• FelizL­ane
  Äldre 2 May 09:19
  33013 visningar
  301 svar
  301
  33013

  Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3

  Vårat osa gick ut igår och det ramlade in en del svar faktiskt! Utom mina kusiner som jag haffade när jag var ute och gick. Dom stirra på mig och sa " VA?! Måste VI svara, är det inte självklart?" Jag kunde inte mer än hålla med, men man vet ju aldrig;)

  Jag är orolig att det inte blir nån svensexa för min man... :( Var väl oxå en bridezilla förra helgen när jag skickade sms till bestman och frågade när den skulle ske, eftersom jag inte har körkort är det bra att jag vet så jag inte planerar in värsta turen till ikea den dagen. Men till svar fick jag att dom inte hade börjat ta tag i det.... Men det kanske kommer. Men vill ju inte heller som sagt att det sker helgen innan :P Men jag blir glad för han skull oavsett.

   Ni lär skriva och berätta om eran Hippa sen!! :D

  Gör ni långa to do listor till era kökspersonal?  Just nu går jag lite bananas på dom. Vi har frågat men dom kan inte svara för att dom inte fått sommar schema, men när får man dom det då? Tackar dom nej en vecka innan? Har inte så många man kan fråga liksom :(

 • FelizL­ane
  Äldre 5 May 15:07

  Jag har troligtvis lyckats lista ut när möhippan sker :( ... Hur ska man göra för att spela förvånad?! :P

 • FelizL­ane
  Äldre 10 May 10:32

  Åh, vad gör ni? Känns som att vi glömmer tusen saker... Liksom vet inte vad jag har kvar.. Men säkert allt?

  Börjat drömma mardrömmar också. Eller snarare stressdrömmar... Fel blommor och etc. Men man får väl ta det med en nypa salt ;) 

 • FelizL­ane
  Äldre 10 May 11:47
  Monstertjejen skrev 2012-05-10 11:35:38 följande:

  Ena sekunden känns det som om att man har full koll, nästa så känns det som om man har NOLLkoll :S


  Vi fick precis en stor utgift, dom som gör maten (Thörnströms) vill inte att vi använder egen serveringspersonal utan att vi använder deras. :( och där flög det iväg ett par tusen :S


  Ja, verkligen. Full koll till noll koll. Ibland önskar jag att allting var över. Faktiskt. Orkar inte planera mer :( :P
 • FelizL­ane
  Äldre 11 May 09:37
  Monica89 skrev 2012-05-11 09:32:49 följande:
  festhäftet gör vårat värdpar, vi kommer inte alls få se det innan bröllopet. Ganska skönt att överlåta lite till andra :)
  Våra toastmastrar gör vårat.... Men har liiiiite svårt att överlåta det helt känner jag ;P Men, ja jag kommer inte heller se det förens dagen D
 • FelizL­ane
  Äldre 16 May 10:23
  Monica89 skrev 2012-05-16 10:20:54 följande:
  Vi träffade våran präst igår, vi hade fått för oss att man brukade ha något slags samtal, men vi gick bara igenom vigsel.
  Så nu är det färdigt också :)
  Jäj! Ska ni göra vigselprogrammet? Vet ni isåfall vad som bör stå med?
 • FelizL­ane
  Äldre 18 May 19:42

  Vi ska gifta oss utomhus och ha Lyckorus av elin sigvardsson. Den ska spelas på "cd" :)

 • FelizL­ane
  Äldre 18 May 19:44

  denna :)

 • FelizL­ane
  Äldre 27 May 20:47

  Hur går det tjejer?!?!?! Inte mycket kvar nu!!!!!!!!!!!!!! 

 • FelizL­ane
  Äldre 28 May 10:23

  Har ni nå tips på vad man kan ge toastmastrarna och andra som hjälpt till mycket?

 • FelizL­ane
  Äldre 28 May 18:10

  Svårt det där kände jag... Funderade på en såndär "presentbox" så får dom välja. Men samtidigt kändes det lite "enkelt"... :/

 • FelizL­ane
  Äldre 30 May 09:42
  Fiaa skrev 2012-05-29 22:59:39 följande:
  Åh nää! Så lätt kommer man inte undan! Nästa problem.. Hitta folk som ställer upp som serveringspersonal, lättare sagt än gjort.
  Jag vill helst inte själv fråga runt, då jag är rädd att personerna kommer att tänka "Jaja.. serveringspersonal men inte inbjuden som gäst, nej då!"

  Har en serveringsansvarig redan som jag bett leta reda på folk men det är visst svårt. Sen har ena tärnan också hört runt bland sin kompisar, ingen som kan ställa upp den helgen! :(
  Vi hade också skitsvårt. Sen så "annonserade" jag på fb. Skrev KRIS. Har tidigare inte skrivit nått om bröllopet på fb så folk blev ju lite förvånade och glada kanske. Men det slutade med att jag fick hjälp! :P
 • FelizL­ane
  Äldre 31 May 13:22
  Monica89 skrev 2012-05-31 13:14:16 följande:
  För oss gick det relativt smärtfritt med bordsplaceringen :) Men sen var det omöjligt att sätta kille tjej osv. Men så fick det bli :)
 • FelizL­ane
  Äldre 31 May 23:05

  Jag kommer ha spetstrosor och en wonderbra. Eller bommulstrosor... har inte bestämt än, har alltid vanliga trosor i vanliga fall och tycker det är det enda som är skönt egentligen.
  Har en neglige som jag tror att jag ska byta om till, till natten. Samt tänkte jag ett par fräscha trosor.  Men vem vet, vi kanske är suuuupertrötta. ;)

 • FelizL­ane
  Äldre 6 Jun 22:01

  Ja! vad har vi kvar att göra?!

 • FelizL­ane
  Äldre 8 Jun 08:34

  Åh!! Jag sooooover såååå dåligt nu :(

 • FelizL­ane
  Äldre 9 Jun 10:15

  Monstertjejen, vad knepigt med mensen... Kanske skulle ringa vårdcentralen? 

  Nu är det en vecka kvar exakt. Jag är stressad över allt.... Ibland undrar jag hur många som egentligen bryr sig om att vi ska gifta oss :( Suck.... Min blivandes föräldrar hade vi hoppats på lite mer engagemang från... Men de har hela tiden sagt att vi tar det när allt har lugnat ner sig.. JAHA? När har det lugnat ner sig då, efter bröllopet. Men i förrgår så satt vi ner och pratade om allt som ska göras denna vecka ang bröllopet och dom säger det är LUUUUNGT, percis som om det är skitlång tid kvar. Sen fick jag höra att svärmor sjukskrev sig igår för att allt var så stressigt...

  Jag vet att det har varit mycket för dom, men det är själv förvållat att renovera tvättstugan osv tycker jag.

  Menmen! Nu ger vi järnet tjejer :) Tror vi får peppa varandra lite för igår satt jag och grät och ville blåsa av hela festen och bara gifta mig.

  Hur mår ni!? 

 • FelizL­ane
  Äldre 10 Jun 09:34

  monstertjejen: Ni är så fina på bilderna!! 

 • FelizL­ane
  Äldre 12 Jun 15:07

  Ja, verkar bara vara jag som väääntar på dagen. Nejdå, imorgon sätter planeringen i full gång igen. Har liksom varit "klar" med allt fram tills nu. Får tillgång till lokalen imorgon samt att vi ska handla mat. Sen är det väl bara att köra! :D 

  Jag köpte lisbeth dahl paraplyn jag med. Ett svart och grädd! :D 

  Borde jag vara mer nervös inför allt som ska göras? :S 

 • FelizL­ane
  Äldre 12 Jun 15:09

  Hur tänker ni vid middags schemat? Våra toastisar har lite problem känner dom :S Kocken vill ha hålltider när varmrätt och efterätt ska ut på bordet.. Då är det ju inte så bra att någon står och talar. Någon med bra tips? 

  Vi ska sätta oss runt 17.00 och vara klara ca 20.30 för då kommer "annat" folk som bara är bjudna till festen..  

Svar på tråden Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.