Inlägg från: lindaf |Visa alla inlägg
  • lindaf

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Ush, alltid jobbigt att inte känna att man har koll på läget, men det mesta brukar lösa sig ändå. Jag brukar tänka att så länge vi blir man och fru så blir det en underbar dag :) Det är kanske fel på mig men jag har inte fått några bröllopsnerver än. Det enda som är lite jobbigt är att min klänning inte har kommit till butiken än, och den ska ju sys in och så, så det börjar ju bli lite tajt med tid. Det finns ju flera ställen som man kan få med sig en klänning hem på dagen så det får väl bli en nödlösning i så fall, men jag vill ju gärna ha den som jag trånat efter i 4 månader :)

  • lindaf

    Vi åkte och hämtade ringen igår och jag älskar den! Tittade in i brudklänningsbutiken också för den ligger brevid och jag hade fortfarande inte hört något om min klänning. Där får jag höra att det inte hinner komma någon klänning innan bröllopet. Jag är nära på att börja grinda när sömmerskan säger att jag får hyra den klänning de har i butiken (som jag absolut inte fick igen när jag provade den) men hon säger att hon kan ta ut den (från stlk 42 till 44). Jag har gått ner lite i vikt under sommaren så jag provar 42:an och den sitter perfekt!! Jag blir så lycklig att jag är nära tårar igen och sömmerskan blir så glad att hon kramar om mig. Från början hade jag tänkt hyra klänning, men blir kär i "min" klänning som inte är för uthyrning, så jag blev tvungen att köpa. Så nu får jag alltså hyra min drömklänning, som jag ville från början. Från katastrof till bästa möjliga lösning på 10 min :) Emotionell berg- och dalbana!

  • lindaf

    Sista mars beställde dom den, men de sa ju att den skulle hinna komma. Men något måste ha gått snett för den skulle komma 3v innan.

  • lindaf

    Idag har vi haft genomgång i kyrkan. Det kändes väldigt bra. Man vet ju vad man ska göra och prästen är ju tydlig så inget kan gå snett egentligen även om man inte har övat, men vår präst ville att vi skulle få öva. Det som var "viktigast" att öva till, tycker vi, var hur lååångsamt man ska gå in och ut för att inte bli stående allt för länge där framme :P Vi valde att prästen ska läsa först och vi upprepar för att slippa bli nervösa för att glömma, eller behöva fusklappar. Då kan vi bara glida med.  

    Annars har vi gjort klart programmen och festhäftena, det mesta pysslet är klart, klänningen hänger på sin galge i hallen och brudförnödenheterna är inhandlade (vattenfast mascara, läppglans, skavsårsplåster och hårspray i fickformat). Det enda som inte är helt klart är min blivandes smoking... Den är kvar hos skräddaren. Men vi har en plan B, så det löser sig hur som helst. 

    Nu känner vi att vi kan ta det ganska lugnt fram till fredagkvällen då vi ska göra iordning festlokalen.  

  • lindaf

    Hej alla fruar! Jag snodde också en bild från Facebook! Så här såg vi ut på vår stora dag! 


Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3