köket och sonen bajsar ner mina rena kläder. Man kan ju hålla sig för skratt iallafall.. Så ikväll får jag och sambon sitta och sms/ringa runt alla inbjudna och meddela felet för givetvis var den adressen som jag skrivit redan upptagen. TM skulle maila denne och höra ifall han skulle kunna vidarebefodra om det skulle komma något till hen..

    Åh nej!


    Jag gjorde samma sak! =). Men jag hade inte hunnit skicka ut till alla än, när det upptäcktes och som tur va hade jag bara delat ut till ca 10st varav en var TM, så fick snabbt skriva ut små klisterlappar på datorn och sätta över adressen som var fel!


    Adressen som jag uppgav var ju såklart också upptagen, men den vänliga själ som hade den lovade att vidarebefodra om det skulle komma något till honom.


    Hoppas att det löser sig!


     

  • jonnagoransson
    lycklig01 skrev 2012-08-28 21:20:25 följande:
    Det längtar jag också, underbart att heta samma alla tre :) min m2b heter johansson sim är Sveriges vanligaste efternamn så det känns lite tråkigt ( hoppas ingen tar illa vid sig ) och han vill inte byta till mitt ( Westerberg) och så har jag lovat för många år sedan att ta hans! Kommer ha mitt kvar som mellan namn så jag kan välja att ha det med eller inte! Kanske långsam avvänjning ;)

    Var in på din blogg och det vi verkar ska ha samma färgtema på bröllopen! Spännande! Såg att du också handlat på ebay, löparna du köpte, var det mörklila organsa?


     


     

  • jonnagoransson

    För mig blev det klart att en kille och tjej kommer att sjunga och speka under cermonin, samt att de kommer att spela en stund på kvällen!


    Vi lyckades även köpa kläderna till M2b.


    Håller med er andra, är lite överallt i planeringen!


    Nu är det inte långt kvar till december! =)

  • jonnagoransson

    Insåg precis att det idag är exakt 3månader kvar tills vi gifter oss. Får en helt galet nervös känsla i magen!!

  • jonnagoransson
    hallonfrossa skrev 2012-09-28 10:57:30 följande:

    ">

    ">

    Jätte fin låt!


    Vi skulle ha haft river flows in you med yiroma, men det gick inte pga av olika anledningar. Vi ska ju gifta oss på stranden så vi har lite andra förutsättningar =). Så nu blir det istället fields of gold, men jag tror att det kommer att bli toppen den också! =)


    Vem/vilka är det som gifter sig först i detta lilla forum?

  • jonnagoransson
    hallonfrossa skrev 2012-09-28 12:48:04 följande:
    Hjärta Bröllopslista Hjärta

    1/12 2012 - Hallonfrossa, Nyköping
    12/12- jonnagoransson, Thailand
  • jonnagoransson
    Mars skrev 2012-09-28 14:05:45 följande:

    Hjärta Bröllopslista Hjärta

    1/12 2012 - Hallonfrossa, Nyköping
    1/12 2012 - Teddy, Skåne
    12/12 2012- jonnagoransson, Thailand
    15/12 2012 - Jennifer, Uppsala


     


    Så nu fortsatte jag också på den =)

  • jonnagoransson

    Ett helt meningslöst inlägg från en tänkare på jobbet =)


    Vad ska jag gör nu när jag blivit uppsagd ifrån på grund av arbetsbrist, inte jätte kul så här två månader innan bröllopet. Två månader? Plötsligt inser jag; men herregud det är ju bara två månader kvar, exakt, eller ja plus en dag. Ja två månader och en dag med mardrömmar. Funderar vidare och inser att uch vilka mardrömmar jag haft om bröllopet, som att jag inte har några fingrar så att jag inte kan sminka mig, att vi glömmer att vi ska gifta oss och kommer på det så sent så vi inte hinner göra oss i ordning. Vaknar ju helt kallsvettig vissa nätter. Appropå nätter, bröllopsfesten, den kommer ju att hålla på hela natten, men vad mörkt det kommer att vara, man kommer ju inte se hur vacker jag är där på stranden för det är så mörkt. Fast mörkt är ju bra, då gör det ju inget att jag inte har några armar för ingen ser ju att jag är osminkad då, och de ser ju inte heller att jag kommer i bikini för att vi glömde att vi skulle gifta oss. Gifta oss, var ifrån kommer ordet gifta ifrån egentligen? gift, ja katten också, flera har ju blivit förgiftade av alkohol i thailand, det får ju inte hända oss eller våra gäster. Katten också är ju inget uttryck jag brukar använda, inser då ett stort problem, vart ska vi göra av katten när vi åker? Alla vänner och familj ska ju med. Åh nej inte familj också i tankarna, mina föräldrar har nya respektive, och de har inte träffats än...


    Är det bröllopsnerver i min kropp? =). Herregud mina hjärna jobbar för mycket för mitt eget bästa! Snälla säg att det är fler som börjar känna sig som mig! =)

  • jonnagoransson

    skönt att veta att det är fler än jag som drömmer mardrömmar =).


    Känner mig egentligen väldigt lugn med planeringen, men ibland tänker jag ju på om jag har glömt något =). Men jag tror inte det, är lite avundsjuk på er som kan provduka och pyssla en massa, jag själv kan ju inte fixa med så mycket eftersom vi ska gifta oss i Thailand, men lite små pyssel kan jag göra iallafall =).


    Många som fixar med sina ringar nu, det gör även vi, vi kommer ha våra förlovningsringar, och min m2b kommer bara att ha den men vi kommer gravera en linje i den så det ser ut som två, tror det kommer bli super bra, då han inte vill ha två ringar men ändå något "nytt". Min ring är min gammel mormors mammas ring, och jag passade på att kolla hur gammal den är när vi lämnaden in den för gravering, 1860, så den är gammal! En smal guldring med en turkos i.


    Teza, jag tycker den med den mindre stenen är jätte fin, den med stora stenen är också fin, men den lilla är verkligen fin!


     

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????