Inlägg från: 1700tal |Visa alla inlägg
  • 1700tal

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Hej flickor, får man vara med i denna tråd kanske? Vi gifter oss oxå den 18 aug och det vore jättekul att följa andra i planeringen, se hur långt andra kommit och när ni gör vad osv. Har tittat in i tråden då och då men nu ska jag läsa igenom vad ni skrivit mer ordentligt!

  • 1700tal
    Head Over Heels skrev 2012-03-16 08:30:05 följande:

    Igår provade jag bröllopsklänningar! Finns så mycket fint, men jag tror att jag vet vilken modell jag vill ha nu i alla fall ;) Ni som köpt era klänningar, har ni gjort det i butik, sytt upp, online, begagnat?


    Sen kan vi även bocka av festlokal på listan nu. Snart ska inbjudningarna skickas :)


    Vad kul! Vilken modell föll du för då? Gillade du nån särskilt eller har du mest fått klart vilken siluett osv? Själv beställde jag flera kinaklänningar som blev jättebra, varav den sista ville jag verkligen ha. Men efter mer viktnedgång så blev den alldeles för stor. Så gick istället till butik och fastnaden för en klänning där, på rea.


     


    Vad blev det för festlokal?

  • 1700tal

    Såg förresten att du gillade cerise och petrol. Det är mina absoluta favoritfärger också! Men vet inte om vi ska integrera det i färgtemat, just nu lutar det åt mjukare färger.

  • 1700tal

    I helgen ska jag skriva adresserna på inbjudningskuverten tänkte jag. Och nu i veckan bokade jag frisör och sminkös, så nu går det undan lite!! Har dessutom hittat en ledig, duktig och ganska prisvärd fotograf och vi ska boka. Thojo!

  • 1700tal
    Carro skrev 2012-03-22 10:32:40 följande:

    Dock blir jag jättestressad när jag ser att vissa av er redan har skickat ut för våra är inte ens klara :/ när borde man absolut senast skicka inbjudningarna tycker ni?


    Haha, jag kände likadant när jag började läsa i den här tråden. Men vanlig kutym är ju 3 mån innan, ytterligare nån månad om man har långväga gäster. Så vi kör på det och skickar i mitten av apr. Hela min "sida" av gästlistan har minst 3-4 tim resväg och så har vi ett mindre gäng utländska gäster. Så 4 mån blir lagom.
  • 1700tal

    Usch, räknade just in alla faktiska poster i kalkylbladet och herreherreherre min skapare vad pengar det blir totalt... Är i lite smått chocktillstånd.. Visserligen är många av de större utgifterna redan betalda eller klara på annat vis men ändå.

  • 1700tal
    pulmonate skrev 2012-03-29 14:54:49 följande:
    Så där ja! Nu har jag tagit examen i arkitektur, så nu har man jätte mycket tid till bröllopet innan man hittar ett jobb! yay! :)
    Nej men grattis!! Nu kan du planera bröllop på heltid!
  • 1700tal

    Nu som först har vi skickat inbjudningarna, alla fick dem i går och några hörde av sig direkt. Skulle skickat dem precis 3 mån innan men det blev en vecka senare..

    - Har varit och provat klänningen igen och skulle göra ändringar men vi bestämde att avvakta lite med det eftersom min vikt inte är stabil än.
    - Catering bokad och möte i veckan om meny, porslin, dukar, servetter osv. Vi hyr allt från samma.
    - Fick bekräftelse hemskickat av kyrkan igår om tid och vilken präst som var schemalagd vårt datum.
    - Vi inväntar tärnans beställda klänning, marskalken ska köpa sin kostym (samma som brudgum och marskalk nr 2 redan har).
    - Alla hotellrum till oss och familjer bokade och betalda.
    - Tårta beställt, datum för detaljerad konsultation inbokad.
    - Bord och stolar beställda från rent a tent häromdagen.
    - Bröllopsresa bokad och betald häromdagen.
    - Hinderprövning klar och namnändringen förberedd att skickas in.

    Känner att vi kommit en bra bit på väg nu faktiskt! Var ska ni andra åka förresten, blir det nån resa?

    Just nu är mitt största dilemma buketten och alla blommorna, varifrån, färg och form... Och vi måste hitta en musikanläggning att hyra.

    Frisyr... Så kluven, finns så många fina... Men heluppsatt ska det definitivt vara och avancerad, snirklig och maffig. Sen ska jag få låna en mkt gammal brudkrona, men vill se den först. Den väger ett halvt kilo och man ska ju helst kunna röra huvudet också!

  • 1700tal
    millemill skrev 2012-05-31 16:30:28 följande:

    1700tal- vad spännande med krona, har du någon bild på den


    Ja, den ser ut så här.. Sen om den verkligen går att ha hela dagen återstår att se. Men det ska nog gå!
Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3