• paet

    28:e Juli, nån mer?

    Någon mer som gifter sig Lördagen den 28e Juli? 
    Kan vara kul att samlas om det är fler som har sin stora dag just den dagen!

    Hur långt har ni kommit med allt? Vad har ni kvar att göra osv? 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-06-13 12:05
    Och här har vi en nedräknare
    www.dailiescountdown.se/c.aspx

  • Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?
  • Syllis 2012
    Lejonhjärta skrev 2012-04-19 19:45:17 följande:
    En till blivande brud den 28 juli!
    Har just läst igenom tråden, mkt snygga skor och klänningar och vilken bra idé med toalett korgar, hade dom på det sista bröllopet jag var på och det var mycket uppskattat av mig som gäst! :)

    Här blir det en intim hemma vigsel i vår lummiga trädgård med endast närmsta familjen, ska skaffa ngn typ av båge som ska kläs med grönt och vilda blommor. Den ska vi ha över eller bakom oss eller hur det nu blir... Hoppas ni förstär tanken..  

    det som är fixat är;
    hindersprövning och namnbyte
    bokning av vigselförättare
    inbjudningskort (nästan klara)
    ringar beställda
    skor till mig
    kläder o skor till honom
    toalett korgar (såklart)
    har bestämt mat och dryck och efterätt

    men paniken sprider sig för jag vet inte vad jag ska ha för klänning!!!!! :O
    Vill ej ha ngn traditionell vigselklänning, behöver inte ens vara vit, och just det gör det hela så svårt, är dessutom inte helt hundra nöjd med kroppen efter två barn tätt så bvet inte ens var jag ska börja!! HJÄÄÄÄLP!
     
    Vad mysigt med bröllop i eran trädgård :).
    Det där med klänning är svårt.Jag är inne på min andra klänning nu.
    Bonprix har ju många fina klänningar där kan du kanske hitta någon du tycker om :).
  • kacan
    Syllis 2012 skrev 2012-04-18 16:40:59 följande:
    Det var en kul grej att göra sådana Glad
    Vilken smart sak att ha... Det måste vi fixa... Tack för tipset
  • paet

    Välkommen kacan och lejonhjärta! Kul med fler att bolla ideer och tankar med!

    Kacan: Nä ett festprogram kan jag tro inte är så lätt! Men du behöver ju inte vara klar med den förens ganska långt fram som tur är Om du inte känner för att bli klar med den snarast såklart! Vi ska inte göra nått sånt alls. Blir så himla många barnfamiljer med så vi äter bara och umgås allihopa och senare nämre 22 tiden går vi nog vidare vi som vill ta nån drink till ett festtält inne i stan som de brukar ha där varje sommar och fortsätter där Man är ju föräldraledig och inte superrik Men en kul lösning ändå!

    lejonhjärta: Åh jag vet precis.. jag ser ut som spongebob (en fyrkantig tecknad figur) i kroppen nu. Fick min son för bara 3 månader sedan så har ingen midja.. Ser helt åt skogen ut. Men mitt midjemått har i alla fall gått ned ca 6cm på en och en halv månad så man kan ju hinna Så vi ska hinna eller hur? Klänning som du trivs i kommer du att hitta! Finns klänningar för alla :D 

  • Lejonhjärta

    Tack, Paet! Ska kolla lite idag, börjar ju komma våriga och somriga klänningar!! Men är lite halvt panikslagen måste jag erkänna!! ;)
    håller igen på mat, samt ersätter mål med modifast och har börjat promenera och det är i hälsosyfte överlag, ingen hetsbantning för bröllopet.... jag har med gått ihop endel... 4 kg hittills men har rätt mycket o ta av om du förstår. är väldigt magig.... :/

    och äppelformad... ngn som vet vad för modell som är mest gynnande för äppelform?!

    Hur går det för allla i planeringen?
    Ha en fin dag och en skön helg nu till er alla!!! 

  • Viccan

    Hej brudar,

    Hur går det med planeringen?
    Berätta gärna vad ni har kvar att pyssla med och vad ni har för tips till oss andra.

    Kan ni förstår att det snart bara är 3 månaden kvar till den stora dagen.
    Jag kan inte riktigt förstå att tiden gått så himla fort. Och heller inte förstå att det snart är dags för dagen man gått och drömt om länge. Jag tror inte jag kommer att förstå detta förens jag sitter vid min plats under middagen. Då kanske jag börjar smäla allt som kommer ske den dagen.

    Tänkte jag på de så rysser jag i hela kroppen.
    Det är en sån härlig känsla och jag hoppas verkligen denna dag blir den underbaraste någonsin för oss allihopa. För en sak har vi gemensamt (eller två) att vi ska gifta oss den 28 juli 2012 med den man vi älskar oerhört mycket.

    Lycka till!

  • Charlie13

    Hej, hjälp!


    Vi tänkte skicka in namnändringsblanketten och hindersprövningen nu, men hur 17 ser dom när man vill att namnet ska gå igenom? hur fungerar det? Ska man skriva datum på dem? Hjähähähähääälp!

  • EmelieKarlsson

    Det går väl igenom när prästen skickat in vigselintyget? Är iaf så jag uppfattat det :

  • paet

    Ja det går igenom när prästen skickat in pappret  

    VET ni? Idag hämtade jag min vigselring. Den är heeeeeeeeeeeelt perfekt!! Älskar den!! När jag provade den på fingret så fick jag som fjärilar i magen. Det blev så verkligt med vad vi ska göra för något i sommar  

  • Charlie13

    Ååh, jag måste få gnälla av mig lite..


    Vi har skickat ut inbjudningarna i mitten/slutet av mars då i princip alla vi känner planerar semester jättetidigt. Men nu är det slutet av april och det är typ 6 personer förutom min familj (mamma pappa och syster) och hans ena syster som har OSA:t och det är bara de som har kommenterat eller ens reagerat på våra inbjudnignskort! Ingen annan (av 90 inbjudna!!) har hört av sig..


    Lite besviken känner man sig faktiskt, så vanligt är det väl inte att ens kompisar gifter sig?!


    Och sen har vi då min farmor och mormor och diverse andra jag har träffat (som inte är bjudna) men som konstant känner för att påpeka hur mycket tid jag lägger ner Bröllopet. "det är ju bara en kväll" "har du inget bättre för dig" " vad onödigt" osvosvosv.. m2bs familj har inte ens sagt något om inbjudnignskortet, varken hans mor eller farföräldrar eller syskon.


    Sorry för ett gnällinlägg men jag är sååå leds just nu!!!

Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?