• Jay

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Hey girls. Gifter mig också 18 augusti. I Rättvik. Vore kul att hänga här med er :)

    Lolliepopsie - stressad är bara mitt förnamn. Efternamnet är panik. Sitter med excelark och sliter mig i håret typ. Jag är uppenbarligen sämst på att fixa bröllop, hahhaha.

    Vi har inte ens beställt våra inbjudningskort. Vi säger hela tiden: Äsch, det är inte så viktigt hur dom ser ut... Det är ju bara ett inbjudningskort, inget att lägga massa energi på. Men varje vecka kommer vi på en ny idé, så det blir aldrig nåt beställt. Suck.

  • Jay

    Håller med dig Sannasofia! Vår budget drar också iväg. Många grejer där man typ: Amen, det är ju bara några hundra/ några tusen mer... Nåja. Man får skylla sig själv - det är ju man själv som väljer.

    Jag har noterat att jag är mycket mer noga med grejer än jag trodde. Jag FÖRSÖKER tänka: Äh, det är bara ett bröllop, det behöver inte vara perfekt, ingen kommer tänka på det, det är inte värt det. Men ändå står jag där med egendesignade monogram handbroderade på ekologiska linneservetter i exakt samma nyans som tärnklänningarna snart. Ja, inte riktigt. But u get my point. Bridezillavarning! Nån som känner igen sig?

    Vi har i alla fall FINALLY beställt våra inbjudningskort. Det var ju verkligen en sån grej som skulle ta en kväll, men tog en månad av val och kval. Och kostade mycket mer än försvarbart. Och nu är jag skitnervös att dom inte ska vara fina. Dessutom har min klänning landat i Sverige från Kina. Är så nervös att jag inte ens kommer våga packa upp den :)

  • Jay
    pulmonate skrev 2012-03-21 09:30:17 följande:
    Och sen tycker jag att det är otroligt kul att planera saker, tänka på dekorationer, färgkombinationer, roliga idèer, smarta lösningar, mm. Det är bara kul för alla om allt funkar så smidigt som möjligt osv.  
    Det är här i mitt problem ligger. Jag tycker inte det är kul att tänka på dekorationer och smarta lösningar :) Fan vad jag önskar att jag var den typen just nu. Hade jag råd med en bröllopskoordinator som tog över ALLT vore jag den första att boka en sån :)
  • Jay
    sannasofia skrev 2012-03-21 09:18:29 följande:
    Exakt så är det för oss också, det är ju bara en tusenlapp till Tungan ute dessutom så räknade jag ihop alla summor på det vi hittills bokat och köpt igår kväll och nu är vi uppe i den summan som hela bröllopet skulle sluta på... inte kul, men som sagt det är ju vi själva som har valt det..  Lite ångest hade jag allt över det.. Obestämd
    Det få snålas in på annat helt enkelt. 

    Spännande att få klänningen från Kina, själv köpte jag min i butik. Jag är feg och beställer typ inte ens vanliga kläder från nätet för att jag inte vet hur de passar eller känns, så att köpa brudklänning på det viset var helt enkelt inte ett möjligt val. Ska nog försöka mig på att beställa en underkjol från ebay (om jag vågar) för att de ju är väldigt billiga.
    Jag vågar inte ens räkna. Jag kör med med knepet "blunda och hoppas vi har råd". Vad har ni för budget typ girls? Typ av bröllop? Antal gäster?

    Mmmm, detta med Kinaklänning är lite väl spännande för mina nerver. Jag ångrar att jag beställde därifrån nästan. Nåja, gjort är gjort och nu hoppas jag INNERLIGT att min drömklänning dyker upp. Vad ska du ha för klänning sannasofia?
  • Jay
    pulmonate skrev 2012-03-21 09:30:17 följande:
    Åh vad roligt! Du måste berätta hur det gick! Jag har ju också beställt min online och är överlag mycket nöjd. Ska göra några småändringar men den är såå fin Håller tummarna för dig!
    Åh skönt! Varifrån beställde du? Hur ser den ut?
  • Jay

    Nude eller guld låter helt fab till vit klänning tycker jag. Nån som har tips på snygga skor med typ 3-4 cm klack. Verkar vara helt omöjligt att hitta... suck.

Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3