Inlägg från: Juli |Visa alla inlägg
  • Juli

    28:e Juli, nån mer?

    Ni som har haft halsfluss, kan man ha lite irritation i halsen trots att man ätit pemcillin i 3-4 dagar?

    Gick med min halsfluss nästan en vecka innan jag fick medicin...

  • Juli

    Börjar bli rejält nervös. Igår fixade min faster alla favors till festen, hjärtat slog volter när de stod färdiga, färilarna flög runt i magen. Det finns fortfarande endel att göra inför festen, som musik. Vi kommer inte ha DJ, och det är något jag stressar mig över, vem ska gå fram och byta spellista, tänk om an tröttnr på en låt, ska det då bli tyst tills man byter låt etc etc..

  • Juli
    Green skrev 2012-07-23 15:37:05 följande:
    Nu ringde dom från kommunkontoret. Dom har tappat bort.våra.vigselpapper :O. Vafaaaan?!?!?! Dom har ringt två ggr och frågat.hur kuvertet.såg ut.så.dom vet vad.dom letar efter...... Det är flera.timmar sedan.
    VA FAAAAN! INTE NU, herregud vad arg man blir! Jag hoppas det löser sig!!

    kramar
  • Juli

    Igår(söndag) blev jag hippad Skrattande Min syster hade planerat allt precis efter mina önskemål, jag bev så j*vla glad!

    Hon hade gjort en jättefin skylt, och hängt upp ballonger i bröllopets färgtema. Ja, allt var i bröllopets färgtemaSkrattande Det började med en mysig frukost med smörgåsar, té och juice, sedan öppnades min favorit mousserade vin, Martini Asli, det skålades och syrran höll ett fint litet tal, ja och endel tårar blev det.Vi lekte lekar och hade skoj, och åt en god lunch.  Sedan bar det av(med ögonbindel) till hemlig destination, nämligen till en stripaerobic studion, fan vasd roligt det var. Jag har alltid velat provat på poledancing.
     Sedan efteråt bar det av till min och syrrans favorit salong, där de hade hängt upp ballonger, ordnat med ost och kex och favorit drickan, där fick jag naglarna fixade, och jag som hade bokat torsdagen, haha. Kvällens avslutades med middag på ett favorit ställe, där en underbar vän kom och överraskade mig som inte kunde vara med under dagen. Jag blev så j*vla glad.  Syrran har verkligen tagit tillvara på allt som jag älskar, och tagit hjälp av fästmannen. <3<3<3

    Hela dagen var helt underbar, jag blev så glad och rörd. Min syster hade verkligen lyssnat på vad jag sagt, att jag inte ville gå omkring på stan och skämma ut mig. Jag är så sjukt jävla glad och nöjd!

    Idag ringde dom från butiken där jag beställt min slöja, och den har kommit! Ska hämta den i dagarna. Imorgon ska klänningen provas då jag har lämnat in den för småfix, längden ska sys upp också.

    Vi har fixat lite med musiken och vi ska försöka göra vigselprogramet också.

    hur går det för er mina vänner?

    kramar

  • Juli

    Jag har fått en eländig hosta, bara jag inte hostar ihjäl mig i kyrkan =/

    Vi ska skriva ut våra vigselprogram idag, samt jobba lite med musiken. Klänningen ska provas idag, hoppas jag får hämta den på torsdag. Jag hoppas också att ändringarna är bra, annars dör jag..

  • Juli

    igår gjorde vi färdigt våra vigselprogram, de blev så himla fina. Igår inhandlades en rosa slips till fästmannen, och en rosa skjorta, fluga och skor till brorsan. Kan ni gissa färgtemat...?

    Igår provades även klänningen igen, sömmerskan ska nu lägga upp den, så imorgon förhoppningskvis kan jag hämta den :)

    Idag ska jag hämta min slöja, och en hya tiara ska köpas. Jag har nog bytt ut slöja. tiara 3 gånger nu. Haha.
    Vi ska även till kyrkan där vi ska träffa organisten, och höra han spela lite, ska bli skoj.

    Bröllopsnerverna börjar komma lite mer nu. I ett par dagar har jag endå varit mer lugn än på länge, men just idag börjar det bli lite pirrigt. Imorgon är det torsdag, och då kommer jag känna stress och nervositeten komma.

    På fredag samlas våra familjer hos min pappa för lite grill och mys innan the big day, det ska bli så mysigt.

    Jag vill gärna ha rosenblad som ska kastas på oss när vi kommer ut ur kyrkan, dock så kostar det så mycket pengar, så det blir nog att gå i pappas trädgård för att se om han har rosor. haha

    kramar

    www.elliwoww.blogg.se

  • Juli
    Green skrev 2012-07-24 14:11:49 följande:
    Nu ringde sambons kollega och sa att dom inte kan komma.
    Hans svärmor skulle opereras akut på torsdag så frun mådde inte så bra. Inget konstigt med det bara att beklaga men......
    Frun sitter på jobbet och skriver glada inlägg på fb?! Så dåligt mådde hon Obestämd
    så idiotiskt, hahaha!
  • Juli
    Ingride skrev 2012-07-25 08:44:57 följande:
    Vår vigsel tar också ca 30 minuter och vi vill vara på stranden. Hoppas verkligen på uppehållsväder. Vi var och hämtade klänningen igår. Den är superfin och längden blev helt perfekt. Sömmerskan har gjort ett jättebra jobb. 
    vad romantiskt med en vigsel på stranden :) Vi får hålla tummarna för oss alla att vi får strålande sol :)
  • Juli

    Hämyade min slöja idag, och köpte ny tiara. Nu tycker jag den såg liten ut när jag provade den hemma. Jag tror det är" det måste se perfekt ut nervositeten" som granskar och är kritisk.

    vi var och träffade organisten för att höra honom spela våra stycken, och gud så vackert det lät. Fästmannen bröjade nästan gråta för att han blev så känslosam, och jag var också nära till tårar.

    Jobbigt med att folk ska lägga sig i bordsplaceringen. =/

  • Juli

    Hjälp, börjar bli riktigt nervös och orolig!!!!

    Ingride: Jag hämtade min slöja idag som jag beställt :)
    Slöja är en smaksak. Jag känner att slöja hör till, jag har alltid velat ha det, men jag ska inte ha slöja för ansiktet, utan det ska bara få hänga fint där bak :)

  • Juli

    Hej alla 28 juli fruar Glad

    Vårt bröllop var helt magiskt, helt underbart. Vi hade strålande sol och värme hela dagen! Vi dansade och åt massor av mat, och bara njöt av att det var vår dag.

    Kl 17 ledde min pappa mig till altaret till tonerna av Pachibels Canon i d-dur, sedan när jag min man tågade ut så var det till tonerna av Just the way you are av bruno Mars på piano.

    Men som alltid vid bröllop är det ju vissa saker som kan bli lite tokigt, som ex så knoppade dom av alla rosor i min och min systers buktetter vi misstänker att det var småkusinerna då de ville kasta rosenblad på mig och min man. De hade väl sett hur någon vuxen hade tagit någon ros här och där från bordsdekorationerna osv och trodde väl de var OK.

    så jag har inte direkt någon bukett att spara. Men vad gör det? Jag har massor med andra fina minnen!

    Vår böllop var en blandning av svenskt, syriansk och periskt, det var verkligen sk*t roligt.

    Min farbror sjöng en sång för oss, även min svägerska överraskade oss med Du är allt. Jag vill påpeka att de sjöng sina sånger acapella, och det var sååå vackert.

    På fredag åker jag och min man på bröllopsresa, det ska bli så fantastiskt.

    hela vårt dag var helt underbart, förutom de små tabbarna, men som man idag kan skratta åt :)

    www.elliwoww.blogg.se



                                                                   Fotot är taget ca 10 min innan vigseln Glad

                                                                                  Kramar
Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?