Inlägg från: Cantaton |Visa alla inlägg
  • Cantaton

    Timlön för själva binderiet samt tips för att odla själv.

    ECO wedding skrev 2012-03-10 18:49:49 följande:

    Är inte jättebekant med blommor, speciellt inte sådana som växer på hösten men har för mig att Dahlior växer på hösten och tycker själv det är otroligt vackra blommor som finns i många olika färger.


     


    350:-/timmen känns lite saftigt men i slutändan blir det ändå en billig brudbukett. Prata med din florist om slingerkrassen, för det priset bör hon kunna fixa det, eller i alla fall hitta något som ser liknande ut.


    350kr/h för en tjänst var väl inte saftigt? Säg den bransch där du kommer billigare undan. Jag tycker att det var ett bra pris. Instämmer med floristen angående det gröna, om du inte hittar fina Bergeniablad. De brukar funka bra att använda. Har dock dålig koll på deras säsong.
  • Cantaton
    ECO wedding skrev 2012-03-10 19:37:32 följande:
    Allting är relativt, för mig hade 350:- varit väldigt saftigt men sen har jag också en minimal bröllopsbudget.
    Jag tänker att det är skillnad på vad man är villig att betala och vad som är skäligt. Om du har en budget, enligt presentationen, på 5000kr och anser att 350kr av dem inte bör gå till blommor för att du kan plocka och binda själv, förstår jag det. Men det betyder inte att 350kr är dyrt ut ett marknadsmässigt perspektiv, för det tycker jag verkligen inte.
Svar på tråden Timlön för själva binderiet samt tips för att odla själv.