• Josefi­n521
  Äldre 16 Feb 14:34
  55373 visningar
  26 svar
  26
  55373

  Tips till möhippa?

  Mitt tips är att gå till sig själv, vad skulle man själv vilja? Om man är bästisar så brukar man ju ha hyffsat samma tankar och idéer eller åtminstånde känna sin kompis så pass väl att man vet vad hon gillar.


  Personligen tycker jag man skall tänka äventyr, överraskning, upplevelser som man normalt inte skulle hitta på. Hade jag fått bestämma hade jag knidnappat bruden på morgonen och åka i väg över en helg. Den helgen skall bara vara härlig med sina tjejkompisar. Lite lekar (typ paintball, gocart, rolig 5-kamp finns sådana här ställen där man boxas med jättehandskar, rider electric bul, brottas med sumodräkt etc), härlig middag, fantastisk utekväll och övernattning tillsammans. Man kan ju också hyra stora stugor så att alla får plats, där kan man då ha inhandlat mat och gör upp matlag och sen dricker man vin och babblar hela kvällen, kanske finns det till och med en härlig badtunna? Har man lagt ner sig lite mer och börjat planerat i tid så att alla kan spara så tycker jag att man kan dra i väg med ngt lågprisföretag till London/paris eller liknande, bo lite spartanskt och uppleva en ny plats tillsammans. Behöver inte bli så mkt dyrare än om man är i sverige.


  Ofta när jag blivit inbjuden till möhippa har det alltid blivit ett sådant liv om att det kostar så mycket, folk är så otroligt snåla. Är man en god vän har man förmodligen vetat om giftemålet ett bra tag och kan då lätt lägga undan någon hundring eller två. Jag har alltid valt att lägga till extra pengar då jag vet hur mycket man som brud ser fram emot just denna dag och en dag förhoppningsvis kommer att få uppleva samma sak.


   

Svar på tråden Tips till möhippa?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.