Inlägg från: Jersey |Visa alla inlägg
  • Jersey

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Hej! Vi gifter oss också den 18:e.
    Än så länge har vi bokat kyrka och präst och frisör/smink. Har bokat in ett möte med restaurangen där vi vill ha middagen.
    Sen har vi inte kommit så mycket längre. Måste börja kolla på klänning snart, och ringarna!
    Har börjat fundera lite på utformningen av inbjudnigskorten, men inte bestämt riktigt än. Har tänkt att skicka ut dem i början på april. Ett tag funderade jag på att lägga inbjudningarna i pimpade påskägg och skicka. Får se :) 

  • Jersey

    Idag skulle jag åkt och kollat på bröllopsklännig, men blev ändrade planer då mannen har migrän. Men medans barnen tittade på film har jag iallafall hunnit med att börja med våra inbjudningskort! Vi har tänkt att skicka ut den i början på april.


    Nästa helg ska vi kolla på restaurangen som vi tänkt ha middagen på. Nu börjar det hända lite mer i planeringen =)


     

  • Jersey

    Var och pratade med restaurangen igår där vi ska ha bröllopsmiddagen. Kommer bli jättebra känns det som. Ska tillbaka i början på juni och proväta två olika menyer som vi velar mellan.


    Vi ska bara ha förrätt, varmrätt och sen tårta. Eller måste man ha efterrätt också? Känns som det bara blir en massa ätande iså fall. Vi kommer inte komma till restaurangen förren halv sju, och då brudskål först innan vi ens börja äta... Eller vad tror ni?


    Nästa vecka ska inbjudningarna iväg är det tänkt!


     

  • Jersey

    Har ni fått tillbaka era hindersprövningar än? Vi skickade in för en månad sen, men fortfarande inte fått tillbaka något.


     

Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3