Inlägg från: LittleMissMe |Visa alla inlägg
  • LittleMissMe

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Hej! Tror jag oxå hoppar in här om det är ok?! 18/8 verkar vara vår dag i denna tråden

    Håller själv på med inbjudningskorten för fullt! Har ni här inne valt att ha ett stort bröllop med både familj, släkt å vänner eller mer privat med närmaste familjen å enstaka vänner? Själv blir det nog ca. 100 pers med närmast familj å släkt men de flesta kommer nog vara våra vänner. Har majoriteten av er här inne redan skickat ut era inbjudningskort? Känner att vi kanske e lite sena av oss...

    Å det dära med ringar ja herregud det e ett stort problem här med. Det finns ju så sjukt mkt att välja på! Sambon kommer nog behålla sin ring å jag få en till så jag får nog dra med honom ut å titta på vad jag önskar mig

  • LittleMissMe

    Gällande ring så kommer jag nog försöka att matcha min förlovningsring med en vigsel..har en ganska tunn ring nu så 2st blir nog det bästa för mig.

    Å vigselprog. kommer vi att skippa! Alla vet ju vad dem ska göra i kyrkan...de e lite annat vid begravningar då ett progr. behövs för psamler å tal å dyl. Men festprogr. kommer vi nog tillverka själva, nåt ganska enkelt.

    Hur gör ni som har barn? Ska dem vara med i brudföljet? Hur blir det på festen? Vi har en 3åring som ska vara med i kyrkan men vågar inte gå med i brudföljet så han får sitta med mina föräldrar sen på festen är han med men på kvällen så tar en barnvakt hem honom då klockan börjar bli senare...

  • LittleMissMe
    Head Over Heels skrev 2012-05-11 10:19:38 följande:

    Har ni köpt era vigselringar? Vi har tittat runt ganska mycket, jag har nog ändrat mig gällande vilken ring jag vill ha ungefär hundra gånger ;) Men nu har jag hittat en som jag vill ha (blivande mannen tycker också att det är den finaste). Men den kommer att landa på nästan 12000 och jag tycker det är rätt mycket! Vad ska/har ni betalat för era ringar (extrapris, eget guld eller liknande)?


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
    Vi ska köpa en ring till mig, mannen behåller sin förlovningsring. Min ring som jag har tittat på kostar mellan 8-9000:- mer känner jag inte ja vill lägga på min ring, det e så sjukt mkt annat man ska lägga pengarna på.
    MariaFredrik12 skrev 2012-05-13 19:50:42 följande:
    Undrar vilka psalmer ni ska ha? Jag tycker det är svårt att välja, då vissa kanske anses som FÖR somriga, då vi ändå gifter oss i slutet på augusti...vad tycker ni?? Jag tycker En vänlig grönska är väldigt fin t.ex.
    Jättesvårt tycker jag...men en vänlig grönska håller jag med dig om att den är jättefin.
  • LittleMissMe

    Har nån av er varit i kontakt med prästen som ska viga er?

Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3