Inlägg från: Jeaneettes |Visa alla inlägg
  • Jeaneettes

    28:e Juli, nån mer?

    Syllis 2012 skrev 2012-06-29 09:36:04 följande:
    Tråkigt att det är så.Man vill ju få det klart.Jag hoppas ni får träffa prästen snart

    Vi ska träffa våran präst den 11 juli :)

  • Jeaneettes
    paet skrev 2012-06-29 10:56:21 följande:
    Got damn it!! Jag skulle ha fått min nya klänning idag.. men nä nu får jag vänta tills på Måndag Den är i västerås så det känns som den är så nära så jag kan ta på den..

     


    Du har inte fixat klänning än? modigt! skulle jag aldrig våga

  • Jeaneettes
    MickeochViktoria skrev 2012-07-03 07:22:34 följande:
    Oj för stunden känns de som att jag har mycket kvar att inhandla/göra.. Jag ska köpa massvis med nytt smink (ska göra själv), sen är det dukar, ljus, en "toalettkorg" med alla tillbehör, vi ska gifta oss utomhus så måste hitta gardiner att pynta en paviljong med, paraply osv... Däremot de värsta, jag är så himla velig så jag sitter fortfarande utan skor OCH Ring :( Har inte bestämt mig än..
    Vad har ni kvar att köpa?

     


    Vi har nog faktiskt inget kvar att köpa, känns otroligt skönt. Var hos mina svärföräldrar igår och skrev det sista.


    Skor var mitt största problem gud vad lång tid det tog att hitta något jag kunde tänka mig gå i.


    Jag vill verkligen att det ska bli varmt snart men det känns inte som en sån sommar.

  • Jeaneettes

    Åh super fin!


     


    En annan fråga vart ska alla åka på bröllopsresa? jag har panik vi har inte kommit på en vart vi ska åka, kan ni inte skicka en länk också :)

  • Jeaneettes
    ajmb skrev 2012-07-05 21:21:27 följande:
    Tack det värmer...
    Tyvärr så visar inte fotot den snygga färgskiftningen som klänningen har när solen står på...hoppas att vår fotograf (om vi nu hittar någon) kan ta fram det.

    Här blir det ingen bröllopsresa för vi måste hålla i slantarna. Har fått tråkiga besked från jobbet precis innan sommarlovets start. För lite elever i den kommunala skolan....skolor som stängs och lärare som blir över.
    Har man då inte jobbat länge..blir man utknuffad. Har dessutom förlorat 2 "intervjuer" där jag kommit på andra plats....ja vad säger manRynkar på näsan .

    Vad det gäller resor så är det viktigt att VAD VILL NI ÅKA TILL??
    Varmt sol och bad bara??
    Dyrt vs billigare
    Nära vs längre bort

    Finns ju många oupptäckta pärlor i Europa...Kroatien
    eller mer klända som Spanien, Frankrike eller Italien.
    Ja inte lätt...avundas er dock...men förhoppningsvis inte i en för lång framtid kan vi oxå åka

     


    Usch stackare, står själv utan jobb om två veckor men har sökt in till skolan så kommer jag in har vi inget problem annars blir det tajt till hösten, eller det blir det hur som helst då både min karl och jag vill plugga ;)

  • Jeaneettes
    paet skrev 2012-07-05 23:20:46 följande:
    Nä men fy vad tråkigt Så höll det på att bli med den byskolan jag gick i när jag var liten. Men det blev aldrig så. Det var för många som ville ha kvar det. Du tror inte att dom kommer att kunna ångra sig? Hoppas! Och så får du tänka på att du har en attraktiv utbildning i ryggen. Du kommer att få jobb! Många lärare behövs! Vet ju dock inte hur du bor iofs. Men bor du i närheten av en större stad eller i en så tror jag att det inte kommer att vara några problem Håller tummarna för dig!!

    Ja alltså i med att jag är föräldraledig just nu så blir det nog Thailand i vinter. Vi har varit där förr och nu blir det första resan med barn. Känns bra att veta var man kan åka då. Och Thailand är väldigt barnvänligt. Får se till att flyga på natten bara så att han kan sova hela vägen.

     


    Åh thailand är verkligen ett ställe jag absolut ett ställe jag skulle vilja åka till, min fästman är super allergisk mot nötter och detta är självklart en sak man har i baktanken. vet du hur det är med nötter i det landet?


     

  • Jeaneettes

    igår träffa jag en tjejkompis och hon komentera rätt snabbt min vikt att jag blivit så spädd (aldrig varit stor)


    gick hem ställde mig på vågen och mycket riktigt hade jag tappat några kilon, tisdag ska jag til sömmerskan och är nu nervös klänningen ska vara för stor

  • Jeaneettes
    Juli skrev 2012-07-16 20:30:23 följande:
    ja hon var en j*vla b*tch... Jag gick till den urspugnliga floristen istället! Så bra mottagande, och hon snackade inte om att buketten ska passa kroppen osv..

    Tack så mycket, vi ALLA kommer vara strålande vackra på våra stora dag :)

     


    Åh vilken dum florist,verkar som det är något relativt vanligt, min florist sa "du som är så liten måste tänka på att inte ha för stor bukett" jaha?

Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?