Inlägg från: Karina1307 |Visa alla inlägg
  • Karina1307

    Byter ni namn? Jag bestämde mig igår...

    Jag förstår dig precis eftersom jag identifierar mig otroligt mycket med mitt efternamn. Vi har tänkt så att om jag tar hans efternamn som mellannamn så tar han mitt efternamn som mellannamn. Hans är norsk och mitt är spanskt så vi behåller gärna våra egna efternamn.. När vi får barn så kommer dom att ha mitt som mellannamn och hans som efternamn. Låter klurigt men jag hoppas att det funkar. Glad

  • Karina1307
    Pagnie skrev 2012-03-06 18:44:04 följande:
    jag sa inget om att det verkligen var så jag sa att jag har för mig. Jag har inte läst på skatteverkets hemsida men däremot har jag läst väldigt mycket om folk som haft detta problemet (har varit väldigt uppmärksammat i tidningen några gånger om du missat det) samt att jag har 2 olika kompisar som haft det problemet. Så jag har som sagt inte sagt att det verkligen är så. Men det är väl bara att testa helt enkelt. som sagt jag känner 2 st som haft just detta problem. Deras första barn fick bådas namn medans det andra barnet inte kunde det eftersom dom hade gift sig.

    Och i vilket fall som helst så står det ju även att om båda behåller sina efternamn så kan EN av dom ha den andres som efternamn vilket gör att dom ändå inte kan göra som planerat då hon skulle ha hans som mellannamn och han skulle ha hennes som mellannamn.
    Läste precis på skatteverket och usch vad tråkigt! Vi får tänka om helt enkelt :( 
Svar på tråden Byter ni namn? Jag bestämde mig igår...