Inlägg från: Syllis 2012 |Visa alla inlägg
  • Syllis 2012

    28:e Juli, nån mer?

    I dag har vi knopat ihop en spotifylista till festen Glad

  • Syllis 2012
    paet skrev 2012-07-23 01:47:49 följande:
    Blev hippad igår, jisses vilken dag! Dagen började mysigt med SPA, massage osv. Superhärligt! Sedan satt vi oss och tog ett glas vin. Vidare därifrån till en park och drack bubbel i solskenet. Efter det satt vi oss på en uterestaurang och där senare spårade allt ur! De överöste mig totalt med drinkar så jag fick en blackout på vägen hem. Har mått så dåligt idag. Så allt förutom det sista så var det kul och de lyssnade på mina önskemål. Ingen förnedring alls! Så skönt

    Läser lite vad ni andra skrivit. Gud vad tråkigt med trädgårn och sådant som inte funkar som man vill! Jag hoppas att ni får det till det bästa ändå! Och sol på Lördag vill jag ha! Den säger växlande och lätta småskurar oftast men ibland blir det världens skitväder när man kollar.

    Hämtade min klänning idag också, den är nu insydd och strykt! Den blev sååååå fin!! :D 
    Vad härligt att bli hippad.Du fick en fin dag Glad
  • Syllis 2012
    Nudax skrev 2012-07-22 21:56:54 följande:
    Hur går det för alla er andra?

    Gnäller av mig lite igen, ni får la skumläsa om jag blir jobbig =P

    Idag har jag gråtit av utmattning och frustration flera ggr. Jag och fästmannen gifter oss i min pappas hus och trädgård och har just bilat ned hit. Min pappa är ungkarl och 40-talist = ingen höjdare på att hålla städat omkring sig. "Julgardiner? jaha ja... ja de har nog hängt där sen i julas" --- typ

    Så ja, vi har många punkter på städschemat och att-göra-listan för denna veckan innan lördag. Idag har jag slitit som en gnu medan min fästman, som i efterhand sa sig vara "på dåligt humör" mest har gått runt och dragit fötterna efter sig. Vi har varit lite halvt osams hela dan och jag, stressig och trött som jag är, har då blivit blödig och gråtit över att det inte känns kärleksfullt såhär innan bröllopet...

    Till råga på allt går min Pappa förbi fästmannen när han gör en syssla (medan jag gör 5 till på listan) och säger "Hur känns det X? Är du trött efter all slit idag?" och jag säger lite hlavt på skämt till min Pappa då han kommer in i rummet bredvid som jag är i "jaha, kan inte jag få en sådan fråga någon gång också?" och han svarar "jo... men ni (kvinnor) är ju vana vid sånt här".

    Ehh.... grrrrrrrrrrr
    Kramar till dej{#emotions_dlg.flower}
  • Syllis 2012
    Ingride skrev 2012-07-23 17:06:49 följande:
    Vi ska hämta brudklänningen imorgon. Det ska bli spännande att prova den, nu när den är upplagd till min längd och försedd med snörning bak. Det mesta är klart. Ringarna hämtade vi i fredags, blommor och tårtor är bestälda. Lite bröllopsnerver har vi ändå, fast vi ska vara på restaurang och inte behöver fixa så mycket själva.
    Vad härligt Glad
  • Syllis 2012
    Green skrev 2012-07-23 15:37:05 följande:
    Nu ringde dom från kommunkontoret. Dom har tappat bort.våra.vigselpapper :O. Vafaaaan?!?!?! Dom har ringt två ggr och frågat.hur kuvertet.såg ut.så.dom vet vad.dom letar efter...... Det är flera.timmar sedan.
    Nej men inte nu med så kort tid innan vigseln.Dom jobbar för j-v dåligt tycker jag dålig stil!!!!!
    Styrke kramar till er {#emotions_dlg.flower}
  • Syllis 2012
    Juli skrev 2012-07-23 16:26:38 följande:
    Igår(söndag) blev jag hippad Skrattande Min syster hade planerat allt precis efter mina önskemål, jag bev så j*vla glad!

    Hon hade gjort en jättefin skylt, och hängt upp ballonger i bröllopets färgtema. Ja, allt var i bröllopets färgtemaSkrattande Det började med en mysig frukost med smörgåsar, té och juice, sedan öppnades min favorit mousserade vin, Martini Asli, det skålades och syrran höll ett fint litet tal, ja och endel tårar blev det.Vi lekte lekar och hade skoj, och åt en god lunch.  Sedan bar det av(med ögonbindel) till hemlig destination, nämligen till en stripaerobic studion, fan vasd roligt det var. Jag har alltid velat provat på poledancing.
     Sedan efteråt bar det av till min och syrrans favorit salong, där de hade hängt upp ballonger, ordnat med ost och kex och favorit drickan, där fick jag naglarna fixade, och jag som hade bokat torsdagen, haha. Kvällens avslutades med middag på ett favorit ställe, där en underbar vän kom och överraskade mig som inte kunde vara med under dagen. Jag blev så j*vla glad.  Syrran har verkligen tagit tillvara på allt som jag älskar, och tagit hjälp av fästmannen. <3<3<3

    Hela dagen var helt underbar, jag blev så glad och rörd. Min syster hade verkligen lyssnat på vad jag sagt, att jag inte ville gå omkring på stan och skämma ut mig. Jag är så sjukt jävla glad och nöjd!

    Idag ringde dom från butiken där jag beställt min slöja, och den har kommit! Ska hämta den i dagarna. Imorgon ska klänningen provas då jag har lämnat in den för småfix, längden ska sys upp också.

    Vi har fixat lite med musiken och vi ska försöka göra vigselprogramet också.

    hur går det för er mina vänner?

    kramar
    Vilken härlig möhippaGlad
  • Syllis 2012
    Green skrev 2012-07-23 20:53:20 följande:
    Receptionisten på kommunkontoreet har ringt igen.
    Hon är verkligen supertrevlig och tycker att det här är ytterst pinsamt men dom har inte hittat papperna, hon har inte sett dom så någonstans mellan brevlådan och receptionen har dom försvunnit.
    Hon hade efter långa telefonköer fått tag på skatteverket och dom skickar nya papper direkt till kommunen.
    Vi kom överrens om att papperna inte kommit på torsdag så skulle jag åka in till skattekontoret och hämta kopior.
    Jag får säga att jag trots strulet är nöjd med servicen.
    Skönt att det ordnar sej Glad
  • Syllis 2012
    EmelieKarlsson skrev 2012-07-23 23:46:38 följande:
    Imorgon är det bara fyra dagar kvar innan det smäller :). Känns som om fjärilarna i magen förökar sig i väldigt takt nu :P
    Ihhhh 4 dagar kvar!!Fjärilrarna har defintivt förökat sej i min mage Skrattande
  • Syllis 2012

    På fredag ska vi fixa i ordning lokalen och duka och dekorera Glad

  • Syllis 2012
    Juli skrev 2012-07-25 19:16:33 följande:
    Hämyade min slöja idag, och köpte ny tiara. Nu tycker jag den såg liten ut när jag provade den hemma. Jag tror det är" det måste se perfekt ut nervositeten" som granskar och är kritisk.

    vi var och träffade organisten för att höra honom spela våra stycken, och gud så vackert det lät. Fästmannen bröjade nästan gråta för att han blev så känslosam, och jag var också nära till tårar.

    Jobbigt med att folk ska lägga sig i bordsplaceringen. =/
    Jag ska också ha slöja och tiara. Glad
Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?