Inlägg från: Liini86 |Visa alla inlägg
 • Liini86

  April 2013

  Jag tänkte nog hoppa med här om det är ok?

  Vi har också börjat planera lite smått för ett bröllop den 13 april 2013. Men vi har fortfarande inte riktigt bestämt storleken för det vilket gör det hela lite svårare. På den ena inbjudningslistan är det 16 personer och den andra 85.

  Vi har väl tänkt oss en maxgräns på typ 30 000kr för det "stora bröllopet" om det nu är det vi väljer.
  Ringen har vi redan och bröllopsresan är inte inkluderad.


  lordoz skrev 2012-06-04 03:11:32 följande:
  Hej igen!

  Förlåt att jag inte svarat på en evighet... Mitt IRL har tagit över.. :)

  Tyckte dina klänningar var jättefina båda två!

  För ett par veckor sedan gifte sig min bror, och på hans bröllop närvarade större delen av min släkt. Jag har ju redan från början velat bjuda dem, men avstått med tanke på ekonomin, men efter det bröllopet så fick min m2b och jag diskutera om lite. Så vi kom fram till att det blir nog en liten större fest än vi tänkt trots allt. Så vi ökade från 50 gäster till 70.

  Så nu senaste veckorna har vi varit runt och tittat på andra lokaler (den vi hade bokat räcker inte) . Så nu har vi hittat en ny, som ligger mitt i centrala Norrköping (bra för dem som ska bo på hotell, dvs merparten av våra gäster). Den rymmer 100 personer, och det finns bord och stolar. Men det är tyvärr allt.

  Så därför måste vi plötsligt hyra porslin (vilket i och för sig är trevligt, då slipper vi diska efter 70 personer). Så budgeten har ökat en hel del, men jag tror det kommer bli bra i alla fall.. :)

  Vi har inte riktigt räknat på hur mycket alkohol vi ska köpa ännu... Har ni någon koll på hur länge alkohol varar? Alltså, när tänkte ni åka till Tyskland och handla?! Vi är ju i köpenhamn i slutet av denna månaden på semester, men jag vet inte om alkoholen håller så länge som till nästa år?! Alltså då menar jag vin, öl och cider...
  Alkohol brukar hålla väldigt länge, iaf 1 år.. Vi tänkte också åka till tyskland och köpa det mesta.

  Tänkte också göra egna inbjudningskort med hjälp av lite tapet :)
 • Liini86

  Jadu vi har faktiskt inte kommit så långt. Har typ precis bestämt datumet och sen mailade jag kyrkan igår för att kolla om det faktiskt var ledigt då. Om jag får ok på det ska vi boka lokalen (som borde vara ledig såhär långt i förväg). Men innan vi bokar lokalen måste vi spika att vi ska ha det "stora bröllopet" och inte bara med de närmsta (för då behövs ingen lokal).

  Jag har kollat ganska mycket på klänningar men inte hittat någon perfekt ännu. Jag vill ha en ganska enkel klänning, gärna A-linjeformad i spets :) Jag kanske får börja kolla på ebay... Blir det massa extra avgifter när man beställer därifrån?

  Min pappa har en kompis som har en egen cateringfirma så vi ska ta en offert från honom och se vad han kan erbjuda (istället för att kanske behöva laga maten själv).

 • Liini86

  Fick precis svar av kyrkan att det fanns lediga tider den dagen... (14/15/16) så det är bara att vraka och välja.

  Hur kommer det sig att ni valde just 13 april?

 • Liini86

  Vi firar 7 år tillsammans precis den dagen. Nu har dock vi börjat tveka lite på om vi inte ska ha det till sommaren iaf då chansen för bättre väder är betydligt större...

  Ska fundera lite under veckan.

  Har föresten kollat lite på klänningar och hittade många fina och billiga på JenJenHouse.com. Är det någon av er som hört något om dessa?

 • Liini86

  Nu har vi bestämt oss och det blir bröllop i juli istället för i April.. 13 juli blir vi istället man & fru!

Svar på tråden April 2013