Inlägg från: paet |Visa alla inlägg
  • paet

    28:e Juli, nån mer?

    Någon annan som ska göra naglarna innan föresten? Jag ska göra det två dagar innan. Ska bli spännande att se hur det blir

  • paet

    Under två veckor idag. Jisses vad konstigt det känns :p Tänk att snart är vi där som ni andra också säger! Jag är så orolig för att jag kommer se ut som en blobb på bilderna haha! Jag hoppas verkligen inte det

  • paet
    Syllis 2012 skrev 2012-07-15 12:53:01 följande:
    Jag tror du kommer bli jätte fin på bilderna och strålar av glädje och lycka Glad 
    Tack jag hoppas också det
  • paet

    Phuh.. gjorde precis klar borsplaceringen. Den blir inte precis som den gamla seden. Endast honnörsbordet följer den. Sedan har jag syskon och närmsta släkten nära oss och de andra längre ned. Men gud så svårt det är att blanda rätt! De med barn sitter längst ut osv. Hur har ni gjort?

  • paet
    Nudax skrev 2012-07-16 07:45:51 följande:
    Som en blobb? =P
    Haha ja en vit rund sak känner jag mig som
    Syllis 2012 skrev 2012-07-16 09:37:02 följande:
    Jag tänkt ganska mycket på det här med bordsplacering.Vi har tänkt att vi löser det när vi ska duka borden dagen innan.
     Okej! Ja det var då inte lätt iaf. Satt och tänkte på varannan tjej å kille, barnfamiljer längst ut. De som står närmst sitter närmast oss osv osv. Det var mattematiskt nästan haha!
  • paet
    Viccan skrev 2012-07-17 10:42:33 följande:

    Jag och min Älskade är med som "Veckans Par" på höger sida Skrattande


    Åh så fina ni är  
  • paet

    Läste era inlägg om dem som hade ställt in. Fy f*n! Ursch vad tråkigt och vad dåligt gjort! Känns som det bara var slapphet? Förstår att ni är ledsna

  • paet

    Green: Nä men fy tusan vad tråkigt att höra hur de behandlar er! Jo men det är klart de gör! Men jag förstår att du blir orolig! Hade jag också blivit. Kan du inte gå dit och besöka dem så du kanske får lite mer svart på vitt att de kommer?

    Åh jag är så nervös och undrar hur mkt man kommer att få från FK denna månaden. Hoppas det kommer så att det räcker.. sista matinköpen är ju inte billigt precis. Men det kommer att lösa sig. Men en sten i magen har man allt! 

  • paet

    F*n j*kla skit!! Det står ju regn nu på vår dag Min klänning skulle bli förstörd om det regnade. Inga fina bilder skulle kunna tas.. hela dagen blir ju förstörd Skitland.. man borde fly landet egentligen. Här finns bara tö och väta.. dvs.. blöta vintrar och blöta somrar. Aldrig ska det vara bra.. sorry för ett tråkigt inlägg. Men antar att fler känner som jag om det står likadant hos er.

  • paet
    Jeaneettes skrev 2012-07-21 08:29:02 följande:

     


    Varför skulle klänningen bli förstörd? Nu står det på fredagen 0.8 regn bara:) jag har ställt in mig på regn så känner mig inte så besviken för det.


    Tror inte att den tål vatten faktiskt. Är någon form av taft. Plus att det blir ju inga fina bilder om det ska störtregna hela dagen Känns så ledsamt att det kan regna den enda dagen.. De säger ju att det bringar paret lycka. Men det är bara för att man inte ska bli besviken för att det regnar. Hoppas verkligen att det ändrar sig eller iaf inte regnar nått! Önskar att jag var lika positiv som du
    Juli skrev 2012-07-21 09:22:22 följande:
    Börjar bli rejält nervös. Igår fixade min faster alla favors till festen, hjärtat slog volter när de stod färdiga, färilarna flög runt i magen. Det finns fortfarande endel att göra inför festen, som musik. Vi kommer inte ha DJ, och det är något jag stressar mig över, vem ska gå fram och byta spellista, tänk om an tröttnr på en låt, ska det då bli tyst tills man byter låt etc etc..
    Jag sitter och knåpar på listor nu. En som man kan ha under middagen och en som man kan ha senare på kvällen sedan. Sedan får ju folk byta låtar inom den listan. Det spelar ju ingen roll. Jag, min m2b och min mamma har hittills lagt till det vi tycker om. Så det blir en salig blandning! Det är fler som ska få lägga till också så de flesta blir nöjda Så kanske ni kan göra?

     
Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?