• MariaF­redrik­12
    Äldre 5 Mar 16:21
    54598 visningar
    402 svar
    402
    54598

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Kul! Jag med :)
    Gifter mig i Stockholm (Solna kyrka).
    Har bokat kyrka, lokal, frisör, fotograf. Bestämt blommor och tema....
    Hur går det för dig?

  • MariaF­redrik­12
    Äldre 6 Mar 13:51
    #13

    Vad kul att höra om er andra!
    Vi ska ha färgtema puderrosa. Min bukett kommer ha den färgen liksom inbjudningarna, hårsmycke, detaljer på bordet (trähjärtan), organzapåsar, min kuvertväska etc. Har iof inte hittat nån väska i den färgen än....så tar tacksamt emot tips =)

  • MariaF­redrik­12
    Äldre 8 Mar 10:27
    #15

    hmm vad är petrol för färg?? :)

  • MariaF­redrik­12
    Äldre 8 Mar 11:06
    #19

    Pulmonate: det där låter helt underbart! Det är så fint vid Gardasjön också. Hur kommer det sig att ni är just där (förutom att det är vackert)? har ni kanske en koppling dit?

  • MariaF­redrik­12
    Äldre 8 Mar 11:39
    #22

    O my....vad vackert!!! Då förstår jag verkligen ert val, både pga vyerna och pga att ni bor där ;)

  • MariaF­redrik­12
    Äldre 14 Mar 08:52
    #26

    Sådär! Nu  har vi skickat ut inbjudningarna! 89 gäster bjöd vi till slut efter många om och men...
    Känns läskigt och otroligt kuuul att ha skickat ut inbjudningskorten nu! Nu finns det ingen återvändo! (inte för att man vill det heller, men ändå).

    Har ni nån tärna? Hur många i så fall? Själv har jag mina två bästa tjejkompisar. Min pojkvän har med andra ord två best mans också. Tärnorna har bett mig att ge dem en lista på dem som jag tänker borde få komma till min möhippa....det skapade ångest kan jag säga! Jag vill bara ha mina närmaste vänner där ju, inte massa andra bara för att de råkar vara tjejer i rätt ålder....Men man får ju dåligt smavete över syskon etc...

    Jaja. Hur gör ni?

  • MariaF­redrik­12
    Äldre 14 Mar 14:44
    #28

    Fasit: Hmm ska jag vara helt ärlig så hoppas jag på några nejsvar med tanke på att jag redan tycker att det är för många som är bjudna! Men ca 5 pers bortfall räknar vi nog med ungefär.
    Hur stort bröllop ska ni ha?

    Brudvänner lät ju som en kul grej :)

    Vi kommer inte att engagera oss i möhippa och svensexan utan det har våra tärnor och bestmans redan börjat prata om att de kommer att hålla i.
    Men i ert fall då ni inte har någon tärna eller best man så förstår jag att det blir en annan situation. Om det känns viktigt för er skulle jag kanske lite lätt fråga nån om de har lust att dra igång ngt (och ge lista på dem som ska vara med). Om inte tycker jag helt klart att man kan bjuda in till den själv! Som ett tillfälle att umgås bara! Då blir det ju dessutom lättare att bjuda dem man vill och man får GÖRA vad man vill :)

  • MariaF­redrik­12
    Äldre 30 Mar 15:44
    #81

    Om ni bor i Stockholm kan jag tipsa om guldsmeden Lars Fricke. Han har butik på söder (typ vid Tjärhovsplan). Där gjorde vi våra förlovningsringar samt vigselring. Vi kunde då lämna in gamla guldringar även som gjorde att vi fick grym rabatt :) iom att vi även gjorde tre ringar på en gång så gav han ytterligare rabatt. Han gör precis som man vill ha det och är väldigt proffsig och vänlig, På det viset kan man ju få en mer speciell ring. Han var ändå inte dyrare än Guldfynd etc!

  • MariaF­redrik­12
    Äldre 13 May 19:50

    Undrar vilka psalmer ni ska ha? Jag tycker det är svårt att välja, då vissa kanske anses som FÖR somriga, då vi ändå gifter oss i slutet på augusti...vad tycker ni?? Jag tycker En vänlig grönska är väldigt fin t.ex.

  • MariaF­redrik­12
    Äldre 13 May 20:21

    mm Guds kärlek är som stranden ska vi också ha =) gäller bara att komma på 2 till nu! Men det är bara sommarpsalmerna jag känner igen och man vill ju gärna känna igen dem tycker jag :) Men tycker du det passar med "sommarpsalmer"?

  • MariaF­redrik­12
    Äldre 14 May 10:45

    Josefina: tack så mkt, bra tips med I den ljuva sommartid fast med utbytt text. Älskar iof originalet, men det där var ett bra alternativ....!


    Littlemissme: Nej jag har inte hört ett ord! Borde man väl göra snart??!

  • MariaF­redrik­12
    Äldre 21 Jun 13:37

    Hej!
    Jag tänkte fråga er en sak om blommor till brudbukett. Jag tycker att puderrosa pioner är så fina men eftersom det inte är rätt säsong för det i augusti så undrar jag om ni har tips på någon liknande blomma till brudbuketten? Jag tänker i övrigt ha en rund bukett med puderrosa rosor...

  • MariaF­redrik­12
    Äldre 13 Aug 11:05

    Vi är nog också rätt så i ordning....
    Är dock vansinnigt nervös!!! Är riktigt orolig över själva vigselakten. Vi har inte fått "öva" i kyrkan på var man ska stå etc. Fick ni det? Vi satt bara och pratade lite med prästen (i en annan lokal än kyrkan) i juni. Jag vet att det säkert kommer vara tydligt när man väl är där men detta är något som oroar mig. Jag vet inte heller när vi ska pussas (för prästen har sagt att hon inte kommer att säga till oss). Tänk om man missar pussen :)

Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3