• TheD

    Förlovningsring

    sommar2014 skrev 2012-02-26 18:38:19 följande:
    Jo jag håller med om att det kan vara smart med billigare ringar men tycker det är en tråkig inställning att man måste träffa flera fel killar innan man träffar den rätta. Om man råkar träffa rätt kille när man är ung ska man ju vara glad för det tycker jag! Som att man inte får satsa på sitt förhållande innan man gått igenom flera uppbrott!
    Vi visste att vi inte ville/kunde gifta oss (eller köpa riktigt dyra/fina ringar) förrän efter minst 5 år så vi valde att spara lite så vi inte behövde köpa de allra billigaste ringarna! :)

    Ingen har skrivit något att man måste träffa flera killar innan man hittar den rätta. Min make räknas väl som nr 2 :)


     


    iaf, så håller jag med Chicita's inlägg och spec det första.

  • TheD
    Kimji skrev 2012-02-26 18:52:29 följande:
    Vill bara säga igen att min kille och jag har pratat om att vi kan förändras så som ni säger men varken han eller jag vill träffa flera fel personer för att hitta den rätta, vi är sådana personer så att vi bara kan älska en enda person i hela vårt liv :)
    Jag vet att ni tycker att vi är unga och dumma med tonårskärlek men för oss betyder vi allt för varann :) Vi har hjälp varann med allt och just därför vill vi utveckla vårt förhållande med förlovning även om vi kanske är lite för unga för er men ej för oss :)
    Om det känns rätt för er så är det så. Hur ser era föräldrar på saken? Då ingen av er är myndig så har föräldrar en viss rätt att tycka...
Svar på tråden Förlovningsring