Inlägg från: BlackWIngedAngel |Visa alla inlägg
  • BlackWIngedAngel

    Har någon av er gjort en fuling?

    Blingbling skrev 2012-03-08 15:26:00 följande:
    Jag skulle absolut köra en fuling och be om en "festfrisyr"!
    Köper inte argumentet att man betalar för att brudfrisyren ska hålla hela kvällen så därför kostar den 1500 kr mer... Ska man på en bröllopsfest så förväntar man sig väl att den ska hålla lika länge och inte rasa ihop efter 1 timme...
    Lunch och ett glas bubbel för 1500 kr...

    Jag gick själv i fällan med brudfrisyren men har en ganska rolig historia på min bröllops sida om hur jag fyndade bröllopstårtan genom att kalla den "festtårta" =)

    Kika här:
    bröllopscoachen.hemsida24.se/start-allt-f%C3%...
    Såg din hemsida, tänkte bara säga att mannens blomma på kavajen heter corsage. Kravatt är ju istället för slips.

    Hursomhelst så kan det ju vara värt att tänka på att ska man ha slöja så blir det ju svårt att göra en s.k. fuling. Dels för att det är uppenbart att man är brud och dels för att priset kommer gå upp av att frisören ska lägga tid på att fästa in den i frisyren. Likadant med tiara/krona. 

    Över lag tror jag att båda sorterna förekommer, dvs både de som passar på att ta överpriser pga att man säger bröllop, men även de som gör erbjuder mer för en brud och hos de sistnämnda bör man alltså kunna diskutera priset om man inte vill ha det så avancerat. Jag har varit öppen med att jag ska gifta mig när jag bokar saker och tårtorna kostade inte mer för det, då jag ville ha vanliga tårtor. Blommorna kommer däremot bli dyrare än vanliga buketter som man ger bort, men det beror på att jag vill ha en droppformad bukett med särskilt utvalda blomsorter mm, alltså innebär det ett merjobb för den som gör det.
Svar på tråden Har någon av er gjort en fuling?