Inlägg från: MickeochViktoria |Visa alla inlägg
  • MickeochViktoria

    28:e Juli, nån mer?

    Måste ansluta mig! Här är en till som ska gifta mig den 28:e juli :D Nervös!! Ska läsa igenom tråden nu så jag hänger med här :)

  • MickeochViktoria
    Viccan skrev 2012-07-02 21:48:42 följande:
    Välkommen Skrattande

    Går allt bra för dig?
    Tack! Börjar få ordentligt med nerver nu känner jag så förhoppningsvis går allt bra ;) Känner mig lite lätt glömsk och förvirrad, mycket som ska inhandlas just nu :)
    Själv då? 
  • MickeochViktoria
    Viccan skrev 2012-07-02 22:04:58 följande:
    Jag håller med dig. Mycket man ska ha koll på just nu. Och man blir  ju orolig att man ska glömma ngt.
    Men annars är jag inte så himla nervös längre. Det går liksom i vågor. Ibland känner jag mig jätte stressad och otroligt nervös, så jag får ont i magen. Men som idag, då känner jag mig väldigt lugn och som att vi har jätte långt kvar. Kanske är för att jag inte riktigt har förstått att det är så få dagar/veckor kvar nu.

    Men vad har du kvar att inhandla/göra?
    Kan vara bra att se om jag missat ngt eller få tips på ngt jag missat att tänka på.
    Oj för stunden känns de som att jag har mycket kvar att inhandla/göra.. Jag ska köpa massvis med nytt smink (ska göra själv), sen är det dukar, ljus, en "toalettkorg" med alla tillbehör, vi ska gifta oss utomhus så måste hitta gardiner att pynta en paviljong med, paraply osv... Däremot de värsta, jag är så himla velig så jag sitter fortfarande utan skor OCH Ring :( Har inte bestämt mig än..
    Vad har ni kvar att köpa? 
  • MickeochViktoria

    Fick precis våra servetter, har beställt från Duni... Rätt färg iaf men blev besviken på materialet, trodde ändå de skulle va liiite mer speciellt, men de duger väl.. Var 40x40.. Men nu har jag ingen aning om hur jag ska vika dom, hur ska ni göra?

  • MickeochViktoria

    Oh, känner att jag måste höra lite med er vad ni ska ha för underhållning? Typ lekar? Vi ska ha en tipsrundak, de är typ de enda vi planerat in just nu.. Hör massor av historier på jobbet om tråkiga bröllop och blir lite smått ångestladdad haha. Har lite svårt för såna här lekar att bruden ska hitta brudgummen eller vice versa, annat tips?

  • MickeochViktoria

    Åh panik jag har fått halsfluss :((

    Så irriterad jag blev när jag läste om de som ställer in såhär i sista sekund.. De förstår verkligen inte hur viktigt de är för oss att de verkligen kommer om de tackat ja... 

  • MickeochViktoria
    Juli skrev 2012-07-18 14:17:45 följande:
    har också halsfluss =(

    krya på dig!
    kram
    Ånej krya på dig också!
    Jag ska till doktorn om en timme och kolla om de verkligen är halsfluss.. Tycker inte om dimhjärnan som kommer på köpet av febern,. got so much to do-typ... 
  • MickeochViktoria

    Känner mig stressad i att fixa de sista, glömmer liksom hela tiden bort vad jag ska göra.. Känns som det bara är jag som engagerar mig här hemma också, har ni samma problem?
    Börjar få lite tankar och ångest om gästernas förväntningar också.. Jag har inte ens placerat min pappa vid honnörsbordet, vilket i en del ögon säkert verkar jättekonstigt men jag tkr de känns ok, men tänk om han tkr jag e dum i huvet.. :S 

  • MickeochViktoria

    haha måste bara dela med mig av denna video, fy bubblan vad ledsen jag hade blivit nu när man vet hur de känns inför ett bröllop och allt som ska va så perfekt

    ">

     

  • MickeochViktoria
    Charlie13 skrev 2012-07-20 17:41:29 följande:
    Hej alla!
    I förrgår ringde min blivandes mor och kom med en ledande fråga om att m2bs kusin som är ca 12 år yngre än honom och som ingen av oss någonsin umgåtts med bor hos dom nästa vecka och Vaaad ska dom göra med honom. Yey. Vi har nu en till unge på festen som vi inte känner. Göra om bordsplaceringen. Fan. Stressad som man är blir jag jävligt irriterad av såna saker.

    Som om inte DET var nog så ringer m2bs IDIOT till kompis IGÅR och säger att de inte kommer på festen eftersom tjejen KANSKE jobbar. Helvetes jävla skit. Bara att göra om hela borsplaceringen IGEN. Jag tror att jag kan få anfall snart.

    Till råga på allt jävla elände så har jag åkt på VÄRLDENS förkylning nu också. Suck.

    Sorry att jag förstör stämningen men jag är bara så irriterad just nu.
    *I dont blame you, jag skulle också va tokig, så respektlöst :( Har ni fler barn på festen eller är hela den grejen utanför önskemålen? Usch hade blivit asförbannad om det ringer nån nu och tackar nej.. Men de skulle inte förvåna mig..
    Krya på dig! Jag är också sjuk..halsfluss :(
  • MickeochViktoria

    Usch vad väderprognosen inte kan bestämma sig... Igår var de ju sol, idag är de regn heeeela dagen. De skulle förstöra hela vigseln då vi ska va utomhus.. Blir trist att klämma ihop sig i byagården...  Hur ser de ut för er? :)

  • MickeochViktoria
    Nudax skrev 2012-07-22 21:56:54 följande:
    Hur går det för alla er andra?

    Gnäller av mig lite igen, ni får la skumläsa om jag blir jobbig =P

    Idag har jag gråtit av utmattning och frustration flera ggr. Jag och fästmannen gifter oss i min pappas hus och trädgård och har just bilat ned hit. Min pappa är ungkarl och 40-talist = ingen höjdare på att hålla städat omkring sig. "Julgardiner? jaha ja... ja de har nog hängt där sen i julas" --- typ

    Så ja, vi har många punkter på städschemat och att-göra-listan för denna veckan innan lördag. Idag har jag slitit som en gnu medan min fästman, som i efterhand sa sig vara "på dåligt humör" mest har gått runt och dragit fötterna efter sig. Vi har varit lite halvt osams hela dan och jag, stressig och trött som jag är, har då blivit blödig och gråtit över att det inte känns kärleksfullt såhär innan bröllopet...

    Till råga på allt går min Pappa förbi fästmannen när han gör en syssla (medan jag gör 5 till på listan) och säger "Hur känns det X? Är du trött efter all slit idag?" och jag säger lite hlavt på skämt till min Pappa då han kommer in i rummet bredvid som jag är i "jaha, kan inte jag få en sådan fråga någon gång också?" och han svarar "jo... men ni (kvinnor) är ju vana vid sånt här".

    Ehh.... grrrrrrrrrrr
    Thihi, ursäkta jag fnissar lite men jag känner som igen mig, eller mina farhågor känns igen! Vi ska också gifta oss på gården till min fästmans föräldrar (iofs).. Nu på tisdag åker vi upp dit och måste ha allting färdigpackat tills imorgonkväll eftersom jag jobbar mån-tis.. Fästmannen släpar fötterna efter sig, jag blir svinsur för jag har typ tusen grejer att göra (färga håret, ögonbrynen, vaxa benen, fixa naglar, fila fötterna, osv.. tjejgrejer) medans han bara måste raka huvet.. Grrr.. Sen blir jag också sur för jag tycker att min mamma gnäller å låter så himla opepp på att vi åker upp dit nu i övermorgon. Jag kommer gå bananas på föräldrarna,sen ska fästmannens syskon+respektive också bo hela veckan..  Och sen har fästmannen börjat tycka och tänka nu då.. Nu tycker han att om det regnar ska vi duka borden EFTER vigseln så att vi kan möblera efter hans behag. medans gästerna väntar.... typ ne.. Blir så irriterad hahaa :)
Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?