• Aniara4

    Hur blev ni hippade?

    Jag har ju en sjukdom som gör att jag inte orkar hur mycket som helst, och mina vänner är omtänksamma och ville förmodligen inte riskera att jag skulle krascha helt och inte orka med bröllopet... Så jag hade en mycket lugn och städad möhippa. Tur det, eftersom jag hade migrän den dagen.  Jag tog medicin på morgonen, men var fortfarande ganska seg, så när de dundrade in satt jag fortfarande i pyjamas i soffan och var seg. Mannen hade frågat lite försynt om jag inte skulle duscha, men han ville inte bli för uppenbar, ha ha.

    Vi åkte hem till en kompis, där de hade förberett fin lunch och bubbel, sen gick vi och badade från klipporna i närheten. Dessvärre var det grått och regnigt, men jag är inte den som bangar för såna petitesser, och det visste de om. Ett par av dem gjorde mig sällskap i alla fall.

    Sen var det hemmaspa. Kompisen hade gjort i ordning med levande ljus och blommor vid deras stora bubbelbadkar, så där fick jag koppla av medan de fixade i köket.

    Till middagen dök det upp en mystisk gäst, som efter middagen visade sig vara en silversmed som skulle hjälpa oss att göra ett halsband åt mig tillsammans. Halsbandet (putsat och tillfixat) fick jag sedan på bröllopet.

    Därefter drack vi vin och körde Singstar tills vi blev trötta, och jag fick skjuts hem (jag hade kunnat sova över, men migränen som hade kommit och gått hela dagen fick mig att längta hem till sängen)

    Jag tyckte det var alldeles lagom avancerat. Jag hade absolut inte velat bli utspökad i något (mer än slöjan från en leksaksaffär som cirkulerar i bekantskapskretsen) eller göra saker med en massa sliskiga sexanspelningar. Och jag hade inte orkat någon utekväll på stan. Istället fick jag tid att umgås med de viktigaste kvinnorna i mitt liv och göra saker jag gillar. Jättetrevligt!

Svar på tråden Hur blev ni hippade?