• oijbc
  Äldre 24 aug 17:50
  34521 visningar
  354 svar
  Inlägg från oijbc Visa alla inlägg
  354
  34521

  April 2013

  Hej! Vi ska också gifta oss i April! Den 27 April gifter vi oss i Alunda, några mil utanför Uppsala! Både kyrka och lokal är bokat men jag känner att tiden går fort och att jag inte riktigt hänger med! Var och provade klänning igår i Norrtälje och hittade några fina alternativ (flera stycken kändes helt rätt, beslutsångest som sjutton). Kul att få läsa om fler brudar som är där man själv är. Med liknande funderingar och tankar!

 • oijbc
  Äldre 5 jan 21:12

  Det är så roligt och inspirerande att läsa om allas planer! Vi har varit ute i extremt god tid med allt men nu har vi haft någon månad när vi inte har gjort nånting alls. Nu i veckan börja vi ta upp planerna igen! Vi började med att planerna in för en resa till Tyskland så vi kan få klart baren :D sen tog jag tag i det jag tycker är roligast, SKOR! Jag har min klänning sen 2 månader tillbaka och nu vill jag ta tag i resten så jag kan prova och se helheten! Vårat färgtema är lila. Det kommer vara olika nyanser av lila. Är det någon som har nåt tips på blommor till brudbuketten? För där är jag helt lost!

 • oijbc
  Äldre 6 jan 13:52

  Åh, tulpaner var en bra idé! Jag har velat fram och tillbaka hur jag vill göra med brudbuketten. Antingen så vill jag blanda lite olika blommor i lila eller så tar jag en enkel bukett med lila och vita rosor! Vi kommer ha ett stort bröllop då vi har väldigt stora familjer båda två (150 inbjudna och vi har sagt öppen bar) så för oss lönar det sig definitivt att åka till Tyskland. Vi tänkte handla på Calles där nere! Flera stycken har tipsat mig om ett rödvin där som heter grand sud. Det är riktigt bra pris och vad jag hört så ska vinet vara gott!

 • oijbc
  Äldre 6 jan 13:57

  Okej, jag vet visst inte hur man citerar märkte jag på förra inlägget! Men Tack så hemskt mycket för bilderna SammySally! Älskade speciellt skorna, kul med en färgklick på skorna tycker jag!

 • oijbc
  Äldre 20 feb 00:52

  Ni verkar allihopa ha så bra koll på läget! Här är det en vecka kvar till osa och jag längtar verkligen till vi kan börja sätta igång med bordsplacering osv. Vi var in och "betalade" bröllopsresan förra veckan! Vi hade ju sån tur att vi vann resor för några månader sen så vi har bestämt oss för en lyxvecka i New York som alltid har varit ett drömresmål för oss båda. Vi åker direkt från festen till Arlanda och sover på hotell där för att flyga morgonen efter! Det är inte alls långt kvar nu tjejer!

 • oijbc
  Äldre 23 feb 23:05

  Japp det blir en vecka i New York! Så irriterad på att jag inte kan citera på mobilen :p Men Jag håller med Stoxoz, mariath! En tryckare kan man ju inte göra fel på och det kommer säkert ansluta fler par än om det är en vals just för att dom kan känna sig trygga på dansgolvet! (om ni nu vill att dom ska ansluta efter ett tag)

 • oijbc
  Äldre 27 mar 13:00

  Så kul att flera stycken har valt samma datum :p Vi gifter oss också den 27e.. det börjar verkligen närma sig nu! Den 6e är ju verkligen snart! Hur är det för er med nervositeten? Själv är jag nervös redan nu! Men vi har ändå ganska bra koll på det mesta.. det är blommor och tårta som ska beställas. Och m2bs kostym väntar vi på att få hem, det ska bli väldigt spännande! Hoppas den passar!

Svar på tråden April 2013
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.