Inlägg från: paet |Visa alla inlägg
  • paet

    28:e Juli, nån mer?

    Blev hippad igår, jisses vilken dag! Dagen började mysigt med SPA, massage osv. Superhärligt! Sedan satt vi oss och tog ett glas vin. Vidare därifrån till en park och drack bubbel i solskenet. Efter det satt vi oss på en uterestaurang och där senare spårade allt ur! De överöste mig totalt med drinkar så jag fick en blackout på vägen hem. Har mått så dåligt idag. Så allt förutom det sista så var det kul och de lyssnade på mina önskemål. Ingen förnedring alls! Så skönt

    Läser lite vad ni andra skrivit. Gud vad tråkigt med trädgårn och sådant som inte funkar som man vill! Jag hoppas att ni får det till det bästa ändå! Och sol på Lördag vill jag ha! Den säger växlande och lätta småskurar oftast men ibland blir det världens skitväder när man kollar.

    Hämtade min klänning idag också, den är nu insydd och strykt! Den blev sååååå fin!! :D 

  • paet
    Green skrev 2012-07-23 15:37:05 följande:
    Nu ringde dom från kommunkontoret. Dom har tappat bort.våra.vigselpapper :O. Vafaaaan?!?!?! Dom har ringt två ggr och frågat.hur kuvertet.såg ut.så.dom vet vad.dom letar efter...... Det är flera.timmar sedan.
    Men va fan?? Hur oansvarigt är inte det? Gå till skatteverket och be om kopior!! Så går du dit och stoppar upp det i truten på dem!
  • paet
    Syllis 2012 skrev 2012-07-23 08:53:54 följande:
    Vad härligt att bli hippad. Du fick en fin dag Glad
    Ja den blev bra Är så glad att de inte körde med någon förnedring. Jag hade egentligen helt tackat nej till möhippa då jag var livrädd för sånt där. Men det slapp man inte ändå Men jag är nöjd trots för mkt dricka i slutet. Ja jag är ju mammaledig nu och är nästan aldrig ut så det har väl sin förklaring till att man inte är van vid alkoholhaltiga drycker
  • paet
    EmelieKarlsson skrev 2012-07-23 23:46:38 följande:
    Imorgon är det bara fyra dagar kvar innan det smäller :). Känns som om fjärilarna i magen förökar sig i väldigt takt nu :P
    Oh ja! haha! Man förstår inte att det är så pass nära nu!
  • paet
    Jeaneettes skrev 2012-07-24 08:52:37 följande:
    Verkligen, vi har 3 dagar men vi haar ordnat det mesta. så nu tar vi ledigt till torsdag, jag ska ha tjejkväll med vin imorgon, ska bli så underbart mysigt.
    Åh vad mysigt Jag och syrran ska göra naglarna på Torsdag kväll så vi ska också ha en myskväll sedan innan allt arbete är igång i lokalen dagen efter!
    Syllis 2012 skrev 2012-07-24 10:25:24 följande:
    På fredag ska vi fixa i ordning lokalen och duka och dekorera Glad
     Vi med
  • paet

    Blä.. vädret som såg så helt okej ut för ett dygn sedan. Nu ser det mörkt ut

  • paet

    Hur känner ni inför folk som försöker ändra på bordsplaceringen för att de inte känner någon? Speciellt när det gäller att flytta någon från honnörsbordet? Alltså? Jag blir så arg!!!!!!!

  • paet

    Nä eller hur.. fattar inte hur man som ingift i släkten bara ber sin man ringa oss för att ändra bordplaceringen?? Tycker att det var väldigt elakt gjort.. Fattar inte hur man kan ringa och be om en sak hur som helst! Endel av middagen blev bara förstörd nu! Fattar hon inte att det är hennes mans son som gifter sig`? Hur kan hon vara så egoistisk??? Fy vad arg och ledsen jag blev

  • paet
    Ingride skrev 2012-07-25 18:43:56 följande:
    Varför fick de veta bordsplaceringen i förväg? Vi tänker bara sätta upp ett anslag i lokalen, samt naturligtvis sätta ut placeringskort. Sen får gästerna gilla läget. Vi har gjort vårt bästa för att få en bra blandning av folk.
    Hon vet inte hur den ser ut. Det är bara jag, m2b och min mamma som vet om det. Men de ringde ändå om det idag. Hon ringde inte ens själv. Utan det var min m2b:s pappa som är hennes man som fick göra det. Jag trodde att han lade mer energi på att det faktiskt är hans son som ska gifta sig och inte frugan som inte vågar lära känna någon. Tycker det är konstigt i med att hon är så himla öppen å go när man träffar henne.. jag är så ledsen över detta..

     
  • paet

    Vår dag blev också lite regnig men vi hann med att stå utanför kyrkan och även ta oss till en liten plats för bilder. Men senare på eftermiddagen kom ösregnet. Men då var alla inne i lokalen och åt i alla fall. Kvällen avslutades med blixt och dunder. Vi satt med tända ljus vi som var kvar och åt snacks och drack vin och öl. Lilla sonen var inte alls glad över att få dopvatten på sitt huvud hihi! Men vem är det? Ja nu är vi gifta allt!! Visst känns det konstigt? Någon som vågar lägga upp nån bild? Vi har inte fått några ännu.

Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?