• Willow

    I vilket land ska vi gifta oss?! Hjälp...

    Varfor inte ha tva fester om det ar ganska 50/50 med gasterna och land. Kanske ha en storre fest i Sverige och en lite mindre i Frankrike?
    Jag ar Svensk men bosatt i London sen lange tillbaka, min fastman ar Engelsk, for oss var det ingen fraga om saken, vi valde Sverige och min hemort for det kandes ratt. Aven fast majoriteten av gasterna, slakt fran min fastmans sida och nastan alla vara vanner kommer fran UK eller andra delar av varlden. Vi tyckte det kandes finare, mer speciellt med ett svenskt sommarbrollop for oss och vara gaster. Men vi kommer aven ha en mer avslappnad fest pa sensommaren med Engelska slaktingar och London vanner vi inte kunde bjuda, men det blir nat enkelt, typ en klassisk gammal London pub med pints, Pimms och lemonade och kanske BBQ. 
    Om jag avr du skulle jag kora pa en fest i Sverige och en i Frankrike.
    @ pulmonate - erat brollop later helt fantastiskt, det kommer bli sa vackert!  

  • Willow
    pulmonate skrev 2012-03-02 10:25:32 följande:
    Men om jag hade varit TS så antingen hade jag haft hela i Frankrike så att alla reser, och sen ingen i Sverige eller England, eller i Sverige med en Engelsk fest efteråt. 
    Oj da, jag menade ju faktiskt att skriva England, inte Frankrike - lite snurrig i luvan med forkylningen haromdagen ser jag! 

    Forresten, vart i England ar din fastman fran Estelle?
  • Willow
    Estelle skrev 2012-03-03 23:22:20 följande:
    Yorkshire :)
    Eftersom du namnde slott tidigare i traden, detta slott ligger i Yorkshire... www.castlehoward.co.uk/Entertaining/Weddings-and-Civil-Services/Wedding-Receptions.html

    Ett till alternativ, HIghclere Castle (kanske mer kant som Downton Abbey) - lite narmre London sa lattare for utlandska gaster att ta sig till kanske... www.highclerecastle.co.uk/weddings/weddings.html

    Fast om jag ska vara arlig sa far du mycket mer for pengarna i Sverige an i UK. Jag laste fran en annan trad vad din ungefarliga budget var, du kommer valdigt langt pa det i Sverige, inte riktigt lika langt kanske i UK. Men det ar ju vart att kolla upp i alla fall Det finns ju manga fina slott och herrgardar att valja pa i Svergie ocksa! 
Svar på tråden I vilket land ska vi gifta oss?! Hjälp...