Inlägg från: EmelieKarlsson |Visa alla inlägg
  • EmelieKarlsson

    28:e Juli, nån mer?

    paet skrev 2012-05-12 13:28:36 följande:
    Alltså jag fick min klänning en månad efter jag hade beställt den, inte en månad senare. Och jag var nervös fram till jag hade klänningen i handen just för att jag hade läst allt detta. Prata med henne om det vad du sett och läst. Jag tror iaf inte att det är någon fara.. det gick ju trots allt bra för mig och det verkar som hon bytt leverantör.
    Skönt. När beställde du? Beställde den 1/3 alltså dyrygt 11,5 veckor sedan. Fick ett mail nu att hon bytt leverantör och därav förseningen. Tycker dock hon kanske kunde nämnt det tidigare?
  • EmelieKarlsson
    paet skrev 2012-05-12 19:19:57 följande:
    Jag beställde den 27/2 Februari vad jag minns. Hämtade ut den 26/3 så det gick snabbare än förväntat till och med. Hmm jo det håller jag med om! Du får prata med henne om att du känner dig osäker, det gjorde jag! Annars ge en deadline. Har den inte kommit då så beställer du någon annastans. Har du betalt nått ännu?
    japp ledsna förra veckan och sa då att vigsel var den 19 maj och att det vore bra om den fanns hemma då :). ja, gav handpenning (bokningsavgift) på 1000 :-..men bara hoppas på det bästa :)
  • EmelieKarlsson

    Anta att jag använder den klänning som jag beställt Skrattande. när jag mätte så använde jag ett ar skor med 8 cm klack. Men har nu ångrat mig och hittat ett par som jaig blev förälskad i men de har "bara" 6 cm klack. skulle detta gå ändå? eller kommer det bara se konstigt ut?

  • EmelieKarlsson
    Viccan skrev 2012-05-14 14:49:44 följande:
    Jag håller tummarna för dig.

    Man blir alltid nervös över allt man beställer på nätet inför denna dagen nu när de börjar närma sig.
    Man vill liksom inte behöva ha en plan B.

    Nu ska jag iaf försöka fixa min gåva till min blivande under dessa tre veckor han befinner sig på jobb utomlands.
    Hoppas verkligen jag blir klar innan dess.
    Vad har du och självfallet ni andra tänkt ge era "gubbar" ? Flört
  • EmelieKarlsson

    Fick just ett mail där det står att min klänning inte kommer kunna levereras!!! Arg man blir!! Absolut med tanke på att försäljaren tror vi gifter oss på lördag 19 maj)!!!!!!

  • EmelieKarlsson

    Våra blommor blir blåkling, prästkrage samt några vita rosor i min bukett :). Var dessutom och införskaffade min en brudklänning, dock bra mkt dyrare än det vi hade tänkt oss, men ändå inte så farligt då den "bara" gick på 4000 och jag lyckades pruta ner den ca 800 :D

  • EmelieKarlsson

    Man tackar :).

    Hur gör man med en ointresserad tärna? Hon var helt på ifrån början men börjat tappa "lust" nu på senaste...idag berätta hon även att hon inte har någon "lust" att komma på genrepet i kyrkan då hon inte kände för att lägga utt 200..

  • EmelieKarlsson

    Nu har klänningen jag beställde från början tydligen kommit iaf!! Så nu är min fråga denna: Har ju varit i butik och sagt att jag vill ha en klänning, men inte betalat den än. Kan jag gå ner och ångra mig, eller är jag skyldig att fullfölja detta köp?

    Känner att jag vill ha den klänningen jag beställde egentligen, så vore ju kanon om det går att göra så :)

  • EmelieKarlsson

    Här kommer bilder på klänningen :). Nyss uppackad så något skrynklig, men är sååå nöjd:)

  • EmelieKarlsson
    EmelieKarlsson skrev 2012-05-27 20:31:22 följande:
    Här kommer bilder på klänningen :). Nyss uppackad så något skrynklig, men är sååå nöjd:)


Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?