• Växjöbrud2011

    Hur blev ni hippade?

    Jag blev hippad i lördags, världens roligaste dag!

    Hade planerat sen ett bra tag tillbaka att jag o några kompisar skulle shoppa den här dagen (en av dem bor i en annan stad). De kom och hämtade mig vid 10-tiden o vi började köra mot stan. Plötsligt rusar massa människor fram framför bilen, och rätt snabbt förstod jag ju vad som var på gång. Lite mousserande först, o sen iväg till en badplats/grönområde. Där blev det lättklädd "top Model"-fotografering och 5-kamp (Olympic Winter Games). Jag fick bl.a. springa runt i bikini (OBS 13 grader o blåååsigt ute), snorkel och simfötter o smälla ballonger, samt åka inlines som jag inte gjort på femton år....

    Sen blev det sexy santa, dvs. på med röda strumpbyxor o rött linne/klänning, bälte o tomteluva. In till stan o dela ut paket. Hade picknick i en park i stan, o sen va jag påskkärring o delade ut godis. Därefter kördes jag ut till industriområdet. Blev sminkad i bilen o sen körde vi vidare. Kom till ett ställe där det stod "Aqua"-nånting på dörren. Trodde jag skulle få på mig bikinin igen o göra nåt i vatten, men ist fick jag dra på mig paljettklänning o sen sa killarna på stället att jag skulle lära mig strippa, men det visade sig va skivinspelning (en låt som verkligen är "min" låt). Grymt kul!

    Därefter åkte vi hem till vår lägenhet, pojkvännen hade de skickat bort hehe. Där fick jag göra tårta med förbundna ögon. Fick smaka mig fram - grädde (som jag fick vispa med..), ketchup, sylt, pesto, kakao, godis, bananer m.m. fanns att välja på... Åt den senare på kvällen, blev kanongod :P Vi käkade lite gott o sen fick jag svara på bröllopsquiz om min blivande. Natten avslutades på en nattklubb i stan där "bride to be"-tiaran hjälpte till att få lite drinkar o uppmärksamhet!

    För mig var dagen helt perfekt! Inte minst för att alla mina underbara kompisar från kors och tvärs i landet var med allihop :) Ser fram emot att få se filmen och alla foton från möhippan så småningom!

    Kan tillägga att det är ungefär 2 månader kvar till mitt bröllop, så hade inte börjat ana någonting än... Även om jag visste att en möhippa skulle komma...

Svar på tråden Hur blev ni hippade?