Inlägg från: Jeaneettes |Visa alla inlägg
  • Jeaneettes

    28:e Juli, nån mer?

    Nudax skrev 2012-07-18 19:05:19 följande:
    Hua, hoppas ni med halsfluss kryar på er snabbt!!!

    Har också en vädrtapp (yr.no) och uppdaterar varje dag. Tyvärr står det regn på schemat för hela fredag 27:e där jag ska gifta mig också... och vi som ska ha ett utomhusbrölloP!!! Hoppas SÅÅÅÅ att det ska bli åtminstone lite sol och uppehåll... uppdaterar varje dag =P

    Sen har vi faktiskt hyrt ett stort tält och så... men det hade varit mycket trevligare att gifta sig under bar himmel som tänkt =S

     


    Gifter du dig också fredag den 27? :)

  • Jeaneettes
    paet skrev 2012-07-21 08:20:12 följande:
    F*n j*kla skit!! Det står ju regn nu på vår dag Min klänning skulle bli förstörd om det regnade. Inga fina bilder skulle kunna tas.. hela dagen blir ju förstörd Skitland.. man borde fly landet egentligen. Här finns bara tö och väta.. dvs.. blöta vintrar och blöta somrar. Aldrig ska det vara bra.. sorry för ett tråkigt inlägg. Men antar att fler känner som jag om det står likadant hos er.

     


    Varför skulle klänningen bli förstörd? Nu står det på fredagen 0.8 regn bara:) jag har ställt in mig på regn så känner mig inte så besviken för det.

  • Jeaneettes
    MickeochViktoria skrev 2012-07-22 11:50:58 följande:
    Usch vad väderprognosen inte kan bestämma sig... Igår var de ju sol, idag är de regn heeeela dagen. De skulle förstöra hela vigseln då vi ska va utomhus.. Blir trist att klämma ihop sig i byagården... Hur ser de ut för er? :)

     


    Bor ni i stockholm på smhi är det bara 1,8 mm men fredagen är det bara u 0,1 och det som stod först att det skulle spöregna hela dagen :D jag avbokade min uppkördning imorgon pågrund av min stress :(

  • Jeaneettes
    paet skrev 2012-07-24 00:02:12 följande:
    Oh ja! haha! Man förstår inte att det är så pass nära nu!
    Verkligen, vi har 3 dagar men vi haar ordnat det mesta. så nu tar vi ledigt till torsdag, jag ska ha tjejkväll med vin imorgon, ska bli så underbart mysigt.
  • Jeaneettes

    Nu börjar det kännas att det är två dagar kvar för oss, kan inte sova på kvällen och vaknar tidigt på morgonen ,detta kommer resultera i jätte fina svarta påsar under ögonen ;) nu ska jag snart iväg på nagelfix sen kommer tjejerna hit.


    Sista natten sovande tillsammans med min älskade imorgon har vi fullrulle hela dagen, sen är det faktiskt våran bröllopsdag ett år sen exakt sen vi förlovade oss.

  • Jeaneettes

    Imorgon gifter vi oss!! jag är ett nervvrak nu sovit fem timmar, vet intee vad som ska packas och fixas längre får bli som det blir.

  • Jeaneettes

    Nuuu är vi gifta eller rättare sagt igår klockan ett dagen var helt underbar, kom nyss hem från sviten och vet ni vad dom hade bokat i bröllopspresent en resa till kreta, 5 stjärning all inclusive med massor av fickpengar, så nu kom vi hem för att packa för imorgon klockan halv åtta sitter vi på planet! vilka underbara nära och kära man har

  • Jeaneettes
    ajmb skrev 2012-08-04 00:40:03 följande:
    Jeaneettes
    Wow vilka bilder. ...klänning...blommor ...tårta och solsken.... du är strålande vacker. Gillar bilbilden:)

    Ja du nudax...runda slängar 13' blir det .....Min man...hihih konstigt att säga så fick besked av vår mekaniker...turbon är paj...tyvärr då inget man kan äta...fniss.

    Guud vad jag har frossat denna vecka...idag tog det slut ..delvis.
    Blev en timmas träning..och sen några timmar i trädgården. Nu är det slut på vilan.

    Tänkte på det ni alla 27/28 juli brudar....kommer vi att vara kvar här eller nu när det hela är över...??

    Är gärna kvar och hör hur ni har det ...i mellan åt...

    Vad tycker ni??

    Åh tack bilbilden är min favorit också! vi fick jätte många bra bilder nu väntar jag bara på fler.


     


    Oj vad jag frossat vi blev skickade av nära och kära på allinclusiv hotel i kreta, kommer rulla hem!! tur att man kommer hem annars hade man väll varit tjock och haft alkohol problem ;)


     


    Jag stannar gärna här också, hur ser livet ut nu efter bröllopet några nya projekt? :)

Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?