Inlägg från: queenemma |Visa alla inlägg
 • queenemma

  April 2013

  Hej!


  Vi hade bestämt att vi skulle gifta oss 2015 men vi kan inte vänta så länge hihi så nu har vi bestämt nästa år i april. Den 13:e april blir det av :) Ska bli så spännande..


  Vad har du satt för budget på erat bröllop? Vi har satt max 30 000:- men hoppas på att komma ner ett par tusen. Vi vill ha vårat drömbröllop men ska inte kosta så mycket och vi är rätt enkla av oss som personer så vill inte ha ett sånt stor bröllop.. Vi har valt färgerna svart och vitt med lite grann vinröd som gör att något bryter av :)

 • queenemma

  Ska också beställa klänning från ebay :) Har tittat på en klänning nu i ex antal år och är fortfarande lika kär i den nu så den är ett måste! Om jag köper den här ifrån sverige så kostar den 3500:- men på ebay ligger dom runt 700:- inklusive frakt sparar ju in nästan 3000:- på att köpa den klänningen :)


   


  Menade du verkligen 100:- för lokalen? Eller 1000 Oavsett vilket så är det kanon pris även om du menar 1000:- den lokal som jag ska ringa och boka kostar 2300:- om jag inte minns fel då är det från fredag-söndag vi gifter oss på lördagen så man hinner fixa i ordning lite innan :)


   


  Ja detta är verkligen super kul att få planera sin stora dag! Killen längtar massa också men han gillar inte att planera och ha sig så jag får hela biten själv men pratar såklart med honom och frågar vad han tycker.. Han var noga med att säga att han ska bestämma mina underkläder haha undra varför ;) hihi så det får väll han då göra :) Annars är han och jag rätt lika med vad som sak vara och inte vara som färgerna tex var självklara för både han och mig även att vi ska ha buffe är självklarhet då han och jag inte är så mycket för detta med 3 rätters middag..


   


  Vi sak gifta oss 13 april så är helgen så lördagen efter er då :) Vad kul! Hoppas vi fortsätter att följas åt mot vägen till våra stora dagar!

 • queenemma

  Nu är lokalen bokad :) Känns helt kanon bra! Ska boka kyrka i morgon så även det är klart så man slipper fundera mera på det..


   


  Oj ja då har du verkligen fått ett riktigt kap till lokal! Nej efter 1 så kanske man är helt död efter en heldag haha..


  Jag har nu även fixat med blommorna kommer vara en brudbukett, 2 näbbuketter och 2 sånna kavajbuketter (minns inte vad dom heter) kommer gå på ca 1000:- kan bli en hundring mer eller mindre kanon tycker jag :)


  Fotograf har jag fixat nyss kommer vara helt gratis för oss :) Hon är rätt ny men tagit massa fina bilder redan så känner mig helt säker hon har riktigt foto grejer inte bara en vanlig digitalkamera hihi


  Verkar inte få in klänningen här just nu :( Ska prova sen igen när jag skickat iväg detta inlägg hihi


   

 • queenemma


  Här är klänningen men vet inte om det ska vara vinrött eller svart har fastnat mera för svart på släpet nu vilket skulle passa bättre med mina flickors klänningar som jag vill ha till dom hehe
 • queenemma

  Du verkar ha rätt mycket under kontroll :) härligt! Ja vi ska ha buffé. Ska ha: Potatissallad Potatisgratäng Kycklingfilé Köttbullar (till barnen) Rostbiff eller fläskfilé 2 olika sallader Aioli Bea sås Bröd, smör och ost Blir nog några flera tillbehör men bet inte vad ännu. Ska även ha enkla skinkrullar innan när vi skålar i champagne och ost, kex, frukt på "festen" på kvällen blir ju även chips och godis. Ska ni ha alkohol eller alkoholfritt? Vart köper du ifrån i såfall? Vi funderar på Tyskland då jag vet att flera i släkten kommer vilja ha samtidigt så blir det billigare :) Har du bestämt eran mat ännu?

 • queenemma

  Ja jag tänker ibland på att byta färger men inser att då är det ju inte vi hihi :) Vi ska också göra allt mat själva där av att jag tycker buffé är så smart :) Vi bor inte så jätte långt ifrån varandra då hehe jag bor i Eskilstuna :) är ju en bit till Tyskland men det är det värt just för jag vet att andra kommer vilja åka också :) Vet eran familj och dom runt er att ni ska gifta oss? Vi håller det hemligt tills inbjudningarna ska skickas ut vet bara inte när man bör skicka ut dom svårt det dära.. Nu har jag även bytt klänning vill ha en annan :) så blir att köpa den andra i stället om jag nu inte ångrar mig åter igen haha. Tror man tänker på att ändra på allt tills dagen är här..

 • queenemma

  Okej får man fråga vilken storlek du är? Jag är storlek 40/42 men vet inte vad jag sak ha igentligen på brudklänning så blir att ta mått och lite sånt :) Är rätt smal om armarna och så men har mage och stora höften som gör att jag inte kan ha vilka kläder som helst :( Ser jätte löjligt ut med jeans tex sitter dom bra över låret så kan jag omögjligt knäppa dom om jag kan knäppa dom då är det som att jag har mjukisar över låren alltså sitter inte åt det minsta.. Önskar jag var antingen mindre om magen/höfterna eller lite större om låren men men..


   


  Blir väll i allefall ett halv år innan bröllopet alla måste ju få inbjudan innan vi kan åka.. Annars börjar folk undra vad vi ska till tyskland och göra och köpa dryck där hihi vi brukar köpa en platta öl någon gång i bland och den räcker minst 2 månader och då kan vi gå ut någon gång (delar upp en helg) och då dricka ett par öl var så åka till tyskland är meningslöst för oss vanligtvis hihi :P


   


  Är nu 2 klänningar jag vill ha hihi så ska fundera ordentligt innan jag bestämmer mig :) Lägger ut bilder i ett inlägg efter detta :) Jag vill helst ha halterneck då jag gillar det men kan inte ha det bga min byst :( är inte alls som den en gång var nu efter alla barn kommit..

 • queenemma

  Konstigt kan inte lägga in bilder just nu.. Får prova sen igne :)


   

 • queenemma

  Super fina kort ju :) Kanske ska prata med killen om att skicka ut sånna så att vi kan börja ordentligt med bröllopet sen och man kan få veta ifall någon vill göra något för oss istället för presenter typ stå för blommorna eller maten eller liknande :) Sen börjar det bli jobbigt att hålla tyst nu också hihi känns som man ljuger för hela familjen fast man inte gör det :P Blir att sitta och spåna lite på hur våra kort isåfall ska se ut :)


  200:- var ju inte super mycket och klänningar brukar gå att få sålt :) Är den vit så passa på nu när det är studenten då letar ju folk efter klänningar i alla storlekar! :)


  Kanske kan köpa åt er också i tyskland om vi nu kommer dit som mina planer är :) Vet inte hur mycket man får ha med sig där ifrån men för mig att det är rätt mycket om man kan bevisa att mna ska gifta sig.. Så behöver ni bara bekosta att åka till eskilstuna eller liknande :)


  Halterneck brukar aldrig sitta bra på mig alls :( men tycker det är så otroligt fint på vissa klänningar :) Men jag ska välja någon av dessa två jag hittat gillar båda super mycket men har ju ett tag på mig att bestämma mig hihi

 • queenemma

  Kan du inte ta en bild på klänningen så man får se den :)

Svar på tråden April 2013